Blog
Recensie: Blue Widow Dinafem
2 min

Soort Recensie: Blue Widow

2 min
Products Seedshop

Blue Widow is een kruising tussen de zeer geliefde soorten Blueberry en White Widow. De hoge THC en aanzienlijke CBD-hoeveelheden maken de soort geschikt voor recreatieve en medicinale doeleinden. De genetica zorgen voor rijke aroma's van dennen en citrus en voor een sensationele smaak van zoete bessen.

Blue Widow is een indica-dominante kruising, gefeminiseerd door Dinafem. De soort is de liefdesbaby van de heerlijke Blueberry gekruist met de legendarische White Widow. Deze indrukwekkende combinatie heeft geleid tot een plant die veel oplevert, fenomenaal smaakt en keiharde highs veroorzaakt. Blue Widow is zowel geschikt voor recreatief als medicinaal gebruik, met een hoog THC-gehalte dat een therapeutische high oplevert en aanzienlijke hoeveelheden CBD die voor medicinale verlichting zorgen. Deze mix van cannabinoïden verlicht de pijn aanzienlijk en ontspant de spieren, en veroorzaakt tegelijkertijd een fijne cerebrale psychotrope high die de roker lacherig, euforisch en ontspannen doet voelen.

KWEEKEIGENSCHAPPEN VAN BLUE WIDOW

Blue Widow is niets minder dan een genetisch monster. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de soort in verschillende omstandigheden kan gedijen; de plant heeft een indrukwekkende veerkracht als het aankomt op omgevingsstress, in vormen van koude temperaturen, vochtigheid en schadelijke schimmelgroei. Bovendien produceert Blue Widow aanzienlijk grote toppen met een lichtpaarse kleur, wanneer de plant in koudere omstandigheden wordt gekweekt. Dit zorgt ervoor dat je toppen eruit zullen zien als een kleurrijk kruidenpalet.

 

Merk

Dinafem

Type

Indica dominant

Genetica:

Blueberry x Widow

Bloeitijd:

55 days

THC

Hoog

CBD

Gemiddeld

Opbrengst binnen

High

Opbrengst buiten

800 - 1200 g/plant

Hoogte binnen

Gemiddeld

Hoogte buiten

Hoog

Beschikbaar als:

Feminized zaden

 

We hebben Blue Widow zelf gepland om eigenhandig te ervaren hoe majestueus deze plant eruit ziet en hoe goed de grote toppen zijn te roken. Na het zaaien, hebben we ze overgeplaatst in onze bodem mix en zijn we begonnen met de benodigde 16 uur aan en 12 uur uit lichtcyclus om de planten goed door de vegetatieve fase van hun levenscyclus te krijgen.

Tijdens de bloeifase hebben we een 12 uur aan en 12 uur uit lichtcyclus gehanteerd, samen met wat snoei en topwerk om de maximale opbrengsten te krijgen. Na een korte tijd in de bloeifase, merkten we een indrukwekkende en snelle groei op, waarbij glimmende trichomen werden gevormd die de toppen een kristallen uiterlijk gaven. Dit wees ons erop dat de cannabinoïde productie in volle gang was.

Na een bloeitijd van 55 dagen was het tijd om de Blue Widow te oogsten. Na een goede flush, zijn we met de procedure van het oogsten van het gewas begonnen en hebben we onze kruiden opgehangen om te drogen. Onze binnenplanten hebben veel opgebracht. Buitenkwekers kunnen een oogst verwachten van 800-1200g per plant.

DE SENSATIE VAN BLUE WIDOW: GEUR EN SMAAK

Blue Widow heeft een sterk en penetrant aroma met tonen van citrus en dennen. Een kweekruimte binnengaan met Blue Widow is een genot voor de zintuigen. Naast de aangename geur kenmerkt de plant zich door smaken variërend van kauwgom tot zoete en fruitige bessen, die duidelijk afkomstig zijn van de Blueberry kant van de genetische stamboom.

DE EFFECTEN VAN BLUE WIDOW

Blue Widow veroorzaakt een high door de psychoactieve cannabinoïde THC, waarvan de hoeveelheid varieert van 12-16 procent. Dit THC-gehalte gaat samen met een gemiddelde hoeveelheid van de medicinale cannabinoïde CBD. De psychoactieve effecten van Blue Widow zijn stimulerend, euforisch en focusbevorderend, en kunnen leiden tot giechelbuien, geluksgevoelens en ontspanning. Blue Widow blijkt ook een goede medicinale soort te zijn die kan helpen bij bepaalde gastro-intestinale aandoeningen, chronische pijn en artritis. Het ontspanningselement van de high is geweldig voor degenen die het lastig vinden om een hele nacht door te slapen of voor mensen die lijden aan slapeloosheid. Het roken van deze soort met bowls of blunts kan eveneens pijnverlichting geven bij migraine en artritis.

 

         
  Luke Sumpter  

Geschreven door: Luke Sumpter
Luke Sumpter is een journalist, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerd in gezondheid, alternatieve geneeskunde, kruiden en psychedelisch genezen. Over deze en andere onderwerpen schreef hij onder andere voor mediakanalen als Reset.me, Medical Daily en The Mind Unleashed.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Products Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken