Blog
RAW
3 min

RAW: Rookaccessoires Voor de Cannabis Connaisseur

3 min
Headshop Producten

RAW is onder rokers een legendarisch wereldmerk geworden. Het ondernemende bedrijf uit Spanje zorgt ervoor dat rokers duurzame producten kunnen gebruiken die een zachte rookervaring garanderen. In onze serie over grote spelers in de canna business ontdekken we wat RAW te bieden heeft.

Zamnesia is constant op zoek naar de meest vernieuwende spelers in de canna business. Deze serie zet opvallende bedrijven en producten in de spotlights. Ze hebben allemaal hun sporen verdiend op het gebied van verdampen en rokersbenodigdheden. Het inmiddels legendarische merk RAW verdient het om eens nader beschouwd te worden. Dit bedrijf heeft veel ontberingen moeten doorstaan voordat het een wereldspeler in de industrie werd.

RAW is niet alleen producent van de betrouwbare lange vloei die ze op de markt brengen. Ze kunnen zich ook beroemen op kartonnen tipjes, filters van katoen, kant-en-klare cones, houten pijpen, stevige trays, grinders, joint rollers en alle andere benodigdheden die ze in hun assortiment hebben. Ze hebben zelfs in samenwerking met ROOR glazen tipjes geproduceerd. De productkwaliteit en de creatieve merkpromotie zijn er de oorzaak van dat hun producten zeer gewild zijn bij rokers over de hele wereld.

RAW

RAW: EEN RAW-THENTIEK MERK

Raw: Een Raw-Thentiek Merk

De stad Alcoy in Spanje kent een lange geschiedenis in de papierindustrie. De mensen die er wonen, voeren momenteel een strijd tegen de politieke en economische malaise. Ook heeft men last van de concurrentie uit Barcelona binnen de bedrijfstak. RAW is een recente, belangrijke speler die de stad heeft voortgebracht. Hun droombeeld was om zachte, rustig brandende vloeitjes te ontwikkelen. Gemaakt van niet geraffineerd, ongebleekt papier. Dat wezen sommigen in de bedrijfstak in eerste instantie van de hand.

Men verkeerde in de veronderstelling dat dergelijk dun, doorschijnend papier niet economisch waardevol of betrouwbaar kon zijn. RAW bleef ondanks tegenslagen en tegenstanders koppig volhouden. Tegenwoordig zijn ze oppermachtig en de uitgebreide reeks producten die ze aanbieden, zijn stuk voor stuk van top kwaliteit. Dankzij hun natuurlijke, ongebleekte lange vloei en duurzame tipjes genieten we van ongeëvenaarde, zacht smakende joints.

Gerelateerd artikel

Hoe Je De Juiste Soort En Maat Lange Vloei Kiest

RAW: UITGEKIEND SAMENWERKEN

Samenwerkingen RAW

Het team van RAW is trots op het reduceren van hun invloed op het milieu en hun steun aan schoon water projecten in Afrika. Ze hebben samengewerkt met High Times en met rappers, zoals Wiz Khalifa en Chief Keef. De Wiz Cone bleek met name populair te zijn als kant-en-klare cone die je alleen nog maar hoeft vol te stoppen met het zo geliefde kruid. In feite is er een volledig muzikaal project onder rappers ontstaan, geïnspireerd op de producten van RAW. Dat heeft geleid tot een promotionele parade van beroemde namen, zoals Wiz Khalifa, Curren$y, Smoke DZA, Chevy Woods, Fashawn, Neako, Fiend en Laelo.

We laten je graag kennis maken met enkele fantastische producten van RAW. Je kunt ze allemaal direct bestellen in de webwinkel van Zamnesia.

RAW BAMBOO BACKFLIP TRAY

RAW Bamboo Backflip Tray

We gaan ervan uit dat je het draaien van een joint en de daarvoor noodzakelijke voorbereidingen als een serieuze zaak beschouwt. Toch? Deze mooi vormgegeven tray is vervaardigd van stevig, duurzaam bamboe. Het grote vak waarin je de inhoud van je joint mixt, heeft een soort bruggetje, waardoor het vakkundig afwerken van je joint nog eenvoudiger wordt. Verder zijn er opbergvakjes voor je grinder, tipjes, lange vloei en alles wat opgeborgen dient te worden. De tray biedt je alles wat je nodig hebt voor het netjes draaien van je joint. Tevens is de tray onherkenbaar als je hem dichtklapt.

RAW KING SIZE VLOEI + VOORGEROLDE TIPS

RAW King Size Vloei + Voorgerolde Tips

De ranke, maar stevige lange vloei van RAW zit keurig opgevouwen in een gave, gebruiksvriendelijke verpakking. De vloeitjes worden vaak aangeboden met tipjes die je zelf nog moet rollen. Maar wat als je een lange, vette joint wilt draaien? En wat als je voor het gemak kant-en-klare tipjes wilt gebruiken? Bestel dan deze King Size Vloei en kant-en-klare tips in één verpakking. Zo ben je ervan verzekerd dat je niet snel zonder komt te zitten. De stevige voorgerolde tipjes verbeteren de luchtdoorvoer maximaal. Dat is de beste manier om van je rokertje te genieten.

RAW JOINT ROLLER ECOPLASTIC

RAW Joint Roller Ecoplastic

Weet je wat het hele jointdraaiproces een stuk eenvoudiger zou maken? Je tipje en favoriete kruiden in een speciaal apparaat plaatsen waar de vloei in wordt opgeslokt en netjes om je kruiden wordt gewikkeld. En stel je voor dat er dan een keurig gedraaide joint uitkomt. Zo'n futuristische machine zou een fantastisch apparaat zijn. Dat moet gezegd worden. Maar waarschijnlijk wordt het dan weer gemaakt van materialen die schadelijk zijn voor het milieu. Het zou geweldig zijn als zo'n apparaatje vervaardigd zou zijn van milieuvriendelijk hennepkunstof. Dat komt goed uit. RAW was zo vriendelijk om ze voor ons op de markt te brengen!

RAW GEBRUIKSKLARE CONES

RAW Gebruiksklare Cones

Stel, je vindt draaien maar niks. Misschien is al dat gefriemel wel een te precies en te delicaat werkje voor je. Maar je weet; al doende leert men. Als je je joint snel rookklaar wilt hebben, hoef je vanaf nu alleen nog maar je wiet voorbereid te hebben. RAW helpt je niet alleen uit de brand met voorgerolde tipjes, ze hebben zelfs gebruiksklare cones voor je joint. De cones zijn gemaakt van vloeitjes waar reeds een stevig filter in zit. Je hoeft ze alleen nog maar tot de rand te vullen met vette ganja. Wanneer je vervolgens de dikke blunt opsteekt, ervaar je dat de rook een stuk intenser smaakt. Alsof je de keizer bent van een uitgestrekt cannabis imperium.

RAW HOUTEN PIJP

RAW Houten Pijp

Niet alleen de lange vloei is het paradepaardje van RAW. Ze passen dezelfde regels van duurzaamheid en betrouwbaarheid toe op andere manieren van roken. Pijproken is een rustgevend tijdverdrijf en een aloude vorm van kunst. Het bezit van een pijp van goede kwaliteit staat garant voor veel genot. Vooral als je deze volstopt met je favoriete kruid. RAW heeft een pijp in het assortiment die vervaardigd is van sterk, duurzaam hout, zonder chemische afwerklaag. Probeer de pijp met een koolstoffilter voor een gezondere rookervaring. Je hebt haar met het speciale etui, vervaardigd uit hennep, altijd bij de hand als je onderweg bent.

Dit was slechts een kleine introductie van de producten die bij Zamnesia, in samenwerkingsverband met RAW, te bestellen zijn. We blijven samenwerken met partners die garant staan voor een goede bedrijfsvoering. Zo kunnen we je de allerbeste producten garanderen. We vinden het belangrijk dat ze voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard en dat hun design fraai is. Hiermee heeft RAW zichzelf als onbetwist leider op de kaart gezet.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken