Blog
Hoe Kan Je Met Bitcanna Betalen?
3 min

Zamnesia X BitCanna: Betalen Met Een Speciale Cannabismunt

3 min
Nieuws Zamnesia

Degene die zoeken naar een veilige en gemakkelijke manier om cannabisproducten te betalen, moeten zich zeker eens verdiepen in BitCanna. Dit is een betaalsysteem dat speciaal ontworpen is met de cannabisbranche in het achterhoofd. Het verschaft volledige vrijheid zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Aangezien er strikte regels gelden rond de verkoop van cannabisproducten, distantiëren veel grote financiële instellingen zich nog altijd van deze bedrijfstak en beschouwen ze deze als “verdacht”. Dit resulteerde vaak in problemen voor zowel de sector als de consument. Uiteindelijk heeft dat op zijn beurt weer geleid tot de introductie van een snelle en veilige betaalmethode die verkopers verantwoordelijk houdt. Maak kennis met BitCanna, jouw nieuwe manier om te betalen voor je cannabisproducten. Met een exclusieve 15% korting op Zamnesia-producten, biedt deze service nu al genoeg om van te houden.

Gerelateerd artikel

Hoe Betaal Je Met Bitcanna?

Het Ontstaan van BitCanna

Het Ontstaan van BitCanna

BitCanna Coin (BCNA) ontstond uit de vraag naar een transparante en flexibele betaalwijze die uniek en toegankelijk is voor de cannabisindustrie. Creditcardmaatschappijen en online betalingssystemen, zoals PayPal, verwerken geen financiële transacties die gerelateerd zijn aan cannabisproducten. Dit komt voornamelijk door inconsistent Amerikaans beleid dat nog steeds invloed heeft op de internationale wietbranche. Deze situatie resulteerde in het idee voor BitCanna, een gloednieuw betaalsysteem. Hierbij hebben consumenten de vrijheid om met gemak en vertrouwen aankopen te doen, zowel online als in de toekomst in de lokale coffeeshop.

Het gebruik van BitCanna is eenvoudig en biedt zekerheid en veiligheid aan zowel klanten als bedrijven. Door de mobiele BitCanna wallet-app te downloaden of deze simpelweg op je computer/tablet te gebruiken, heb je direct toegang tot BitCanna-valuta om naar wens aankopen te doen.

BitCanna Streeft ernaar de Industrie te Veranderen

BitCanna Streeft Ernaar De Industrie Te Veranderen

Met steun van de belangrijkste spelers in de cannabisindustrie, valt niet te ontkennen dat BitCanna een groot gat in de cannabismarkt opvult. Daarbij staan beschermde, soepele en gebruikersvriendelijke betalingen centraal.

Met BitCanna heb je volledige controle over je valuta. De munten zijn immers van jou! BitCanna heeft geen toegang tot jouw account en biedt daarmee volledige discretie en veiligheid. Ook is er sprake van exclusieve voordelen, aanbiedingen en kortingen die je niet zou ontvangen via reguliere betalingskanalen.

Is BitCanna Veilig?

Is BitCanna Veilig?

De privacy van BitCanna-gebruikers is van het grootste belang. Dit is immers een belangrijk punt van zorg voor degenen die cryptocurrency gebruiken. Via Bitcanna ID wordt ongeëvenaarde privacy en beveiliging geboden. BitCanna ID een systeem waarmee je identiteit geverifieerd wordt middels een ID-kaart of rijbewijs. Na identificatie wordt deze info versleuteld en gehashed opgeslagen. BitCanna ID werkt vervolgens als een ID-oplossing voor alle cannabis-gerelateerde zaken.

De gebruiker is de enige met toegang tot het account, waarmee totale veiligheid en volledige controle de primaire doelstellingen zijn van het BitCanna-platform. Aangezien BitCanna geen toegang heeft tot jouw account, kunnen verloren of vergeten data niet hersteld worden. Daarom is het essentieel een versleutelde back-up van je wachtwoord en gegevens te maken op een USB-stick of een andere veilige locatie.

Degene die privacy serieus neemt en waarde hecht aan discretie, zal ook tevreden zijn met het feit dat transacties niet op bankafschriften verschijnen en allemaal tot de BitCanna-app beperkt blijven.

De focus ligt echter niet uitsluitend op de klant, aangezien bedrijven die BitCanna accepteren ook beoordeeld kunnen worden. Dit is om zeker te weten dat je te maken hebben met aanbevolen en legitieme ondernemingen.

De Voordelen van Betalen met BitCanna

De Voordelen Van Betalen Met BitCanna

De voordelen van BitCanna zijn ongeëvenaard. Dankzij een intuïtief en makkelijk te gebruiken betaalsysteem met QR-code, kun je met volledige controle en gemak aankopen doen. Scan simpelweg de QR-code bij het afrekenen om de betaling te voltooien (online of binnenkort ook in winkels!), zonder de hoge kosten en problemen van veelgebruikte cryptocurrencies. De transactie heeft zonder “tussenpersoon” enkel betrekking op de koper en verkoper.

Met de BitCanna-wallet kun je al je transacties overzien, zonder vertraging bij het overboeken, waardoor je de meest actuele info krijgt over je resterende BitCanna-saldo.

Aankopen met BitCanna bieden diverse voordelen, zoals:

  • Extra privacy
  • Beheer van je eigen tegoeden
  • Verwaarloosbare transactiekosten
  • Exclusieve kortingen en aanbiedingen

Hoe Kan Je Met BitCanna Betalen?

15% Korting op Elke Bestelling die Wordt Betaald met BitCanna

Om het gebruik van BitCanna te bevorderen zullen er speciale aanbiedingen gelden. Zo krijg je bij Zamnesia 15% korting op het volledige bestelbedrag. Deze korting is te combineren met andere kortingen, zodat je de beste prijs betaalt.

Hoe Begin Je?

Hoe Begin Je? - BitCanna

Aan de slag gaan met jouw eigen BitCanna-account kan niet eenvoudiger.

Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Eén daarvan is het downloaden van een mobiele wallet-app op jouw smartphone om je BitCanna munten altijd veilig bij je te hebben. Met deze mobiele app ben je tevens in staat om het QR-codesysteem te gebruiken voor je aankopen. Wil je jouw BCNA op je laptop of computer thuis bewaren? Download dan simpelweg de lite of node wallet, waarmee je de vrijheid hebt om jouw munten gemakkelijk op je laptop of computer te bewaren.

Houd er rekening mee dat de BitCanna-app momenteel alleen beschikbaar is op Android. Het doel is echter om de app uiteindelijk ook te uit te rollen op Apple iOS. Net zoals alle Amerikaanse financiële bedrijven, heeft Apple helaas haar eigen regels betreffende associatie met cannabisproducten.
Wanneer je de door jou gekozen wallet hebt gedownload, is het slechts een kwestie van enkele gegevens invullen en een account aanmaken. Zodra je jouw account hebt gecreëerd, kun je beginnen met het aanschaffen van BCNA en de middelen rechtstreeks naar jouw wallet versturen. Zo simpel is het.

Gerelateerd artikel

Hoe Betaal Je Met Bitcanna?

Zoals je kunt zien, heeft BitCanna alles mee om een grote speler te worden in de wereld van cannabistransacties. Gemakkelijk te gebruiken, discreet en veilig—zaken waar we allemaal op letten tijdens het winkelen. Download en gebruik jouw wallet vandaag nog!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken