Blog
Beste acryl waterpijpen
3 min

Top 6 Acryl Waterpijpen Van 2017

3 min
Headshop Toplijstjes

Waterpijpen van acryl zijn goedkoop en duurzaam, wat ze een geweldige keuze maakt voor beginners, maar ook voor ervaren cannabis rokers. Hier is onze top 6 acryl waterpijpen van 2017.

Door de eeuwen heen heeft de cannabis cultuur zich verspreid over de hele wereld, velen hebben pogingen gewaagd om te perfecte manier te vinden om hun favoriete plant te consumeren. Tegenwoordig staat de waterpijp met stip op één als het aankomt op de meest populaire methoden om cannabis te roken. Een waterpijp is een waterfiltratie apparaat dat niet alleen de rook afkoelt als je inhaleert, maar ook mogelijke schadelijke koolwaterstoffen, die zelfs cannabis produceert, weg filtert. Waterpijpen zijn er in allerlei vormen, formaten en materialen, en sommige zijn veel praktischer dan andere. Waterpijpen van acryl bestaan al jaren en hebben een aantal voordelen vergeleken met andere soorten.

WAAROM ACRYL WATERPIJPEN

Waterpijpen van acryl zijn een geweldige manier om high te worden en hebben veel voordelen als je ze vergelijkt met glazen of duurdere alternatieven. Zoals genoemd, is het grootste voordeel van een acryl waterpijp de prijs. Honderden euro's spenderen aan een mooie waterpijp is prachtig, maar een handgemaakt rookapparaat is niet erg praktisch als je zo nu en dan even een hijs wilt nemen. Waterpijpen van acryl zijn niet alleen goedkoop, ze zijn ook duurzaam. Ze kunnen tegen van alles aanstoten en omvallen, maar werken dan nog steeds zoals op de dag dat je er eentje kocht. Aangezien ze zo lang meegaan, zijn ze veel geschikter om mee te reizen dan een glazen waterpijp, die moet worden ingepakt en verpakt voordat je hem kunt meenemen. Of je nu ervaren of nieuw bent met cannabis, een waterpijp van acryl zou iedere roker thuis moeten hebben. De vraag is alleen, welke?

ACRYL WATERPIJP CLEAR LARGE

Soms is groter beter. Zo ook in het geval van de 52cm grote Clear Large Bong. Deze reus van een waterpijp garandeert de intense hijsen waar je naar verlangt. De waterpijp bestaat uit een rechte buis van 52cm, bevestigd aan een rubberen basis, maar eenvoudigheid is alles wat je nodig hebt. De waterpijp wordt geleverd met een bowl van gemiddeld formaat die kan worden losgeschroefd, waarbij de steel er direct uit kan worden geschoven, zodat je hem gemakkelijk schoon kunt maken. De waterpijp is waarschijnlijk iets te groot om met je mee te sjouwen op een avondje uit in de stad, maar is een geweldig en cool ding om thuis te gebruiken. Als je op zoek bent naar grote hijsen, dan werkt een grote waterpijp zeker.

Acryl Waterpijp Clear Large

ACRYL WATERPIJP 4-HOSER

Niemand mag alleen roken. Dat is waar de Acrylic 4-Hoser Bong om de hoek komt kijken. Iedereen heeft die ene vriend die ervan houdt om te praten wanneer hij zou moeten roken. Hier is een manier om ervoor te zorgen dat je vrienden niet hoeven te wachten om aan te beurt te komen. Nu heeft iedereen zijn eigen buis en kan iedereen naar eigen hartenlust roken. De 4-Hoser is 36cm, wat hem perfect maakt om in te pakken en mee te nemen naar een feest. De vier buizen zijn eenvoudig los te maken zodat hij in een handomdraai kan worden schoongemaakt. De 4-Hoser wordt geleverd met een grote houten bowl, maar die kan gemakkelijk worden vervangen door een andere. Niemand wordt buitengesloten als je aankomt met wat zeker het hoogtepunt van de avond zal zijn.

Acryl Waterpijp 4-hoser

ALIEN HOOFD CANNABIS WATERPIJP

Wil je je spacey voelen? Dan is de heldere acryl Alien Head Cannabis Bong iets voor jou. Het unieke alien hoofd ontwerp heeft een grote kamer waarin je rook wordt verzameld voordat je out gaat. Het ontwerp heeft twee verwisselbare bowl hoofden; een grote om je bedwelmende groene toppen in te doen, en een kleine die perfect is voor het roken van andere kruiden. De buis bevindt zich op precies de goede plek, zodat het nemen van aangename hijsen zo gemakkelijk is als maar kan.

Alien Hoofd Cannabis Waterpijp

ACRYL WATERPIJP DOUBLE BOWL

Het unieke twee-bollen design van de Double Bowl zorgt voor een hogere luchtstroom terwijl de smaak en geur van je favoriete cannabis soorten behouden blijft. De onderste bol filtert de rook door het water, in de bovenste bol circuleert de rook. Ben je op zoek naar nog grotere hijsen? De Double Bowl heeft een verwisselbare rubberen rand rondom de carburateur. Haal deze eruit en geniet van nog meer luchtstroming. Met 26cm hoogte, is de Double Bowl groot genoeg om je te overweldigen en klein genoeg om mee te nemen.

Acryl Waterpijp Double Bowl

GASMASKER WATERPIJP

Als je er zeker van wilt zijn dat je het laatste kleine beetje rook inhaleert, dan is de Gas Mask Bong iets voor jou. De Gas Mask Bong is gemaakt van comfortabel rubber met verstelbare riempjes en is bevestigd aan een grote heldere acryl buis. Verstel de bandjes om een luchtdichte afsluiting rond je gezicht te creëren, doe je favoriete soort in de bowl en geniet van een indrukwekkende rookervaring. De heldere buis past precies in het mondstuk, waardoor je iedere keer een rijke en maximale hijs kunt nemen. Vul hem met rook, open het carburateur gaatje, en geniet van je trip naar de sterren.

Gasmasker waterpijp

VORTEX GARVITY WATERPIJP

De Vortex Gravity Bong is een sterk cannabis rookapparaat dat een hele andere waterpijp ervaring biedt. Anders dan klassieke waterpijpen waarbij je longen moeten werken om de kamer met rook te vullen, werkt de Vortex op zwaartekracht. Eerst vul je de bovenste kamer met water. Een ventiel aan de zijkant houdt het water op zijn plaats. Met een snelle draai hieraan, stroomt het water naar de onderste kamer, waardoor een vacuümeffect ontstaat. Dit vacuümeffect vult de bovenste kamer met rook. Zodra er niet meer bij kan, verwijder je de kom en neem je een slok. De Vortex Gravity Bong is een leuke en unieke manier om van cannabis te genieten.

Vortex Gravity Waterpijp

 

         
  Cory  

Geschreven door: Cory
Gesitueerd in de Verenigde Staten is Cory, een ex-politieagent die nu in de cannabis-industrie werkt waardoor hij nu waardevol inzicht heeft op beide kanten van de scheidslijn.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Headshop Toplijstjes
Zoeken in categorieën
of
Zoeken