Blog
OBLIVINOV
4 min

Smart Pillen Van OBLIVINOV: Optimaal Presteren Op Alle Vlakken

4 min
Producten Smartshop

De pillen van OBLIVINOV maken je leven een stuk aangenamer. Verbeter je seksleven, energie of ontspan en lees hier hoe jij ervan kunt profiteren!

Smartpilletjes zijn supplementen met hoogwaardige natuurlijke bestanddelen. Ze zorgen ervoor dat je niet eerst op jacht hoeft naar allerlei ingrediënten om er daarna thee of een extract van te brouwen. Smartpilletjes bevatten namelijk alles wat je nodig hebt voor een bepaalde lichamelijke of geestelijke staat. Deze pilletjes zijn samengesteld met ingrediënten die samenwerken en aldus een entourage-effect tot stand brengen. OBLIVINOV is een spannende nieuwe productlijn die bestaat uit prestatie-, energie- en libido-boosters. Toch zijn het geen smartpilletjes zoals je die kent. Zo hebben we vernomen dat deze formules gebruikt zijn door het Russische Rode Leger in de Koude Oorlog. De uitwerking zou de soldaten op diverse fronten een flinke voorsprong hebben gegeven, aldus onze spion "Ivan".

Russen hebben de reputatie ijskoude, emotieloze mensen te zijn die zich hardhandig door het leven slaan. Het is onze hoop dat jij dankzij deze pilletjes iets meer van die Russische trekjes gaat begrijpen. Mocht dat niet lukken, dan is er nog geen man overboord. Ze hebben namelijk sowieso een rijk scala aan voordelen. Hieronder maak je kennis met de productlijn van OBLIVINOV. Lees zelf maar eens wat deze smartpilletjes voor je in petto hebben!

APHRODISIAC

afrodisiaca

Aphrodisiac van OBLIVINOV is er voor zowel mannen als vrouwen. Zoals je misschien wel weet, zijn afrodisiaca middeltjes om de geslachtsdrift een oppeppertje te geven. Al sinds het begin van de mensheid zijn mensen op zoek naar reproductieve middelen om zich voort te planten. Vandaag de dag zijn deze substanties echter vooral gewild om seksuele prestaties te verbeteren en sekspartners te imponeren. Daarbij maken ze de hele seks een stuk prettiger.

Aphrodisiac For Him van OBLIVINOV is bedoeld om de testosteronspiegel te verhogen. Testosteron is een geslachtshormoon dat de opwinding, alsmede de groei van spieren verbetert. Elke capsule bevat diverse kruiden, vitaminen en mineralen die deze spiegel verhogen. Een van deze kruiden is ashwaganda (Withania somnifera). Recent onderzoek toont aan dat het kruid het spermagehalte, de aanmaak van spermavocht, alsmede de testosteronspiegel omhoog krikt.

In Aphrodisiac For Him zit ook maca, een kruidachtige plant waarvan is aangetoond dat het bij mannen sekslust opwekt. Andere ingrediënten zijn onder meer: damiana, guarana en de vitamines B6, B12, C en D. Bovendien bevatten de capsules zink, een natuurlijk mineraal, dat een belangrijke rol zou spelen bij het reguleren van de testosteronspiegel.

Gerelateerd artikel

Maca: Alles Wat Je Weten Moet

Met Aphrodisiac For Her heeft OBLIVINOV ook aan het vrouwelijk geslacht gedacht. Het is hierbij op gelijke wijze bedoeld om vrouwen op te winden. Ook deze capsules bevatten natuurlijke ingrediënten om de geslachtsdrift aan te wakkeren, waardoor je vrijpartij hartstochtelijk verloopt. Ze bevatten arginine en een hele rits mineralen, waaronder magnesium, calcium, ijzer en foliumzuur, en de vitamines H, D2, B6 en B12. Daarbij zitten de kruiden damiana, ashwaganda en tribulus terrestris erin.

Sommige van deze ingrediënten blijken uit onderzoek vrij goed te werken bij het laten opbloeien van de vrouwelijke geslachtsdrift. Zo hebben we een studie gevonden dat zich heeft gericht op de vraag in hoeverre ashwaganda de vrouwelijke seksuele prestaties verbetert. Hieruit blijkt dat vrouwen na het nuttigen van dit kruid verbeteringen ervaren op het gebied van seksuele opwinding, vaginale vochtigheid, het orgasme en gevoelens van tevredenheid. Ook van tribulus terrestris is waargenomen dat het seksueel disfunctioneren pareert en daarbij ook nog eens de opwinding en happy ending verbetert.

Oblivinov Aphrodisiac

Bekijk Oblivinov Aphrodisiac

CHILL OUT

CHILL OUT

OBLIVINOV is ook de bedenker van Chill Out, een smartpilletje voor de momenten op de dag dat je echt even wilt ontspannen. Deze kruidensamenstelling is erop gericht je centraal zenuwstelsel rust te gunnen en ongerustheid weg te nemen, waardoor je lijf en geest weer op adem komen.

Deze chille en rustgevende effecten komen wederom tot stand door natuurlijke kruiden, aminozuren, vitaminen en mineralen. Het supplement bevat GABA, mesquite-poeder, een vitamine/mineralenmix (choline, vitamines B6, B12, C, D2, en H, L-Methylfolaat, calcium, ijzer, magnesium en zink), theanine en Echte kamille (Matricaria chamomilla).

GABA (Gamma-aminoboterzuur) is met name een spannend stofje. Het is een chemische stof die ook je hersenen aanmaken. GABA vermindert de activiteit van het centraal zenuwstelsel door het remmen van bepaalde hersensignalen. Dat zorgt ervoor dat je stemming verbetert.

Theanine is ook een interessant ingrediënt. Het is een aminozuur dat in groene thee en bepaalde paddenstoelen zit en ontspannende effecten heeft. Van theanine is bekend dat het zowel de serotonine-, dopamine-, als de GABA-spiegel verhoogt.

Oblivinov Chill Out

Bekijk Oblivinov Chill Out

Gerelateerd artikel

Top 7 Producten Die Je Helpen Ontspannen

DETOX

detoxen

Als je gaat detoxen doe je dat om schadelijke substanties uit je lijf te krijgen. Deze vervelende chemicaliën komen op allerlei manieren in je lijf terecht. Bijvoorbeeld omdat ze aan je eten zijn toegevoegd, maar ook door lucht. De "populairste" manier om gifstoffen in je lijf te krijgen, is echter het drinken van alcoholische versnaperingen. Hoewel je na een flink glas vaak dolle pret beleeft en balletdansjes gaat uitvoeren, is het niet echt bevorderlijk voor je lichaam. Denk maar aan hoe je je voelt als je de volgende dag wakker wordt, uitgedroogd en met gierende hoofdpijn.

OBLIVINOV sleurt je met Detox door deze mensonterende omstandigheden. De capsules bevatten substanties die je lever helpen herstellen en vetten om te zetten, zodat je weer wat levenskracht hebt om de dag door te komen.

Detox bevat choline-bitartraat, calcium, magnesium, de vitamines C, B6, H, D2 en B12, ijzer, zink, foliumzuur, Betula pendula, paardenbloemwortelpoeder, ornithine en resveratrol.

Resveratrol zit in de capsules om je lever te beschermen. Met name de velletjes van blauwe druiven zijn er rijkelijk mee gezegend. Daarbij zou het lever-myofibroblasten op non-actief zetten, die op de lange duur leverfibrose veroorzaken.

Ornithine heeft ook laten zien dat het positieve effecten op de lever heeft. Daarbij zou het aminozuur dit orgaan ondersteunen bij het ontgiften en is het in staat afvoerkanalen te stimuleren.

Paardenbloemen geven kleur aan weidelandschappen, maar bieden ook protectie voor je lever. Van de plant is bijvoorbeeld aangetoond dat het beschermende effecten heeft bij levercirrose. Bovendien zou ze vrije-radicalen bestrijden, de veroorzakers van DNA-schade.

Oblivinov Detox

Bekijk Oblivinov Detox

HYPERIZED

HYPERIZED

Tot slot komen we in de productlijn van OBLIVINOV Hyperized tegen, een kleine capsule waarvan je de stimulerende effecten op geest en lichaam niet zou moeten onderschatten. Het geeft je focus een boost, evenals je aandachtsspanne en motivatie, middels kruiden, vitaminen en mineralen. Dit zit er allemaal in verwerkt: spirulina, vitamine/mineralenmix (calcium, magnesium, de vitamines C, B6, H, D2, en B12, ijzer, zink en foliumzuur), omega 6, guarana, ashwaganda en cellulosepoeder.

Guarana is de grote aanjager op deze lijst. Het zaad hiervan zit barstensvol cafeïne, soms wel met 6%. Consumptie van deze tropische plant heeft dezelfde effecten als een bak sterke koffie.

Ashwaganda speelt ook een belangrijke voortrekkersrol in de formule. Mensen gebruiken dit kruid als adaptogeen en homeopathisch middel. Uit onderzoek met proefdieren blijkt daarbij dat die er behoorlijk hitsig van raken. Bovendien bevordert het de energie en gezonde mitochondria, celorganellen die zorgen voor ATP (een soort energierijk betaalmiddel).

Oblivinov Hyperized

Bekijk Oblivinov Hyperized

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers
Disclaimer:
Wij proberen ons verre te houden van medische beweringen. Dit artikel is slechts bedoeld ter lering en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoekspublicaties van andere externe bronnen.


Read more about
Producten Smartshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken