Blog
Soort Beoordeling: White Russian
1 min

Soort Beoordeling: White Russian

1 min
Products Seedshop
White Russian heeft solide genen en slaat serieus in. Ze is een Indica dominante krachtpatser.

Serious Seeds heeft altijd al de reputatie gehad dat ze uitsluitend de beste genen produceren en White Russian is de kroon op hun werk. Ze heeft diverse prijzen in de wacht gesleept en ondanks haar leeftijd, blijft ze een van de meest krachtige cannabis varianten die tot op heden verkrijgbaar zijn.

White Russian is een stabiele mix van de beruchte AK-47 met de bekroonde White Widow. Het resultaat is een absolute krachtpatser van genetische kwaliteit en ware getuigenis voor de meesterbreinen die haar kweekten. Ze is een indica dominante all-star die de tijd van de hobbyist zeker waard is.

DE WHITE RUSSIAN ERVARING

De bewering dat White Russian sterk is, moet niet worden onderschat. We werden direct achterover geblazen door haar soepele, maar toch niet aflatende kracht. Ze produceert een zoete, honingachtige smaak en wekt een gemengde lichamelijke en geestelijke ervaring op. Voor ons helde de ervaring een beetje over naar de lichamelijke stone kant, maar de cerebrale high was niet te ontkennen. We hadden niet veel nodig om een comfortabel niveau te bereiken en de high bleef een goed uur hangen, met toevallen van hilariteit en lachbuien. Om deze reden vinden wij dat het een goede cannabis is om te delen met vrienden, wanneer iedereen wil ontspannen en liever niet veel wil doen.

We weten het CBD gehalte niet van White Russian, maar anekdotisch is vermeld dat White Russian kan helpen bij het verminderen van stress, angst en pijn.

WHITE RUSSIAN IN DE KWEEKRUIMTE

We vonden dat White Russian vrij eenvoudig te hanteren is in de kweekruimte. Ze wordt gemiddeld groot, grofweg een meter, en produceert minder bladeren dan we gewend zijn. Omdat ze Indica dominant is, is haar voorkomen vrij gedrongen en ze produceert zeer dichte, harsachtige toppen. Ze groeit vrij sterk en zal een foutje hier en daar vergeven, waardoor ze geschikt is voor minder ervaren kwekers. Haar bloeiperiode duurt ongeveer 9 weken en de opbrengst ligt tussen de 350-500g/m².

White Russian is ook populair in de buitenteelt, met name in de warmere gebieden van Europa, zoals Italië, Spanje en het zuiden van Frankrijk. Buiten kan White Russian van half tot eind oktober worden geoogst.

CONCLUSIE

White Russian verdient haar reputatie als een van de beste soorten in de cannabis wereld. Haar ongeremde kracht is wellicht niet voor iedereen, maar als je houdt van een krachtige geestelijke en lichamelijke high, zal je echt genieten van wat White Russian te bieden heeft. Het feit dat ze krachtig groeit, zonder aanzienlijke nadelen in de kweekruimte, voegt alleen maar meerwaarde toe.

PRIJZEN

White Russian sleepte 7 prijzen in de wacht, waaronder:
2de plaats voor Extracts op de High Life Cup, 2013
1ste plaats voor Best Indoor Strain op de El Punto Cup, 2005
1ste plaats voor Best Bio Grass op de High Times Cup, 1997
1ste plaats voor Best Overall Strain op de High Times Cup, 1996

Verkrijgbaar via:

White Russian is available from Serious Seeds


Read more about
Products Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken