Sjamanistische Dub voor verhoogde gemoedstoestand: Kaminanda

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogKunst & Cultuur

Sjamanistische Dub voor verhoogde gemoedstoestand: Kaminanda


Op zoek naar geweldige muziek om bij te chillen, of wat diepgaande ritmes ter begeleiding van de reis door je geest? We hebben wellicht precies waar je naar op zoek bent.

Kaminanda is een snel rijzende ster in een genre die grenzen vervaagt met melodieuze, tribale, maar toch downtempo beats. Kaminanda's muziek, afkomstig uit de westkust van de VS, is een steeds evoluerende symfonie voor de geest en haalt inspiratie uit Shpongle en andere trippy audio landscapes.

Hoewel het beschreven wordt als sjamanistische dub, heeft de mix van midtempo grooves, tribale ritmes, stimulerende trip-hop, complexe dub en lounge style, downtempo ondertonen voor iedereen iets te bieden; ongeacht het feit of je een fan bent van hardcore psy-trance/electronic muziek of gewoon op zoek bent naar iets ontspannends en melodieus om naar te luisteren. Het is geweldige muziek om op te dansen, op de achtergrond te hebben tijdens een avond met vrienden, of te gebruiken als focuspunt om je reis door je geest te sturen tijdens het trippen.

Je kan een aantal voorbeelden van Kaminanda's werk hieronder vinden, afkomstig van zijn Soundcloud pagina.