Blog
Jack Herer Automatic (Zamnesia Seeds) feminized
2 min

Soort Beoordeling: Jack Herer

2 min
Products Seedshop

Sensi Seeds creëerde een meesterwerk die vaak liefdevol aangeduid wordt als de "champagne onder de soorten" en vernoemde haar naar de legendarische pionier Jack Herer.

Jack Herer, de auteur van "The Emperor Wears No Clothes" zou zeer verheugd zijn over deze prachtige, en meerdere malen bekroonde, marihuana variant omdat ze, net zoals hijzelf, een legendarische status heeft. Jack Herer is het briljante resultaat van een kruising tussen Skunk #1 met Northern Lights #5 en Haze, drie pijlers in de cannabis geschiedenis. De originele Jack Herer is nog steeds verkrijgbaar via Sensi Seeds, maar uitsluitend in een standaard zaadje. Gefeminiseerde varianten worden door diverse zaadbanken aangeboden, maar de originele genen worden door Sensi bewaard.

Related Story

Jack Herer: Marihuana-Activist

Jack Herer is een 55% Sativa en 45% Indica hybride en genetisch dus bijna compleet in evenwicht. Maar planten, gekweekt van zaad, laten vier verschillende fenotypen zien. Drie daarvan worden duidelijk gedomineerd door de Sativa invloed, terwijl de vierde een groeipatroon laat zien die neigt naar Indica karaktertrekken; een relatief compacte en snel bloeiende plant met een dikke, afgeronde top structuur. De eigenschappen die alle fenotypen vertonen, zijn de enorme harsproductie en het tweedelige effect: Jack Herer blaast je geest de ruimte in terwijl je lichaam geniet van een comfortabele verdoving.

De beschikbare, gefeminiseerde versies van Jack Herer die zo dicht mogelijk bij het origineel komen

De beschikbare, gefeminiseerde versies van Jack Herer die zo dicht mogelijk bij het origineel komen

Jack Herer van Bulldog Seeds is een complexe drieweg-kruising tussen een Skunk, een Haze en een Northern Lights #5. Deze geweldige combinatie van soorten combineert het exotische uiterlijk van de Sativa met de bizarre productiviteit van een Indica in een soort die over de hele wereld bekend is. En het is zeker een traktatie voor Sativa liefhebbers omdat haar bloeiperiode slechts 8 weken duurt. Een oogst rond 500-600g/m2 is tegenwoordig gemiddeld, maar de kracht van de toppen rijst de pan uit. Met een THC niveau van bijna 21% is deze wiet voor de doorgewinterde gebruiker.

Jack Herer van Vision Seeds is ook een kruising tussen Skunk #1, Northern Lights #5 en Haze genen. Deze Sativa dominante plant wordt ongeveer 180cm hoog en levert ongeveer 500g/m2 na een bloeitijd van 9 weken. De toppen zijn lichtgroen, bedekt met harsklieren. Sommige fenotypes laten rode en zelfs paarse kleurschakelingen zien. De rook smaakt kruidig en haze-achtig en wekt een mentale en zeer euforische high op.

Jack Herer van Greenhouse Seeds is tot de rand gevuld met kracht. Dit eerbetoon aan de beroemde marihuana activist is een kruising tussen Haze en Red Skunk. Het resultaat is een soort die wel 800g/m2 oplevert en het eindproduct is zeer krachtig en van medicinale waarde. Deze wiet is een goede keuze voor gebruikers die lijden aan pijn en een gebrek aan eetlust, maar ze maakt je ook plezierig high. Deze geweldige hybride zal het goed doen in zowel SOG als ScrOG setups en heeft de potentie om buiten tot wel 1200 gram per plant op te leveren. De bloemenclusters van deze Jack Herer versie zien eruit als gigantische clusters groene popcorn, bedekt met poedersuiker en een overvloed van oranje stampers. En niet alleen de enorme opbrengst en de prachtige toppen bieden reden tot opscheppen; de toppen zijn extreem harsachtig en tot de rand gevuld met kracht. Het THC-gehalte is 20%, dus je kunt van deze wiet maar beter genieten als je op de bank ligt!

Zoals je kunt lezen, biedt elke zaadbank een iets andere versie, maar ze hebben allemaal een ding gemeen: De enorme kracht. Als je ervaringen hebt met Jack Herer, deel dan je mening in de reacties hieronder.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammy, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Products Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken