Blog
Budget Zamnesia Cadeaus
4 min

Top 10 Zamnesia Cadeaus Onder De €10

4 min
Headshop Top Lists

Laat je geliefden een gat in de lucht springen van vreugde met deze cadeaus. De waardering voor je familie en vrienden is onbetaalbaar. Maar met deze uiterst betaalbare cadeaus kost het geen rib uit je lijf om je genegenheid te tonen. En dat allemaal voor minder dan €10!

In het assortiment van Zamnesia zie je veel artikelen die zeer geschikt zijn om aan iemand cadeau te doen. We hebben onze favoriete presentjes van €10 of minder geselecteerd. Ze voldoen allemaal aan de hoge eisen die Zamnesia stelt, waar we zo bekend en geliefd om zijn geworden.

Wil je iemand verrassen met een cannacadeau, lees dan ons artikel "Cannabis Cadeaus Onder De €10"; een leuk stuk voor iedereen die zijn/haar geliefde een perfect marihuanacadeau geeft. Misschien heb je wat meer te besteden. In dat geval bekijk je "Top 10 Zamnesia Cadeaus Onder De €50" en kun je het magische presentje voor iedere gelegenheid vinden.

1. DE ZAMNESIA MUTS: VOOR DE FANS VAN ZAMNESIA

De Zamnesia Muts

Als je iemand wilt verrassen en die persoon is ook een grote fan van Zamnesia, check dan deze muts. Een toppresentje voor de Zamnesia fan in hart en nieren. Vervul je vrienden met trots en laat ze hun onvoorwaardelijke liefde voor kwaliteitsproducten uitdragen. Met het strakke bekende logo en de naam op de zijkant geborduurd, houdt de gelukkige ontvanger met deze muts niet alleen zijn bol lekker warm. Het is meteen een uitlokkend gespreksonderwerp. Met deze stijlvolle "skullcap" komen je geliefden met heel wat psychonauten in contact.

2. LAAT ZE ZELF PEYOTE KWEKEN!

Peyote

Iedereen heeft wel een vriend met groene vingers die het leuk vindt om voor de natuur te zorgen en te kijken hoe alles groeit. Waarom geef je hem niet een prachtig stukje levende natuur, zoals Peyote (Lophophora williamsii), om te verzorgen en energie in te steken? Dit wonder van de natuur doet niet alleen het hart van de natuurvriend sneller kloppen; de kweker heeft het extra plezier van een geestelijke en creatieve bezigheid. Schenk een speciaal persoon het genot en de sensatie van een van de meest bekende psychedelische middelen.

3. EEN SFEERVOLLE WIEROOKSET

Wierookset

Doorgaans houdt dezelfde vriend ook van de geur van verbrande wierook. Help hem zijn huis goddelijk te laten ruiken met een ronde wierookhouder. Dit schitterende stukje houtvakmanschap heeft zeven gaatjes voor wierookstokjes. Daar kan je vriend de rest van zijn leven mee. Het huis geurt altijd naar thuis als hij een enkel stokje aansteekt. Je vriend kan ook een geurexplosie veroorzaken door in elk gaatje een stokje wierook te plaatsen en ze allemaal tegelijkertijd aan te steken. De lucht raakt doordrongen met sensuele warmte en liefdevolle zorg dankzij dit delicate kunstwerk.

Behalve de wierookhouder kun je er wierookstokjes bij geven. Voor het spiritueel reinigen van de woning. De Californian White Sage wierook werd traditioneel gebruikt tijdens reinigingsrituelen van inheemse stammen. Witte salie vult de ruimte met een heerlijk subtiel zoete, zwoele lucht. Stuur die ene speciale persoon een aardigheidje dat zegt: "liefde is licht en puur", met dit eenvoudige presentje. Laat je geliefde zich verfrist voelen, elke keer bij gebruik.

Wil je iets geven met een ouderwetse hippie uitstraling? Dan is Satya Sai Baba Nag Champa geheid een schot in de roos. Nag Champa is wereldberoemd in de wereld van wierook. In de Verenigde Staten hebben de meeste headshops ze wel op voorraad. Het zijn handgerolde bamboestokjes met aromatische oliën, kruiden en hars. De heerlijke lucht die ze verspreiden, is uit duizenden te herkennen. Bij het branden van een mystiek geurend stokje vult de ruimte zich met een rijke, zoete geur van muskus. Dat is het kenmerkende aroma van Nag Champa.

4. Thee infuser: VOOR DE PSYCHONAUT DIE VAN PSYCHEDELISCHE THEE HOUDT

Thee Infuser

Heb je een reislustige vriend die graag een trip onderneemt? Verras hem dan met deze tool voor het bereiden van een lekkere kop thee. Met deze Thee & Kruiden Infuser maak je psychedelische thee snel en probleemloos. Doe gewoon de psychedelische substantie in dit schattige blauwe blad gemaakt van siliconen. Vervaardigd van roestvrij staal en siliconen, is de infuser hittebestendig, dus je brandt nooit je vingers. Houd alles netjes en schoon. Theeleuten zijn verzot op deze gadget.

5. EEN PILLENDOOSJE: VOOR "DISCRETIE"

Pillendoosje Zamnesia 

Ken je iemand die altijd stash meeneemt als hij op pad gaat? Dat kan nu discreet met deze uniek vormgegeven Pill Case Hanger. Geen zorgen over het verliezen van een kostbare lading. Dit is een super handig pillendoosje dat eenvoudig open schroeft. Het is erg makkelijk voor het meenemen van belangrijke zaken. Niemand heeft iets in de gaten. Het onopvallende ontwerp kan aan een sleutelbos of rugzak bevestigd worden. Zorg ervoor dat je geliefden zorgeloos op pad kunnen en altijd iets bij zich hebben.

6. DE PADDO SLEUTELHANGER: LEUK VOOR AAN EEN SLEUTELBOS

De Paddo Sleutelhanger

Op zoek naar een presentje voor vrienden die wel van een trip houden? Dit voorwerp maakt vast een hoop tongen los. Een prachtig cadeautje, deze Acrylen Paddo Sleutelhanger. Loop rond met een paddo in een mooi vormgegeven doorzichtig kunstwerkje. Het symbool biedt een schitterende gelegenheid voor het trots tonen van de liefde voor psychedelische substanties. Het kleine cadeau is erg betekenisvol. Geef je speciale vrienden iets wat de herinnering aan al hun ruimtereizen levend houdt.

7. Kanna Honey: VOOR VRIENDEN DIE VAN ZOET HOUDEN

Kanna Honey

Zijn je vrienden echte zoetekauwen? Verras ze dan met iets zoets dat ze aan een warm drankje kunnen toevoegen. Kanna (Sceletium tortuosum) Honing bevat ook valeriaanwortel. Zo maken ze snel een lekkere cocktail tegen depressieve gedachten. De honing valt niet alleen bij zoetekauwen in de smaak; het veroorzaakt tevens euforische gevoelens en vermindert stress. Keer op keer.

Iedere verpakking bevat vijf zakjes met ieder 5ml honing. Laat zien dat je om de gezondheid van je vrienden geeft en verras ze met iets wat zoet en troostend is. De honing brengt vreugde in het leven van degenen waar je het meest om geeft.

8. COLA CANDY: VOOR EEN SMAKELIJKE OPPEPPER

Cola Candy

Wil je ze een shotje extra energie geven? Geniet van een superzoet begin van de dag met deze 100% Coca Candy. Coca is een natuurlijke plant die de mens al eeuwen gebruikt. Over het extract hoef je je geen zorgen te maken. Het is namelijk geen bewerkt middel. Het is een volkomen natuurlijke oppepper. Begin de dag goed met een stimulans voor de geest en het lichaam met deze zoete lekkernij. Geef je vrienden iets waarmee ze vrolijk de dag doorkomen.

9. SMART SEEDS KOMEN ALTIJD VAN PAS!

Smart Seeds

Ken je iemand met groene vingers die graag bezig is met het zelf kweken, van zaad tot oogst? Geef hem dan een pakje Smart Seeds. Zo kan je vriend op zijn gemak thuis zijn eigen psychedelica kweken. We hebben zakjes met zaden, zoals:

Morning Glory: een krachtig tripmiddel met effecten die op die van LSD lijken. De trip met morning glory kan wel tien uur aanhouden. Zorg dat je vrienden niets anders te doen hebben.

Peyote (Lophophora williamsii): zelf goedkoop een Peyote cactus kweken en verzorgen. Ervaar het genot van het zelf telen van een psychedelische trip tot het moment van consumptie.

Qat (Catha edulis): ook wel "Bloem van het Paradijs" genoemd. Het is een groenblijvende struik en komt voor op het Arabisch Schiereiland en in Oost-Afrika. Men kauwt op de plant die een licht gevoel van euforie veroorzaakt.

10. AFRICAN DREAM SEEDS: WAT EEN DROOMCADEAU

African Dream Seeds

Geef je geliefde een droomcadeau in de vorm van African Dream Seeds (Entada Rheedii). Entada rheedii wordt gebruikt om levendige dromen op te wekken tijdens de slaap. In sommige culturen gelooft men dat de zaden mensen in verbinding stelt met de wereld van de geesten terwijl je wegdoezelt. De zaden hebben het bijkomende voordeel dat ze ontstekingen en fysieke pijn verminderen. Ze kunnen rauw gegeten worden, of vermalen worden gerookt. Hoe dan ook, dit cadeau is om van te dromen.

DOE INSPIRATIE OP VOOR EEN VERJAARDAG OF VOOR DE KOMENDE FEESTDAGEN, BIJ ZAMNESIA!

Als het om vrienden en familie gaat, kan het schenken van een cadeau een speciale ervaring zijn. Je kunt ze laten zien hoeveel je van ze houdt, ze waardeert en begrijpt. Je hoeft je bankrekening niet te plunderen om te tonen dat je om ze geeft. Kijk maar eens naar deze presentjes en je zit altijd goed.

Chris Kimpel

Geschreven door: Chris Kimpel
Chris is werkzaam in de medicinale cannabisindustrie en een doorgewinterde cannabis liefhebber uit Amerika. Met veel ijver streeft Chris ernaar deel uit te maken van de discussie over cannabis-educatie en legalisering.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken