Top 5 Stoner Apps voor iPhone en Android

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogTechToplijsten
Laatst bewerkt :

Top 5 Stoner Apps voor iPhone en Android


Nu we de wereld onder onze vingertoppen hebben, is het internet er niet alleen voor grappige filmpjes. Het is gemakkelijker dan ooit om ongelimiteerde kennis op te doen over cannabis, met de vele apps speciaal voor stoners.

Nu we de wereld onder onze vingertoppen hebben, is het internet er niet alleen voor grappige filmpjes. Het is gemakkelijker dan ooit om ongelimiteerde kennis op te doen over cannabis, met de vele apps speciaal voor stoners.

Maar welke apps verdienen je aandacht? Hier is een lijst met vijf van onze favoriete apps voor stoners.

 

1. LEAFLY

Deze fantastische app is een marihuana encyclopedie en database met beoordelingen in een. Er is een zeer volledige en uitgebreide bibliotheek van cannabis soorten, waarin de effecten, kenmerken en eigenschappen worden beschreven en je vindt er voor elke soort ook gebruikerservaringen, waarderingen en meningen. Leafly is gratis beschikbaar voor zowel de iPhone als de Android.

Leafly

2. GRASSCITY COMMUNITY

Grasscity Community levert een directe, eenvoudig te gebruiken, link naar het hart van een bloeiende en levendige cannabis gemeenschap; direct op je telefoon. Het is een handig hulpmiddel om op te hoogte te blijven van wat er gaande is in de wereld van de cannabis en je kunt deelnemen in cannabis gerelateerde discussies. Lidmaatschap is gratis en er wacht een schat aan informatie op je. De app zelf is gratis voor zowel iPhone als Android.

Grasscity Community

3. THE GROW APP

The Grow App is handig voor iedereen die nieuw is in de kweekwereld. Het biedt gedegen advies over hoe je moet kweken, een hulpmiddel bij het oplossen van problemen en een cannabis woordenboek die je helpt bij het begrijpen van het jargon. Het is gratis beschikbaar voor zowel iPhone als Android, maar een betaalde versie is nodig om toegang te krijgen tot de meer gevorderde kweektechnieken.

GrowApp

4. MARIJUANA HANDBOOK

Het Marijuana Handbook is een geweldige algemene app die bij stoners niet mag ontbreken. Het heeft ontelbare functies, zoals interessante en nuttige feiten, een uitgebreide bibliotheek met soorten, een woordenboek met vakjargon, een collectie recepten met marihuana en een kweekgids; allemaal handig om bij de hand te hebben. Deze app is gratis voor zowel iPhone als Android.

Marijuana Handbook

5. STONERS HANDBOOK

De Stoners Handbook app komt overeen met het Marijuana Handbook, maar is zeker de moeite waard. Ook hier vind je een uitgebreide bibliotheek met soorten, een woordenboek en een collectie met smakelijke marihuana recepten, maar het biedt ook een extreem nuttige gids over het rollen van een joint, het improviseren van een bong, waterpijpen maken en andere nuttige en praktische tips om je ervaring te verbeteren. Het Stoners Handbook download je gratis op je iPhone of Android.

Stoners Handbook