Blog
Hoe Kan Je Met Bitcanna Betalen?
2 min

Zamnesia X BitCanna: Betalen Met Een Speciale Cannabismunt

2 min

Degene die zoeken naar een veilige en gemakkelijke manier om cannabisproducten te betalen, moeten zich zeker eens verdiepen in BitCanna. Dit is een betaalsysteem dat speciaal ontworpen is met de cannabisbranche in het achterhoofd. Het verschaft volledige vrijheid zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Aangezien er strikte regels gelden rond de verkoop van cannabisproducten, distantiëren veel grote financiële instellingen zich nog altijd van deze bedrijfstak en beschouwen ze deze als “verdacht”. Dit resulteerde vaak in problemen voor zowel de sector als de consument. Uiteindelijk heeft dat op zijn beurt weer geleid tot de introductie van een snelle en veilige betaalmethode die verkopers verantwoordelijk houdt. Maak kennis met BitCanna, jouw nieuwe manier om te betalen voor je cannabisproducten.

Gerelateerd artikel

Hoe Betaal Je Met Bitcanna?

Het Ontstaan van BitCanna

Het Ontstaan van BitCanna

BitCanna Coin (BCNA) ontstond uit de vraag naar een transparante en flexibele betaalwijze die uniek en toegankelijk is voor de cannabisindustrie. Creditcardmaatschappijen en online betalingssystemen, zoals PayPal, verwerken geen financiële transacties die gerelateerd zijn aan cannabisproducten. Dit komt voornamelijk door inconsistent Amerikaans beleid dat nog steeds invloed heeft op de internationale wietbranche. Deze situatie resulteerde in het idee voor BitCanna, een gloednieuw betaalsysteem. Hierbij hebben consumenten de vrijheid om met gemak en vertrouwen aankopen te doen, zowel online als in de toekomst in de lokale coffeeshop.

BitCanna gebruiken is eenvoudig en biedt veiligheid en zekerheid aan zowel klanten als bedrijven. Met de BitCanna web wallet heb je direct toegang tot BitCanna-valuta om naar wens aankopen te doen.

BitCanna Streeft ernaar de Industrie te Veranderen

BitCanna Streeft Ernaar De Industrie Te Veranderen

Met steun van de belangrijkste spelers in de cannabisindustrie, valt niet te ontkennen dat BitCanna een groot gat in de cannabismarkt opvult. Daarbij staan beschermde, soepele en gebruikersvriendelijke betalingen centraal.

Met BitCanna heb je volledige controle over je valuta. De munten zijn immers van jou! BitCanna heeft geen toegang tot jouw account en biedt daarmee volledige discretie en veiligheid. Ook is er sprake van exclusieve voordelen, aanbiedingen en kortingen die je niet zou ontvangen via reguliere betalingskanalen.

Is BitCanna Veilig?

Is BitCanna Veilig?

De privacy van BitCanna-gebruikers is van het grootste belang. Dit is immers een belangrijk punt van zorg voor degenen die cryptocurrency gebruiken. Via Bitcanna ID wordt ongeëvenaarde privacy en beveiliging geboden. BitCanna ID een systeem waarmee je identiteit geverifieerd wordt middels een ID-kaart of rijbewijs. Na identificatie wordt deze info versleuteld en gehashed opgeslagen. BitCanna ID werkt vervolgens als een ID-oplossing voor alle cannabis-gerelateerde zaken.

De gebruiker heeft als enige toegang tot zijn rekening. Het BitCanna-platform focust zich voornamelijk het bieden van volledige veiligheid en controle. Omdat zelfs BitCanna geen toegang heeft tot jouw account, kunnen ze je niet helpen als je je gegevens kwijt of vergeten bent. Daarom is het belangrijk dat je je seed phrase, wachtwoord en/of privésleutel opslaat op een versleutelde USB-stick of op een andere veilige plek.

Degene die privacy serieus neemt en waarde hecht aan discretie, zal ook tevreden zijn met het feit dat transacties niet op bankafschriften verschijnen en allemaal tot de BitCanna web wallet beperkt blijven.

De focus ligt echter niet uitsluitend op de klant, aangezien bedrijven die BitCanna accepteren ook beoordeeld kunnen worden. Dit is om zeker te weten dat je te maken hebben met aanbevolen en legitieme ondernemingen.

De Voordelen van Betalen met BitCanna

De Voordelen Van Betalen Met BitCanna

De voordelen van BitCanna zijn ongeëvenaard. De transactie vindt uitsluitend plaats tussen koper en verkoper, zonder 'tussenpersoon'.

Als je de BitCanna-wallet samen met de Keplr-browserextensie gebruikt, kun je al je transacties meteen na het overboeken bijhouden. Hierdoor heb je altijd het meest actuele overzicht van je resterende BitCanna-saldo.

Aankopen met BitCanna bieden diverse voordelen, zoals:

  • Extra privacy
  • Beheer van je eigen tegoeden
  • Verwaarloosbare transactiekosten
  • Exclusieve kortingen en aanbiedingen

Hoe Kan Je Met BitCanna Betalen?

15% Korting op Elke Bestelling die Wordt Betaald met BitCanna

Om het gebruik van BitCanna te bevorderen zullen er speciale aanbiedingen gelden. Zo krijg je bij Zamnesia 15% korting op het volledige bestelbedrag. Deze korting is te combineren met andere kortingen, zodat je de beste prijs betaalt.

Hoe Begin Je?

Hoe Begin Je? - BitCanna

Aan de slag gaan met jouw eigen BitCanna-account kan niet eenvoudiger. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Zo kun je de Keplr-browserextensie aan je eigen Google Chrome-browser toevoegen zodat je je BitCanna-munten in de tussentijd op kunt slaan. Met de Keplr-browserextensie krijg je toegang tot de nieuwe BitCanna web wallet.

Zodra je de Keplr-extensie hebt geïnstalleerd, is het slechts een kwestie van het aanmaken van een account. Wanneer je jouw account hebt gecreëerd, kun je direct beginnen met het aanschaffen van BCNA en de valuta rechtstreeks naar jouw wallet versturen. Zo simpel is het.

Zo zie je maar, BitCanna heeft alles mee om een grote speler te worden in de wereld van cannabistransacties. Gemakkelijk te gebruiken, discreet en veilig - zaken waar we allemaal op letten tijdens het winkelen. Download en gebruik jouw wallet vandaag nog!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken