Blog
Top 10 YouTube Kanalen
3 min

Top 10 Vermakelijke YouTube Kanalen Voor Stoners

3 min
Business News

Marihuana-maniak? Het internet heeft voor elke roker wel iets in huis. Steek wat op over cannabis. Ontdek een leuk recept of geniet van andere interessante video's.

Net lekker wat te gekke Skunk gerookt? Dan is het nu tijd om rustig aan te doen en te ontspannen. YouTube is altijd al een geweldige online aanbieder geweest als je op zoek bent naar vermaak. Vooral als je heel erg stoned bent. Er zijn hartstikke veel video's om uit te kiezen. Zo zijn er informatieve cannabis kanalen, productbeoordelingen en gewoonweg hilarische video's om te bekijken.

Op zoek naar een paar leuke kanalen om te bezoeken? Hier volgen onze top entertainers die je hoofd doen tollen terwijl je er vrolijk op los rookt.

CANNABIS CONNAISSEURS

Blijf op de hoogte van de cannabiswereld met deze YouTube kanalen. Mensen met een passie voor wiet verspreiden het laatste nieuws. Wereldwijd verandert de industrie. Ga lekker zitten. Steek je pijpje op en bekijk deze mede-cannabisliefhebbers die hun favoriete onderwerp bespreken.

StrainCentral

Josh, woonachtig in de Amerikaanse staat Washington, is de wiet rokende gastheer die online stoners via StrainCentral van alles leert. Zijn enthousiasme heeft hem een groot aantal volgers opgeleverd. Hij doet mee aan uitdagende wiet-challenges en games terwijl hij stoned is. Hij geeft product- en wietbeoordelingen. 400.000 Abonnees liggen aan zijn voeten.

Two High Guys (THG)

De naam verklapt het al. Twee gasten die high zijn, gaan op avontuur. Terwijl ze blowen in Massachusetts geven ze tips over het roken van salie, spelen ze videogames en geven ze adviezen. Ze hebben een pauze ingelast wat het uploaden van nieuwe video's betreft, maar een goed YouTube kanaal blijft altijd jong.

Herb

Wil je meer weten over voedsel bereiden met de beste wiettoppen die er zijn? Gevonden! Herb presenteert niet alleen geweldige how-to video's en klasse recepten, maar zet ook experts uit de industrie met interviews in de spotlights. Ze hebben ongeveer 14.000 abonnees. De video's van Herb worden miljoenen keren bekeken.

SilencedHippie

Informatie over marihuana vanuit het vrouwelijk perspectief. De naam Sasha werd oorspronkelijk bedacht om haar echte identiteit voor familie en vrienden geheim te houden. Haar video's gaan vaak over haar huisdieren en weggeef acties van producten. Ze is een rots in de branding met haar positieve houding en als invloedrijke ster op de sociale media. Ze legt evenementen en tournees met de camera vast. Ook bespreekt ze rooksessies en bongs.

EDUCATIEVE HIGH

Vergroot je kennis over cannabis gerelateerde topics. Duik in fantastische andere onderwerpen, zoals wiskunde en wetenschap. Deze YouTube kanalen bieden meer educatieve materie wanneer het op roken en leren aankomt.

Vice

Wil je graag op de hoogte blijven van het allerlaatste cannabis nieuws? Dan moet je Vice eens bekijken. Uitgebracht door HBO, krijgen YouTube liefhebbers dezelfde informatieve reportages en nieuwsonderwerpen online te zien. Ze brengen het massapubliek op YouTube sinds 2005 op de hoogte van de cannabis cultuur, maar bespreken ook ander wereldnieuws.

Vsauce

Wiskunde en wetenschap zijn plotseling een stuk leuker nu Vsauce het uitlegt. Familievriendelijk, gevat en grappig. Vsauce duikt in ingewikkelde onderwerpen en legt ze in gewone-mensen-taal haarfijn uit. Met zijn prettige vertelstem trekt Michael Stevens veel publiek. Dat blijkt ook wel uit de 12 miljoen abonnees die hij heeft.

STONED VERMAAK

Wil je gewoon lekker op de bank hangen? Er zijn een aantal YouTube kanalen die je kunt bekijken om de tijd te doden. Steek je joint maar aan en houd snacks in de buurt. Deze YouTube kanalen zijn erg vermakelijk.

Epic Mealtime

Je groeit gegarandeerd dicht tot je moddervet bent vanwege de munchies die Epic Mealtime veroorzaakt. Ontdek hoe je je aan voedsel tegoed doet en meer. Ze hebben meer dan 7 miljoen abonnees en de populaire video's worden miljoenen keren bekeken. Van het eten op dit kanaal loopt het water je in de mond. Ben je ook gelijk van je droge mond af na je joint.

The Slow Mo Guys

Dit kanaal voegt een nieuwe dimensie toe aan slow motion. De gastheren Gavin en Dan trappen voor je op de rem. Bekijk alles in slow motion en geniet van alle schoonheid die in één enkel ogenblik besloten ligt.

Bad Lip Reading

Deze komedieklassieker doorkruist de hele online gemeenschap. Dit anonieme YouTube kanaal neemt tv- en filmdialogen op de hak. Ze zetten andere stemmetjes onder conversaties van karakters uit films. Ze zijn beroemd vanwege hun National Football League parodieën. Ook het maken van een Game of Thrones Renaissance Folk Festival heeft ze op de kaart gezet. Kijk maar uit dat je je pijp niet leeg proest door de video's van Bad Lip Reading.

Getting Doug With High

Doug Benson hoort en rookt beroemdheden uit. Bereid je voor op een vreetkick en een lachbui. Het kanaal is 44 miljoen keer bekeken, dus je kunt gerust zeggen dat Getting Doug With High een hit is.

Niet Te Vergeten: De Zamnesia En Stoney Youtube Kanalen

Nu willen we niet zo aanmatigend zijn om schaamteloos onze eigen Youtube kanalen toe te voegen aan deze lijst van top 10 Youtube kanalen voor stoners. Maar we denken dat ze wel op zijn minst een vermelding in deze blogpost verdienen. Dat is slechts onze bescheiden mening, dus voel je welkom, bekijk ze zelf en trek je eigen conclusie! Op het Zamnesia Youtube kanaal vind je productreviews, uitlegvideo’s en zo nu en dan krijg je een kijkje achter de schermen.

Stoney is het Youtube kanaal om te bezoeken als je in de stemming bent voor cannabis verrijkt comfort food. De videografen van Stoney verbeteren bekende recepten door wat fijne, speciale Mary Jane toe te voegen. Stoney maakt ook instructionele video’s, bijvoorbeeld “Hoe Draai Je De Perfecte Joint”.

Je kunt helemaal opgaan in het internet na een geslaagde rooksessie. Een beetje ontspannen en wat tijd voor jezelf nemen na een dag hard werken, is soms noodzakelijk. Op YouTube vind je als wietliefhebber altijd wel iets leuks om jezelf te vermaken. Bekijk deze informatieve of grappige kanalen maar eens. We geven je op een briefje dat je het leuk vindt.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Business News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken