Blog
Top 10 Ganja Chicks Op Instagram
1 min

Top 10 Ganja Chicks Op Instagram

1 min
Business News

Deze wietdames zorgen ervoor dat de cannabiswereld er een beetje mooier, interessanter en groener uitziet. Bekijk hier wat al deze Mary Janes uitspoken. De wereld wordt dankzij hen steeds THC-rijker.

Van oudsher wordt de cannabisindustrie gedomineerd door mannen. Maar de ruggengraat van de industrie bestaat uit echte cannabismeiden. De volgende 10 Ganja Chicks vertegenwoordigen de grote verscheidenheid aan vrouwelijke rokers die er zijn. De dames nemen de cannabis zaken bloedserieus. Ze kwamen op het idee om hun liefde voor cannabis middels artistieke, sexy foto's onder onze aandacht te brengen. Geheel in de geest van Mary Jane.

Gerelateerd verhaal

Top 10 Wiet Instagram-Accounts Die Je Moet Volgen

TOP 10 GANJA CHICKS

1. Krissy Perry (@killa.krissy)

Een zakje wiet, een zakje wiet, alles gaat beter met een zakje wiet! Krissy is typisch een wietdame die haar passie voor het alom geprezen klassieke kruid niet verbergt. Haar hartsvriendin (een ziplock zakje barstensvol wiet) staat meestal op de foto's die Krissy op instagram plaatst. Super Smash Bros spelen vindt ze zo te zien ook leuk. Ze poedelt in een bad met wiet. Ze eet het op. Ze slaapt ermee. En ze draait dikke joints. Ze gebruikt cannabis op een originele, creatieve en grappige manier, zoals te zien is op haar foto's.

2. Phoenix Elbow (@phoenixelbow)

Phoenix Elbow, een ware kruidengenezeres, raakt opgewonden van te gekke kush. Als de asbak vol zit met jointpeuken verrijst ze zowaar uit de as. Helemaal herboren en klaar om verder te blowen. De vrolijke, opwekkende muziek in haar video's bepalen de stemming die past bij de allerbeste ganja. Het is werkelijk niet te geloven hoe vaak Phoenix haar kapsel verandert. Maar ze is wel degelijk serieus als het gaat over kruidenvoorkeur.

3. Meaghan Bolton (@cloud_9_baby)

En dan hebben we Meaghan Bolton. Deze wietdame neemt zulke grote hijsen dat het plaatselijke weer erdoor omslaat. Haar voorkeur gaat uit naar het roken van het inspirerende kruid met een bong of met fruit. Al haar foto's zijn op ganja geïnspireerd. Soms neemt ze een selfie met haar telefoon die er overigens uitziet als een pizzapunt. Ze is geïnteresseerd in psychobiologie, CBD onderzoek en geestverruimende activiteiten. Meaghan is een onafhankelijke meid. Ze rookt de hele dag door, waar ze ook is.

4. Baby Angel Princess Kitten (@_herrokitty)

Baby Angel Princess Kitten gebruikt het pseudoniem _herrokitty. Ze is de volgende wietdame op onze lijst. Ze geeft zielsveel om honden en katten. En om puike wiet. Haar indrukwekkende rookvaardigheden trokken al snel de aandacht van een paar duizend fans. Ze tilt cannabisconcentraten met haar dabs naar ongekende hoogten. Ze heeft altijd wel iets lekkers te roken bij zich. Als je houdt van haar groene grollen en foto's waar de THC vanaf druipt, kun je haar volgen.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Business News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken