Blog
Blueberry Automatic (Zamnesia Seeds) feminized
3 min

Soort Beoordeling: Blueberry Automatic (Zamnesia Seeds)

3 min
Producten Seedshop

De klassieke Blueberry is al decennia de eerste keuze en nu belooft Blueberry Automatic al deze fruitige zaligheid af te leveren in slechts 8 tot 9 weken vanaf zaad. Laten we eens kijken of ze deze belofte waarmaakt.

Het is lastig de Original Blueberry, in de late jaren '70 gekweekt door de legendarische DJ Short, te verbeteren. Ze is taai, vrij eenvoudig te kweken en ontwikkelt meestal paarse en blauwe kleuren als ze volwassen wordt. Deze soort ziet er niet alleen uit als een Blueberry, maar ze smaakt en ruikt ook naar verse bessen. Daarnaast heeft ze een chill Indica-dominante stone die een waar genot is voor zowel recreatieve als medicinaal gebruikers.

Lees snel verder, want we ontdekken of Blueberry Auto overeenkomt met haar beroemde moeder, op de snelle doorlooptijd na.

Gerelateerd artikel

De Oorsprong Van Blueberry Cannabis En De Top 3 Blueberry Strains

KWEEKEIGENSCHAPPEN

We plantten onze Blueberry Automatic zaden direct in hun uiteindelijke potten, met een mengsel van turf, perliet en een beetje zoete kalk om mee te beginnen en plaatsen ze toen onder de lampen. Deze keer kozen we voor een 600 Watt HPS, 20 uur aan, 4 uur uit. De zaden ontkiemden snel en binnen enkele dagen zagen we de kiemblaadjes verschijnen, al snel gevolgd door de eerste set echte bladeren.

Rond de derde week zagen we stampers en onze planten bereikten hun uiteindelijke hoogte van 70cm na de vierde week. We eindigden met kleine planten, met redelijk grote centrale cola's en wat mooie, kleinere toppen op de zijtakken. Ze waren dichter dan we verwachtten, maar niet zo dicht als de fotoperiode versie. Toch was de kwaliteit van de toppen zeer hoog, met een lekkere hoeveelheid hars. Enige pluis van de onderste takken is een welkome aanvulling voor de extracten pot.

Uiteindelijk knipten we onze Automatic Blueberry planten pas rond de 10-de week, omdat we wachtten op een last-minute uitpuiling van de toppen, maar we merkten weinig verandering in zowel het formaat van de toppen of de dichtheid, met uitzondering van de iets meer amberkleurige trichomen. Eenmaal geknipt, gedroogd en uitgehard, hielden we gemiddeld 30 tot 50 gram per plant over, maar we hadden deze cijfers waarschijnlijk iets kunnen verbeteren met een beter voedingsprogramma. Alle Auto Blueberries staan bekend om het ontwikkeling van verbranding door voedingsstoffen, zelfs als ze een kleine hoeveelheid krijgen, dus we hebben ze niet veel gegeven.

Onze Blueberry Automatic bleef groen, met slechts wat blauwe tinten vanaf de zesde week, dus we hebben de temperatuur iets verlaagd, waarna we meer blauwe en paarse kleuren zagen op zowel de bloemen als de waaierbladeren. We kregen niet de diepere kleuren waar we op hoopten, maar de kleuren werden behoorlijk meer intens tijdens het uitharden. Over het algemeen waren we zeer tevreden met het uiteindelijke uiterlijk van onze gedroogde toppen.

Merk Zamnesia Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Blueberry x Ruderalis
Bloeitijd 8-9 weeks from seed to harvest
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Opbrengst Indoor 425-475 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 75cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Feminized Zaden

SMAAK EN AROMA

Heb je ooit een joint gerookt, waarna anderen aan je vroegen welke soort het was, omdat het zo lekker rook? Dit gaat ook op voor Blueberry Automatic. Op de plant is het aroma een verse mix van zoete bessen met lichte hints van citroen, maar de verleidelijke geur wordt dieper naarmate ze volwassen wordt, met maar weinig scherpheid of Skunk-achtige geuren. Het is niet kamervullend, omdat het rondzweeft en iedereen verleidt en verlekkert die dom genoeg is dit zalige kruid niet zelf te kweken.

De smaak is al net zo goed met zoete, maar milde blueberry eigenschappen en subtiele hints van druiven en bloemen. De rook zelf is zeer zacht en zijdeachtig en brandt nauwelijks in de keel. Zelfs een aantal van de minder frequente rokers in onze groep konden van dit kruid genieten zonder te hoesten. Als je toch eindigt met ruw smakende toppen van Blueberry Automatic, moet je jezelf afvragen of je je methoden voor het drogen en uitharden kan verbeteren.

DE EFFECTEN

Blueberry Automatic is Indica dominant en de effecten komen overeen met dit genetisch profiel. Ze is niet echt een couchlocker, maar ze levert een lekkere, chill, lichamelijke stone die begint met een milde verdoving in je gezicht en bovenop je hoofd, voordat het langzaam naar je tenen kruipt. Mentaal zal je je behoorlijk mellow voelen en ontspannen, zonder enige angstgevoelens.

Hoewel we niet denken dat ze zo sterk was als sommige van de regular Blueberry soorten waar we in het verleden van hebben genoten, is de kracht overduidelijk. Alleen doorgewinterde rokers, met een hoge tolerantie, zouden deze soort overdag moeten gebruiken. Alle anderen zouden haar moeten reserveren voor de late uurtjes.

Blueberry Automatic (Zamnesia Seeds)bekijk Product

CONCLUSIE

Kortom, we hebben erg genoten van zowel het kweken als het roken van Blueberry Automatic. Ze was net zo snel en gemakkelijk als ons werd voorgehouden en leverde geen problemen in de kweekruimte. Haar kleuren en aroma's waren vanaf het begin prettig en werden intenser tijdens het uitharden. Ze was niet zo dicht of sterk als de fotoperiode Blueberry, maar dat kon worden verwacht. Als je overweegt dat je twee tot drie maanden van de kweektijd af kan halen die nodig is om de regular soorten op te kweken, is dit geen slechte ruil. Al bij al, zullen we deze soort absoluut nog een keer kweken en we raden haar aan voor iedereen die zoekt naar een snelle, betrouwbare autoflowering hybride.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken