Blog
Soort review: ChemDawg
1 min

Soort Review: Chemdawg

1 min
Products Seedshop
ChemDawg is een levende legende en heeft voor zichzelf een naam gemaakt die niet snel vergeten zal worden. De combinatie van superieure kracht, smaak en een intense high zorgt voor een kracht waar je rekening mee moet houden.

ChemDawg is een prominente soort op de markt van vandaag en ze wordt vaak gebruikt als basis voor veel hybriden die we nu op de markt vrijgegeven zien worden. ChemDawg is een beroemde soort, maar haar afkomst is grotendeels gehuld in een mysterie. Niemand weet precies waar ze van afstamt. Men zegt dat ChemDawg een combinatie is van OG Kush en Sour Diesel – twee grote namen die ChemDawg zeer populair hebben gemaakt onder kenners. Maar desondanks zijn dat nog steeds alleen maar roddels en zeer gerede gokken. Het is niet onwaarschijnlijk dat de ware afkomst van deze krachtpatser voorgoed een mysterie zal blijven.

Als het op de daadwerkelijke rookpotentie aankomt, scoort ChemDawg zeer hoog. Ze heeft een sterke Dieselsmaak, die aangevuld wordt met aardse en dennenachtige ondertonen. Ze produceert een zeer sterke en verheffende cerebrale high, die snel overweldigend kan worden. Mocht je ooit van plan zijn om deze plant te roken, zorg er dan voor dat je verder geen plannen hebt, want je kunt zo ver van de kaart raken dat je lichaam je goed in de steek laat. Onervaren rokers zouden extra voorzichtig moeten zijn en rustig aan doen – er is geen enkele noodzaak om gelijk in het diepe te springen.

Voor wat betreft medicinale potentie, er doen verhalen de ronde dat ze geweldig is voor stress, pijn en depressie. Ze wordt ook gebruikt om angst, migraine en PTST te verlichten.

ChemDawg

Voor wat betreft het buiten kweken van ChemDawg, ze kan zowel binnen als buiten succesvol gekweekt worden – buiten in een warm klimaat presteert ze echter het best, mocht je besluiten om dat te doen. Ze ontwikkelt Sativakenmerken en kan behoorlijk dominerend worden in een kleine ruimte. Hoewel ze groeit als een Sativa, heeft ze een veel kortere bloeitijd dan je zou vermoeden – ze heeft zo’n 65-70 dagen nodig om tot volle rijpheid te komen. Als het op de opbrengst aankomt, is het mogelijk om 800 g/m² te krijgen als een ervaren hand haar kweekt en gebruik maakt van geavanceerde technieken (ChemDawg reageert goed op ScrOG-technieken). Het zijn niet alleen de grote opbrengsten die haar tot een aantrekkelijke soort maken, want een gemiddelde ChemDawg heeft een THC-gehalte van 20 procent.

We kunnen gerust stellen dat deze soort een legende is. En zeer waarschijnlijk behoudt ze nog voor lange, lange tijd haar plekje in de hoogste regionen van de cannabisgemeenschap. Ze zal nog vele kinderen het licht doen zien en doorgaan met iedereen te verbazen. We kunnen niet lang en hard genoeg de loftrompet over haar blijven afsteken. Als je haar nog nooit geprobeerd hebt, heb je echt iets gemist.

 Verkrijgbaar via:

Humboldt Seeds


Read more about
Products Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken