Blog
Top 10 Cannabis-Gerelateerde Geschenken Onder De €50
4 min

Top 10 Cannabis-Gerelateerde Geschenken Onder De €50

4 min
Headshop Top Lists

Is er in je vriendenkring een stoner die bijna jarig is? Of ben je gewoon op zoek naar een kleinigheidje voor jezelf? Wij van Zamnesia hebben een lijst samengesteld van betaalbare, wiet-vriendelijke geschenken die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Is er in je vriendenkring een stoner die bijna jarig is? Of ben je gewoon op zoek naar een kleinigheidje voor jezelf? Wij van Zamnesia hebben een lijst samengesteld van betaalbare, wiet-vriendelijke geschenken die perfect zijn voor elke gelegenheid en voor elk type cannabis roker. En het allermooiste is dat ze allemaal minder dan €50 kosten! Van een fraaie glazen blunt die de manier waarop je high wordt, verandert, tot een blik dat het verbouwen van ganja heel eenvoudig maakt. Trakteer jezelf of iemand om wie je geeft vandaag nog op een van deze tien geschenken. Of neem ze allemaal!

1. VOOR DE THUISKWEKER DIE ZIJN TUIN WIL OPWAARDEREN

Gorilla Glue (Zamnesia Seeds)

Stelt je kweek je de laatste tijd teleur? Dan hebben we alles in huis om je te helpen om je planten weer succesvol aan de bloei te krijgen en je de maximale opbrengsten te laten leveren. En dat voor minder dan €50!

Als beginner wil je natuurlijk een plant die vol zit met THC. We hebben verschillende soorten zaden om uit te kiezen, maar we bevelen Gorilla Glue van harte aan. Gorilla Glue is een krachtige indica met zachte en aardse smaken. Ze kan tot wel 30% THC bevatten, al ligt de gemiddelde waarde tussen 24-26%.

Allereerst zorgt ze ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen. Ook helpt ze je om te ontstressen en bevordert ze een diepe slaap. Tegelijkertijd geeft ze je humeur een boost, waardoor je je gelukkig en opgewekt voelt. Voor slechts €36, krijg je een pakket met vijf zaden van deze ultra-krachtige strain. Daar kan niets tegenop!

Om je zaden te helpen, bevelen we ook aan om Smart Start en Vertafort aan te schaffen. Samen kost dat nog steeds minder dan €50, dus maak je geen zorgen. De Smart Start zorgt ervoor dat je cannabis zaadjes makkelijk ontkiemen. In de verpakking zit een goed verpakte tray met twintig kleine potjes die zijn gevuld met compost. Je krijgt ook een pakje Stimulator Mix om de microben te activeren die in de Smart Pots zitten en die belangrijk zijn voor een succesvolle ontkieming.

Wat betreft Vertafort; dit middel helpt je om gelukkige en gezonde planten te kweken door ze van essentiële voedingsstoffen te voorzien. Je hoeft alleen maar de volledig natuurlijke pellets te vermengen met je grond en Vertafort doet de rest.

2. VOOR DE NEDERIGE KWEKER

IGrowcan

Het is niet voor iedereen even simpel om cannabis te kweken. Maar met de iGrowcan, kan iedereen met gemak ganja verbouwen! Ervaring is niet vereist. De iGrowcan is niet alleen makkelijk in gebruik, maar is ook heel eenvoudig schoon te houden. In deze kit zitten twee stuks gefeminiseerde Royal Queen kwaliteitszaden, ongeveer 0,9l aarde, hoogwaardige 100% organische voeding en een pipet. Het enige wat je hoeft te doen, is de verpakking openen, de zaadjes in de grond stoppen en water toevoegen. Na twee tot drie maanden word je beloond met een lieflijke baby plant.

3. VOOR DE WIJZE, ERVAREN EN GEAVANCEERDE STONER

Of je nu fan bent van Lord of the Rings of er gewoon helemaal hip wilt uitzien als je een teug neemt, de Chongdolf Pipe, die is ontworpen door je twee favoriete stoners Cheech & Chong, is precies wat je nodig hebt. Aan dit schatje hijsen, ontketent je innerlijke Gandalf. En je staat vast versteld van de uitzonderlijke rookwolken die je hiermee kunt blazen; waarom probeer je niet een rook draak of een compleet piratenschip?!

4. VOOR DE WIET ROKER DIE OP ZOEK IS NAAR EEN HOOGWAARDIGE KWALITEITSGRINDER

THC Grinder (Black Leaf)

Je weet misschien dat een stoner niet zonder een grinder kan. Maar er zijn zoveel verschillende soorten en het is niet altijd makkelijk om er een te vinden die betrouwbaar is. Daarom heeft Zamnesia het werk voor je gedaan en deze gevonden van het bedrijf Black Leaf uit Duitsland. Van dit exemplaar zijn niet alleen de tanden vlijmscherp, maar het is ook 4-delig en dat houdt in dat het alle heerlijke kief opvangt die van je toppen valt.

Op de bovenkant staat de chemische formule van THC, evenals het Black Leaf logo op een witte achtergrond. Het is echt een grinder die goed werkt. En hij is ook nog lichtgewicht.

5. VOOR DE GLAS VERZAMELAAR DIE ZIJN COOL FACTOR WIL VERBETEREN

Hier heb je een apparaat dat je glas collectie naar een hoger niveau tilt, evenals je blunt sessies. Dit is een baanbrekend stukje stoners' uitrusting. Ten eerste is de Twisty Glass Blunt heel eenvoudig in gebruik. Zelfs beginners weten meteen hoe het werkt. Er kan een heleboel wiet in, 1,5 gram om precies te zijn. Ben je klaar met roken? Dan hoef je alleen de as maar weg te gooien, hem te herladen met vers gedroogde planten en je kunt verder roken. Zeer praktisch.

6. VOOR DE VAPER DIE ERVAN HOUDT OM MET WOLKEN TE SPELEN

VIDEO: MONKEY O VAPE TRICKS

De Monkey O Vapor Tricks Kit zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren prachtige damp ringen produceert. Je hoeft zelfs helemaal geen YouTube video’s te bekijken om een meester te worden in rook trucjes. Als aanvulling op de handzame Monkey O, die in het zwart verkrijgbaar is, bevat de kit ook Monkey Juice voor damp bellen. Het is alles wat je nodig hebt om grote indruk te maken op je stoner maatjes.

7. VOOR DE CANNABIS CONNAISSEUR DIE ALTIJD TE LAAT IS

Cannabuds Klok

Traagheid is luiheid. Dat zeggen ze tenminste. Om ervoor te zorgen dat je je bestemming altijd op tijd bereikt, hebben we hier een maffe, grappige kleine wiet-vriendelijke klok, speciaal voor jou. De 'Cannabuds' klok is ontworpen om aan de muur te hangen en er hoeft maar 1 AA batterij in. Natuurlijk kan elke klok de juiste tijd aangeven. Maar hoeveel mensen kunnen zeggen dat een wiet blad ze helpt om op tijd op hun bestemming te arriveren?

8. VOOR DE STONER DIE KLAAR IS MET ROMMELIGE, HANDGEMAAKTE EMMER BONGS

Pump Gun (Black Leaf)

Uiteindelijk wil elke stoner ten minste een keer in zijn leven toppen roken met een emmer bong. Maar meestal zijn ze handgemaakt en zien ze er ruw uit en eigenlijk ook heel rommelig. Er is echter heel wat veranderd sinds de keer dat je er een hebt uitgeprobeerd. Er blijkt nu een glazen emmer bong te zijn die veel betrouwbaarder is dan een hergebruikte frisdrankfles. Hij heet de Pump Gun en is geweldig. Nerds die kicken op natuurkunde vinden dit exemplaar vast ook te gek!

9. VOOR DE GEORGANISEERDE JOINT/BLUNT ROLLER

RAW Bamboo Backflip Tray

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van RAW. Ze leveren alleen de allerbeste, kwalitatief meest hoogwaardige rook accessoires die er zijn, waaronder deze superleuke rolling tray, die is gemaakt van natuurlijke bamboe. Als je een roller bent, dan weet je dat het een rommelige bezigheid kan zijn. Maar met deze rolling tray, houd je je toppen en vloei netjes en opgeruimd. Hij wordt geleverd met zowel een boven- als onderkant, dus als je klaar bent, kun je hem gewoon sluiten en op een veilige plaats bewaren. Acht sterke magneten houden alle onderdelen op hun plaats.

10. VOOR DE STONER DIE DE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR HET MAKEN VAN ZO’N BELANGRIJKE BESLISSING NIET AANKAN

Zamnesia Kadobon

Als je liever wilt dat de ontvanger van het geschenk zelf iets uitzoekt, dan kun je altijd nog kiezen voor een €50 kadobon. Schaam je niet, het kan heel moeilijk zijn om een cadeau voor iemand anders uit te zoeken, zeker omdat er zoveel cannabis zaden en rookwaren zijn om uit te kiezen.

En je weet nooit of iemand anders dat wat je uitkiest wel of niet leuk vindt. Dus, als je een Zamnesia Kadobon geeft, zit je altijd goed. Iedereen weet tenslotte zelf het beste wat hij wel en niet leuk vindt.

Brittney

Geschreven door: Brittney
Brittney, die stellig gelooft dat cannabis van groot belang nu kan zijn voor de samenleving, geniet er zelf al heel lang van. Deze liefde is terug te zien in haar schrijven, waarmee ze mensen via een liefde voor cannabis wil informeren, leren, en samenbrengen.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken