Blog
Top 10 Ganja Chicks Op Instagram
3 min

Top 10 Ganja Chicks Op Instagram

3 min
Business News

Deze wietdames zorgen ervoor dat de cannabiswereld er een beetje mooier, interessanter en groener uitziet. Bekijk hier wat al deze Mary Janes uitspoken. De wereld wordt dankzij hen steeds THC-rijker.

Van oudsher wordt de cannabisindustrie gedomineerd door mannen. Maar de ruggengraat van de industrie bestaat uit echte cannabismeiden. De volgende 10 Ganja Chicks vertegenwoordigen de grote verscheidenheid aan vrouwelijke rokers die er zijn. De dames nemen de cannabis zaken bloedserieus. Ze kwamen op het idee om hun liefde voor cannabis middels artistieke, sexy foto's onder onze aandacht te brengen. Geheel in de geest van Mary Jane.

Gerelateerd artikel

Top 10 Wiet Instagram-Accounts Die Je Moet Volgen

Top 10 Ganja Chicks

1. Krissy Perry (@killa.krissy)

Een zakje wiet, een zakje wiet, alles gaat beter met een zakje wiet! Krissy is typisch een wietdame die haar passie voor het alom geprezen klassieke kruid niet verbergt. Haar hartsvriendin (een ziplock zakje barstensvol wiet) staat meestal op de foto's die Krissy op instagram plaatst. Super Smash Bros spelen vindt ze zo te zien ook leuk. Ze poedelt in een bad met wiet. Ze eet het op. Ze slaapt ermee. En ze draait dikke joints. Ze gebruikt cannabis op een originele, creatieve en grappige manier, zoals te zien is op haar foto's.

2. Phoenix Elbow (@phoenixelbow)

Phoenix Elbow, een ware kruidengenezeres, raakt opgewonden van te gekke kush. Als de asbak vol zit met jointpeuken verrijst ze zowaar uit de as. Helemaal herboren en klaar om verder te blowen. De vrolijke, opwekkende muziek in haar video's bepalen de stemming die past bij de allerbeste ganja. Het is werkelijk niet te geloven hoe vaak Phoenix haar kapsel verandert. Maar ze is wel degelijk serieus als het gaat over kruidenvoorkeur.


3. Meaghan Bolton (@cloud_9_Baby)

En dan hebben we Meaghan Bolton. Deze wietdame neemt zulke grote hijsen dat het plaatselijke weer erdoor omslaat. Haar voorkeur gaat uit naar het roken van het inspirerende kruid met een bong of met fruit. Al haar foto's zijn op ganja geïnspireerd. Soms neemt ze een selfie met haar telefoon die er overigens uitziet als een pizzapunt. Ze is geïnteresseerd in psychobiologie, CBD onderzoek en geestverruimende activiteiten. Meaghan is een onafhankelijke meid. Ze rookt de hele dag door, waar ze ook is.


4. Baby Angel Princess Kitten (@_Herrokitty)

Baby Angel Princess Kitten gebruikt het pseudoniem _herrokitty. Ze is de volgende wietdame op onze lijst. Ze geeft zielsveel om honden en katten. En om puike wiet. Haar indrukwekkende rookvaardigheden trokken al snel de aandacht van een paar duizend fans. Ze tilt cannabisconcentraten met haar dabs naar ongekende hoogten. Ze heeft altijd wel iets lekkers te roken bij zich. Als je houdt van haar groene grollen en foto's waar de THC vanaf druipt, kun je haar volgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ashley ♌️ (@_herrokitty) op


5. Angela Mazzanti (@angela_Mazzanti)

Angela Mazzanti is een ganja superster. Ze trakteert haar fans en volgers met haar schoonheid en maffe kruidenactiviteiten. Dat heeft haar tot dusver meer dan 400 duizend aanbidders op instagram opgeleverd. Angela is absoluut een gevestigde cannabis koningin. Ze zit onder de tattoos. Daardoor komt ze wat duister over. Ze houdt ervan de huidige normen te tarten. Deze schitterende groene fee is een idool voor vele cannabisliefhebbers. Je kunt haar volgen op de bekende sociale mediaplatforms.

6. Trippy Treez (@trippy.treez)

Let’s welcome Trippy.treez is een klassieke schoonheid die rondfladdert in de cannabiswereld. Niet alleen produceert ze cannabis, ze is ook schrijfster, marketeer, regisseur, model en expert in veganistische edibles. Haar grootste deugd is dat ze een draaimeesteres is. Ze kan zich in allerlei yogabochten wurmen terwijl ze rustig een dikke joint rookt. Dat doen we haar niet na. Deze professionele Ganja Chick is een ware inspiratiebron.

7. Sarah Jain (@sarahjain420)

Sommige vrouwelijke cannabisliefhebbers roken af en toe wiet, terwijl bij Sarah Jain ALLES om wiet draait. Deze ganja-babe tilt wietaanbidding naar een hoger niveau. Onberispel reist de hele wereld over en  bezoekt tal van bestemmingen waar ze onontdekte cannabissoorten kan tegenkomen. Als ze naar jouw stad komt, zorg er dan voor dat ze het kruid van de hoogste kwaliteit ontvangt.

8. Ashley Dee (@theashleydee)

Veel cannabisliefhebbers verlangen naar een droomvrouw wiens passie voor cannabis hun eigen passie overtreft. THE Ashley Dee promoot haar passie zeker met trots. Dit prachtige lingeriemodel deelt regelmatig haar liefde voor wiet en hiphop. Je kunt ook video's zien van haar work-outs, die enigszins uitleggen waar de schoonheid vandaan komt. Ambitieuze vrouwen zoals Ashley Dee laten zien hoe cannabis een gevarieerde levensstijl kan verbeteren.


9. Kristy Silchenkova (@ganjabunny710)

Met haar zelfbedachte pseudoniem is ganjabunny710 een volleerde en toegewijde cannabinoïde-expert. Tevens is ze dab connaisseur. Deze wietdame valt op met haar dabbingavonturen en uiterst verleidelijke rookwaar. Ze sponsort allerhande cannabis parafernalia, kristallen glazen pijpjes, Pokémon grinders en nog veel meer. De zakelijke cannadame heeft het in zich om cannabisproducten tot een groot succes te maken.

10. Bess Byers (@imcannabess)

Last, but not least, Bess Byers. Ze heeft een stralende ganja spirit. Omdat ze zowel cannabis fotografeert als er stukjes over schrijft, komt ze makkelijk binnen in de hedendaagse cannabisindustrie. Ze maakt foto's van ware kunststukken. Schitterende kweekoperaties, drogende toppen, concentraten, pittoreske rooklocaties - de kunst van Bess is van grote klasse. Ze springt er vooral uit met haar reportages over de zaken van de ganjawereld. En tijdens haar werk ziet ze er altijd onberispelijk uit.

Lijkt Het Je Leuk Om Ook Een 'ganja Chick' Te Worden?

Heb je plannen om ook een Ganja Chick te worden? Madelyn “Madzilla” Lance is een inspirerend voorbeeld. Ze rookt wiet als een pro. Ze weet hoe roken er cool uitziet en heeft uitgebreide kennis over alles wat met cannabis te maken heeft. Je zou haar vaardigheden kunnen bewonderen in de video "French Inhale" van Snoop Dogg en Wiz Khalifa.

Video: "french Inhale" (Snoop Dogg & Wizz Khalifa)

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Business News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken