Blog
Slagen Drugstest
3 min

Slagen Voor Een Drugstest? Zweet Het Eruit!

3 min

Dus je hebt een kleine crisis, waarin een naderende drugstest boven je hoofd hangt en je moet slagen! Weten waar te beginnen om je monster schoon te krijgen kan lastig zijn, maar gelukkig hebben we een aantal tips die je vertellen waar drugslaboratoria naar zoeken en de beste manier om je systeem op te schonen.

Het slagen voor een drugstest kan best zorgwekkend zijn als je wiet gebruikt; het kan het verschil maken tussen het krijgen van die nieuwe baan of ontslagen worden. Laten we beginnen met waar drugstests op letten. De meeste mensen zullen hun monster proberen te besmetten of verbergen met huishoudelijke producten; dit doet meestal meer kwaad dan goed, omdat laboratoria uitkijken naar deze soort van besmetting en dit eenvoudig herkennen. Je beste kans is de methode te gebruiken waar we later uitgebreid op terugkomen.

Voorbeelden waar laboratoria je urinemonster op zullen testen

pH pH

De pH van urine kan variëren tussen 5-8; 7 is normaal. Sommige huishoudelijke producten, die vaak worden gebruikt om te rommelen met een urinemonster, veranderen ook de pH, dus wees voorzichtig.

Kleur Kleur

Als een urinemonster te helder is, zal een laboratorium vermoeden dat het verdund is. Als een gevolg hiervan, zullen ze geneigd zijn het te weigeren, omdat ze geloven dat ermee gerommeld is, wat in de meeste gevallen net zo erg is als falen. Dit kan ook gebeuren als je teveel water drinkt voor de test. Dus gebruik je een aantal dagen voor de test een vitamine-B complex; het zal je urine geler maken.

Creatinine Creatinine

Creatinine wordt gevonden in alle gewervelden en is ook aanwezig in onze urine. De hoeveelheid wordt vaak gemeten in het monster en vervolgens vergeleken met een normale hoeveelheid. Alles buiten deze waarden zorgt voor falen. Het verdunnen van urine zal de hoeveelheid creatinine verminderen. Het eten van rood vlees kan helpen de hoeveelheid in je urine op te krikken.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden waar naar gekeken wordt. Omdat mensen meer inventief worden en nieuwe manieren vinden om te rommelen met hun monsters, vinden laboratoria meer manieren ze te testen. Je kunt je op verschillende manieren voorbereiden, bijvoorbeeld door jezelf te testen voordat een ander het doet.

The Beste Manier Om Te Slagen Voor Een Cannabis Drugstest

Laten we aannemen dat je 2 weken hebt om je voor te bereiden; het wordt moeilijker naarmate je minder tijd hebt. De beste, beproefde methode voor het slagen van een drugstest op marihuana is een combinatie van drie belangrijke elementen:

  • sport intens
  • ga naar de sauna
  • drink veel water

Er zullen er een paar zijn die je vertellen dat deze methode niet werkt, maar deze personen weten niet waar ze het over hebben; we zullen ook uitleggen waarom.

Eerst, en dit is nogal logisch, moet je geen wiet meer gebruiken. Ja, dat kan moeilijk zijn, maar het is essentieel om ervoor te zorgen dat er geen THC meer in je systeem komt. Vervolgens word je lid van je lokale sportschool om toegang te krijgen tot trainingsapparatuur en een sauna.

Slagen voor een drugstest: Fase 1

Slagen Voor Een Drugstest: Fase 1

Het eerste deel van het proces vindt plaats tijdens de eerste anderhalve week. Tijdens deze periode moet je je korte perioden flink in het zweet werken.

Je doel is zoveel mogelijk vet te verbranden. THC wordt opgeslagen in vetcellen en je moet ervoor zorgen zoveel mogelijk kwijt te raken. Een manier om dit te doen is dagelijks 2,4 kilometer te rennen binnen 18 minuten. Na het hardlopen, rust je 15 minuten en duik de sauna in. Naar de sportschool gaan is eenvoudiger: je hebt toegang tot een loopband en een sauna is in de buurt.

Blijf 10 minuten in de sauna, neem vervolgens een koude douche, gevolgd door wederom een sauna sessie van 10 minuten. Drink de hele tijd veel water om gehydrateerd te blijven. De eerste anderhalve week doe je dit dagelijks. Dat is moeilijk, zeker als je niet fit bent.

Hoe werkt de eerste fase?

Wanneer je een intense hardloopsessie doet, verbrandt je lichaam een hoop vet en juist daar wordt THC door het lichaam opgeslagen. Het verbranden van vet zorgt ervoor dat de THC wordt afgegeven in je bloedbaan en dit vindt uiteindelijk zijn weg naar je urine.

Door de sauna, verhoog je je lichaamstemperatuur, waardoor je bloed sneller door je lichaam circuleert in een poging af te koelen. Hierdoor ga je zweten en dit haalt een hoop afvalstoffen uit je lichaam, maar vermindert ook de hoeveelheid water in je lijf. Door het drinken van veel water, vervangen je cellen het verloren water door nieuw water, waardoor de THC veel sneller door je systeem passeert.

Er zijn twee hele belangrijke opmerkingen tijdens de eerste fase van dit proces:

Een: het is belangrijk om uit de buurt te blijven van vet voedsel. Als je vetten eet, zal je lichaam nieuwe vetlagen opbouwen en ze niet afbreken. Het zullen deze nieuwe lagen zijn die door sport worden afgebroken in plaats van de TCH-houdende vetten; dus neem geen risico.

Twee: tijdens de eerste paar dagen van dit proces, kan je urine donker en troebel zijn. Maak je geen zorgen, dit is slechts afval uit je stofwisseling.

Gerelateerd artikel

Top 10 Manieren Om High Te Worden Zonder Drugs

Slagen voor een drugstest: Fase 2

Slagen Voor Een Drugstest: Fase 2

Na de eerste anderhalve week stop je helemaal met sporten. Het is nu tijd om een nieuwe vetlaag op te bouwen en zoveel mogelijk te plassen als mogelijk. Om dit te doen, eet je de rest van de week veel vet voedsel. Eet ook veel druiven en drink cranberrysap, hierdoor ga je meer plassen en reinig je je systeem.

De dag voor de test eet je veel rood vlees en neem je een vitamine-B complex om je ervan te verzekeren dat je urine er geel uit ziet met een hoge hoeveelheid creatinine erin. Met de hoeveelheid die je drinkt zou je urine er anders verdund uitzien. Op de dag van de test drink je grote hoeveelheden water en ga je 3-4 keer plassen voor de test. Hopelijk heeft de THC je lichaam nu verlaten en de hoeveelheid gedronken water zal geen verdenkingen opwekken vanwege het vlees en de vitaminen die je de dag ervoor genomen hebt.

Gerelateerd artikel

10 Fabels Over Het Slagen Voor Een Urine Drugstest

Zoals je kunt lezen, zijn er veel zaken waar een professioneel laboratorium naar zal kijken in een monster. Het is geen gemakkelijke taak, maar de beste kansen heb je als je een schietgebedje zegt en aan de detox gaat. Ga nu alleen geen domme dingen doen, zoals dingen toevoegen aan je urine. De pakkans is enorm groot. Succes!

Disclaimer: Dit is een goede manier om je systeem door te spoelen, maar het biedt geen garantie. Volg de stappen nauwkeurig. Alleen veel drinken of uitsluitend een sauna gebruiken werkt niet. We kunnen geen enkele verantwoordelijkheid nemen, mocht je de test niet halen.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken