Blog
SYQE Vaporizer – De Medische Vaporizer Van Morgen?
2 min

SYQE Vaporizer – De Medische Vaporizer Van Morgen?

2 min
Producten Vaporshop

De heilige graal om te voldoen aan de wetgevende eisen: toekomstige precies gedoseerde afgifte van medicinale marihuana. Dokters die met zekerheid exacte doseringen kunnen voorschrijven.

MARIHUANA VAPEN IN DE NABIJE TOEKOMST

Het is de zeer nabije toekomst. Recreatief en therapeutisch cannabisgebruik is door de VN legaal geratificeerd en wordt aangemoedigd. Iedereen geniet van globale legalisering. Marihuana is naast rijst en tarwe het grootste handelsgewas ter wereld.

Vaping-technologie heeft zich aanzienlijk ontwikkeld. Toegenomen kwaliteit van de cannabis en gevarieerde wetenschappelijk gekwantificeerde terpeen- en cannabinoïdeprofielen worden tot eindeloos consumeerbare cannabisproducten gecombineerd.

Een hijsje nemen van marihuana of een van haar vele extracten kost niet meer moeite en trekt niet meer aandacht dan het gebruiken van een bronchiale inhalator.

De dagen waarin je natuurlijke toppen echt bij je had, zijn voorbij. Slechts een discreet hoesje van schappelijk geprijsde “cannapods” die in je dispenser naar keuzen passen. Laad je favoriete vaping-inhalator simpelweg zonder gedoe met een vooraf gemaakte cartridge, druk op een knopje en inhaleer.

Er zijn natuurlijk “one hit”-wegwerpartikelen die oneindig recyclebaar zijn. Knijp, inhaleer en gooi ze in de prullenbak. Je kunt kiezen uit honderden smaken en preparaten die gepersonaliseerd zijn voor jouw therapeutische of recreatieve behoeftes.

CANNABIS – IMAGO IS ALLES

Op dit moment is er duidelijk behoefte aan apparaten die cannabis als medicijn demystificeren. Als cannabis echt mainstream gaat worden, dan moet het worden gepresenteerd in een vorm die herkenbaar is als “medicinaal”. In elk geval niet een bizar vervreemdend proces zoals dabben of een bong gebruiken.

Het weghalen van de factoren rook en vuur is een goede zaak. Taboes op het roken van tabak sijpelen in de cannabiscultuur door als een “alle rook is slecht”-mentaliteit. In de nieuwe Wereld wordt welzijn niet geassocieerd met rook, maar met discreet vapen.

Het hele consumptieproces van marihuana moet “normaal” zijn. Een simpele “click-in” capsule van natuurlijk kwaliteitskruid dat bereid is om makkelijk te vapen, volstaat. Niet grinden en rommelen met je rauwe ganja. Alleen een precieze dosis met gegarandeerd altijd een van tevoren bepaalde dosis.

Men zou niet op of om kijken als een patiënt zo’n soort apparaat gebruikte in een ziekenhuis. Dit terwijl het veel vragende en gealarmeerde blikken zou trekken als een patiënt vanuit zijn herstelbed een een dikke blunt aan zou steken of met een bong in de weer was. Therapeutisch bewezen voordelen of niet!

DE SYQE VAPORIZER – DE TOEKOMST IS REEDS BEGONNEN

Syqe Medical is de nieuwe globale standaard aan het zetten voor therapeutische cannabissystemen. Dit door de staat goedgekeurde medicinale cannabisonderzoeksinstituut in Israel heeft gepatenteerde technologie ontwikkeld die gemeten doseringen medicinale cannabis produceert.

Gecontroleerde doseringen, beschouwd als de heilige graal om aan legislatieve eisen te voldoen, is de toekomst van precisiegebruik van medicinale marihuana. Dokters zullen exacte doseringen en sterktes kunnen voorschrijven die met zekerheid gebaseerd zijn op bekende data.

De Syqe medische vaporizer gebruikt “vapor chips” – van te voren gemaakte cartridges van natuurlijke cannabis met bepaalde sterktes en essentiële-oliënprofielen tot zo laag als 100mg per precisiedosis.

SYQE Medische Vaporizer Vapor Chips

Syqe heeft smart tech ingebouwd, een actie waar toekomstige generaties het instituut dankbaar voor zullen zijn. Je gepersonaliseerde apparaat is gelinkt aan een app op je telefoon en zendt data naar je behandelend arts over frequentie van gebruik en de sterkte per dosis. De verzamelde data bieden onmisbare en precieze wetenschappelijke kennis die het historische bewijs van de doeltreffendheid van marihuana als medicijn ongetwijfeld zal ondersteunen.

Deze methodologisch correcte verzameling data is een schat aan informatie voor onderzoekers. Frequentie, sterkte, analyse van bestanddelen en gemelde verandering in kwaliteit van leven kunnen allemaal worden gemonitord en verzameld als kwantificeerbare data.

De SYQE heeft een baanbrekend design. Je hoeft geen knopjes of verhittingselementen in te drukken. Het aanbrengen van negatieve druk door aan het ergonomische mondstukje te zuigen, activeert simpelweg het vaping-proces. Voor het eerst is levering van marihuana op verzoek op een werkelijk farmaceutische manier mogelijk.

Zal het format van de “vapour chip” een van de format-strijden van de toekomst zijn? In navolging van die strijden uit her verleden. VHS versus BETA. DVD versus DIGITAL. PS4 versus XBOX. GANJABIT versus CANNAPOD??

Los van de naamgeving heeft de SYQE-vaporizer een nieuwe weg gebaand en de toekomst van medicinaal en recreatief marihuanagebruik is zich voor de ogen van ons cannabisliefhebbers aan het ontvouwen. Gekwantificeerd door mensen, ondersteund door wetenschap, gehackt door technologie en geschonken door de natuur – cannabis is op weg om een goed onderzocht vooraanstaand medicijn te worden.

(De fictieve productnamen cannapod en ganjabit zijn het wetmatig eigendom van de auteur.)

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken