Blog
Top 10 gekste waterpijpen die we ooit gezien hebben
3 min

Top 10 gekste waterpijpen die we ooit gezien hebben

3 min
Headshop Toplijstjes

Van poppenhoofden tot dozen met een kattengeur, je kunt van bijna alles high worden. Hier is de top 10 gekste waterpijpen die we ooit gezien hebben.

Er zijn ongeveer net zo veel waterpijpontwerpen als er merken tandpasta zijn. Aangezien mensen al jaren waterpijpen maken, hebben we alles al gezien. Hoewel sommige zelfgemaakte waterpijpen simpelweg raar zijn, blijven het waterpijpen die hun functie behouden. Van paspophoofden tot dozen met een kattengeur, je kunt bijna van alles high worden. Hier is de top 10 gekste waterpijpen die we ooit gezien hebben.

LEGO waterpijp

Lego Bong

In het algemeen stimuleert Lego de creativiteit. Je kunt huizen, auto’s, dieren en nog vele andere dingen bouwen met Lego. Het is dan ook goed mogelijk om een waterpijp van Lego te maken. De mogelijkheden voor een design zijn daarbij eindeloos. Je kunt je waterpijp maken zoals jij hem wilt en in de kleur die jij wilt, van blauw en groen tot zwart en geel. Daarnaast kun je je kindertijd herleven door je Legokunsten weer eens in te zetten.

waterpijp met KATTENGEUR

Cat in bong

Nu komen we aan bij de rare waterpijpen. Het kan bijna niet meer bizar dan een waterpijp die naar katten ruikt. Mocht je nu enthousiast raken dat deze waterpijp ook naar katten smaakt: dat is niet het geval. Hoewel het eruit ziet als een normale waterpijp van karton en tape is het verre van normaal. De eigenaar van deze waterpijp heeft namelijk eens een levende kat in de doos gedaan om hem te kalmeren. Wellicht is dit de perfecte waterpijp voor kattenliefhebbers? Hoe dan ook, hij kon niet in de top 10 ontbreken.

VRIENDIN waterpijp

Geen vriendin? Geen probleem. Wie heeft er een vriendin nodig als je deze waterpijp hebt? Je wordt er niet alleen high van, dit meisje praat ook niet terug en zeurt niet de hele dag aan je hoofd. Deze waterpijp is inderdaad vreemd. Om hem op gang te brengen moet je haar kussen. Dit is dan ook de ideale waterpijp om achter gesloten gordijnen te gebruiken. Je wilt immers toch niet dat je vrienden je een pop zien kussen? Aan de andere kant, een eenzame blower moet doen wat een eenzame blower moet doen.

 

Girl bong

WETENSCHAPPELIJKE waterpijp

Scientific bong

Hoewel deze waterpijp er enorm complex uitziet, is hij dat helemaal niet. Hij werkt namelijk hetzelfde als een normale waterpijp. Dit zou je echter niet zeggen als je ernaar kijkt. Er lijkt een ballon aan vast te zitten, zodat de rook door je luchtpijp geduwd wordt. Ook zit er een waterballon aan vast die het water schoonmaakt. Daarnaast zit er in het midden een ontsteker die de trek zachter maakt. Degene die deze waterpijp gemaakt heeft had iets in gedachten, maar we weten niet zeker wat dat is.

GASMASKER WAANZIN

Gas mask bong

Zo te zien was de normale gasmaskerwaterpijp niet genoeg voor deze uitvinder. Deze waterpijp is een uitgebreidere versie met twee kleppen die vastzitten aan de hoofdkamer van het masker. Er is zelfs een tweede kamer om te zorgen voor een zachte trek. Hoewel hij er vreemd uitziet, kun je niet ontkennen dat het vrij geniaal in elkaar gezet is. Daarnaast ziet het eruit alsof je met één trekje een heleboel goedmaakt.

GADGET waterpijp

Degene die deze waterpijp gemaakt heeft was vast en zeker in een creatieve bui, want de onderdelen lijken erg toevallig in elkaar gezet. Het ziet er uit als een oude radio waar een pijp aan vast zit. Wellicht is deze waterpijp door een mechanisch genie ontdekt. Het is een rare, vreemd uitziende waterpijp die niet in onze lijst mag ontbreken.

 

Gadget bong

ALLES waterpijp

Everything bong

Deze waterpijp ziet er zeker raar uit, maar hij ziet er ook uit alsof hij zeer intense highs kan geven. Daarnaast heb je er slechts één vrije hand voor nodig en dat is natuurlijk te gek.

DUBBEL PROBLEEM waterpijp

Double trouble bong

Deze waterpijp kan niet anders dan zelfgemaakt zijn. Het ziet eruit alsof je hem niet eens zelf kunt aansteken. Als je samen met een vriend bent, dan is deze waterpijp wellicht de moeite van het proberen waard.

LANGE waterpijp

Long bong

We kunnen je niet eens zeggen hoe je deze waterpijp moet gebruiken. Alleen al door ernaar te kijken zou je kunnen zeggen dat het een geweldige boost geeft. Waarschijnlijk is er slechts één trek nodig om helemaal stoned te worden. Hij is echter wellicht niet makkelijk om op te bergen.

FRISBEE waterpijp

Frisbee bong

Een blower kan uit alles roken, zelfs uit een frisbee. Deze waterpijp is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar kan ook overal neergezet worden. Als je de waterpijp laat vallen hoef je er ook niet bang voor te zijn dat hij breekt. Ook kun je hem makkelijk doorgeven aan je vrienden door hem simpelweg naar ze toe te gooien.

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Headshop Toplijstjes
Zoeken in categorieën
of
Zoeken