Blog
Betaal Snel, Gemakkelijk En Discreet Met BitCanna
4 min

BitCanna: Betaal Snel, Gemakkelijk en Discreet

4 min
News Zamnesia

Zelfs in jurisdicties waar de verkoop van cannabisproducten legaal is, weigeren grote financiële instellingen nog steeds deel te nemen aan de canna-business. En daarom is hier BitCanna, die de industrie voorziet van een veilige, snelle en transparante betaalwijze.

ZAMNESIA ACCEPTEERT BINNENKORT BITCANNA COINS!

We hebben besloten de kracht van de blockchain te omarmen, door BitCanna (BCNA) te accepteren als betaalmiddel. Deze cryptomunt is speciaal gemaakt voor de cannabisindustrie. De optie om onze producten hiermee te kopen, is binnenkort beschikbaar bij het betaalproces. Het geeft je de mogelijkheid om onze artikelen eenvoudig en discreet aan te schaffen. En dat zonder extra stappen of kosten.

Blockchain technologie is een ontwrichtende kracht voor het huidige financiële systeem. BitCanna biedt een gedecentraliseerd betaalnetwerk dat inspeelt op de toekomst van onze cannabisindustrie. Dat klinkt als hetgeen dat we al jaren zoeken!

Gerelateerd verhaal

De Beste Anonieme Betalingsmethodes

WAT IS CRYPTOVALUTA?

Cryptomunten zijn een innovatie van het digitale tijdperk. Misschien heb je wel het een en ander gehoord over de ontwikkelingen rond online betaalwijzen. Digitale valuta's zijn daarbij opgekomen als alternatief voor traditioneel fiduciair geld.

De waarde van traditionele valuta hangt af van diverse complexe factoren. Zo heeft het grotendeels te maken met hoeveel geld in bewaring wordt gehouden door de overheid en commerciële banken. Mensen die de top van de bankwereld bereiken, zijn echter vaak niet de meest onbaatzuchtige personen. Er is vaak sprake van corruptie en manipulatie van cijfers, wat rampzalig kan uitpakken, zoals we bij de financiële crisis van 2008 hebben gezien.

Technologische ontwikkelingen gingen gepaard met een golf van mondiaal verzet tegen traditionele banken. Cryptovaluta's ontstonden daarbij als vorm van monetaire transacties die volledig digitaal zijn. Interessant is ook dat bijna al het conventionele geld in de wereld toch al digitaal is. Het bestaat namelijk grotendeels uit virtuele cijfers op bankrekeningen in plaats van fysieke contanten.

Cryptovaluta's omzeilen traditionele banken echter volledig en zijn beschermd tegen manipulatie. Gebruikers faciliteren daarbij transacties in een proces dat transparant geregistreerd wordt door blockchain-software. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor digitale overboekingen. Het is zelfs zodanig geëxplodeerd, dat ook de cannabisindustrie heeft besloten om de kracht van cryptovaluta te benutten.

Cryptovaluta's bieden talloze voordelen in vergelijking met traditionele betaalmethoden. Neem als voorbeeld creditcards: het risico op fraude en identiteitsdiefstal ligt altijd op de loer. Cryptovaluta's sluiten deze bedreigingen vrijwel geheel uit.

Vergeleken met traditionele bankoverboekingen zijn crypto-betalingen onmiddellijk en besparen ze je wachttijd. Daarnaast zijn de transactiekosten lager en in het geval van BitCanna zelfs niet-bestaand. Een ander voordeel is dat je alleen een internetverbinding nodig hebt om je cryptomunt naar keuze te kopen en daarmee te betalen, terwijl creditcards niet voor iedereen toegankelijk zijn.

VERANDERINGEN IN DE CANNABISINDUSTRIE

VERANDERINGEN IN DE CANNABISINDUSTRIE

BitCanna is een cryptomunt die speciaal is ontwikkeld voor de uitdijende cannabisbranche. Cryptovaluta's gaan meestal gepaard met zeer lage transactiekosten. Wat BitCanna met name aantrekkelijk maakt, is dat er helemaal geen transactiekosten aan verbonden zijn. Deze cryptovaluta voorziet je in al je behoeften, met steun van de belangrijkste spelers uit de cannabissector.

Het is een spannende tijd voor de industrie om deze richting in te slaan. Verschillende rechtsgebieden herzien namelijk hun wetten rond cannabis en gaan soms zelfs tot legalisatie over. Daarbij worden miljarden euro’s geïnvesteerd in medicinale en recreatieve cannabisproducten. Er blijft echter veel onzekerheid bestaan rond de regulering van cannabis in diverse landen.

Financiële transacties met betrekking tot cannabis worden niet algemeen geaccepteerd, zelfs niet in het geval van legitieme bedrijven die zich aan de regelgeving houden. Vaak zijn zulke transacties expliciet verboden volgens de dienstvoorschriften van populaire banken en betaalverwerkers. Tot op heden wordt in veel jurisdicties, waar de verkoop van cannabis op de een of andere manier is toegestaan, uitsluitend met contant geld gewerkt.

Om die reden kan een speciaal toegewijde cryptovaluta wonderen verrichten met het bieden van vlotte en gemakkelijke transacties, terwijl de rest van de wereld een inhaalslag maakt. Stel je een cannabismunt voor die ondernemers meer flexibiliteit geeft in online en offline transacties. Maar waarom zou je BitCanna als valuta kiezen? Wat maakt het zo speciaal?

VIDEO: WAT MAAKT BITCANNA SPECIAAL?

De BitCanna Alliance - de websites en cannabisbedrijven die al verbonden zijn met BitCanna - trekt elke maand meer dan 10 miljoen unieke bezoekers. Veel ondernemingen en organisaties gebruiken om die reden BitCanna en werken ermee samen, via hun netwerk van partners. 

Dit komt door hun speciale toewijding aan het beheer van de toeleveringsketen en hun identiteitscontrole. De activiteiten in de cannabisindustrie zijn lange tijd met argusogen bekeken. BitCanna kan echter trots zijn op hun betrouwbare service met een bewezen staat van dienst. Hun technologische waarborg met betrekking tot veiligheid maken het een veilige optie in de huidige opleving van de cannabiswereld.

De gedecentraliseerde en transparante regulering van BitCanna munten (BCNA) schakelt daarbij de tussenpersoon uit. Klanten en verkopers staan in direct contact met elkaar, terwijl er uitgebreide data worden bijgehouden voor het geval dat een controle nodig blijkt. De dienst is dus niet alleen snel en gemakkelijk te gebruiken, maar ook aanpasbaar aan alle legale veranderingen die er mogelijk nog aankomen.

BITCANNA WAARBORG

Daarnaast kunnen alle deelnemende bedrijven beoordeeld worden en zo een goede reputatie opbouwen. Geregistreerde gebruikers worden daarbij geverifieerd met een ID, waarbij gevoelige persoonlijke informatie versleuteld wordt. Dit is een maatregel tegen valutamanipulatie en neprecensies van bedrijven. Met het unieke BitCanna ID kun je in de cannabissector stappen, zonder je identiteit bekend te hoeven maken.

Er is ook een mobiele applicatie, die je voorziet van snelle en gemakkelijke persoonlijke transacties in de winkel. BitCanna heeft echt alles in huis om de komende jaren een vaste speler in de cannabisindustrie te worden. Tot dusver hebben Zamnesia, Cibdol (producent van hoogwaardige CBD producten) en de iconische Nederlandse coffeeshopketen Boerejongens de ontwikkeling al gesteund. De grote namen zijn er dus klaar voor. De vraag is, ben jij dat ook?

MELD JE NU AAN VOOR BITCANNA EN ONTVANG KORTING

MELD JE NU AAN VOOR BITCANNA EN ONTVANG KORTING

Betalingen met BitCanna zijn binnenkort al beschikbaar op Zamnesia! In de eerste drie maanden krijgen gebruikers van de munt bij Zamnesia een korting van 10% bij betalingen met BitCanna. Alsof deze tijdelijke actie nog niet genoeg is; er is nog meer onderweg.

We willen van BitCanna een aantrekkelijke en toegankelijke optie maken op een competitieve markt. Meld je nu aan voor BitCanna en wordt beloond met geweldige aanbiedingen. Van BitCanna de eersteklas valuta voor de cannabis branche maken, kost tijd. Bij elke stap van het proces biedt het een betrouwbare service, waarbij je wordt beloond voor je steun.

CONCLUSIE: CANNABIS EN CRYPTOVALUTA

Het netwerk van BitCanna is gebaseerd op zijn eigen blockchain, die de Europese cannabisindustrie voorziet van de benodigde service. Blockchain technologie en de beweging rond cannabislegalisering staan in Europa nog in de kinderschoenen. Alles in het politieke domein suggereert echter dat cannabis op veel plaatsen van het continent een legale substantie wordt.

Bryan, Garnier & Co, een Europese investeringsbank, voorspelt dat de cannabisindustrie op mondiale schaal $140 miljard waard is in 2027. Veel ondernemingen krijgen lucht van die groene goudmijn en willen daar een graantje van meepikken. Met BitCanna is de toekomst groener dan ooit.

Val Watts

Geschreven door: Val Watts
Val Watts is niet zo getalenteerd om Reggie Watts te zijn en niet zo zen om Alan Watts te zijn. Maar hij doet wat hij kan door over cannabis te schrijven vanaf het smaragdgroene eiland dat Ierland heet. Hij hoopt dat het groene spul op een dag overal ter wereld geaccepteerd is. Hij onderzoekt en bezoekt dan ook met liefde de plekken waar dit zo is.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
News Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken