Blog
Producten ontspanning
2 min

Top 6 Producten Die Je Helpen Ontspannen

2 min
Smartshop Top Lists

Of je nu liever iets rookt om te ontspannen of eenvoudig een capsule wilt innemen; met deze handige lijst vind je het product dat aan je behoeften voldoet. Hier volgen de 6 beste middelen die je helpen ontspannen. Ze zijn allemaal bij Zamnesia verkrijgbaar.

Iedereen heeft baat bij meer ontspanning in het dagelijks leven. Vanwege het werk, gezin en het sociale leven is het niet altijd eenvoudig om stoom af te blazen. Er zijn mensen bij wie een verandering in het voedingspatroon of lichaamsbeweging helpt; anderen hebben wat extra hulp nodig. Herken jij jezelf hierin? Zamnesia helpt je op weg!

Met onze hulp ontdek je de beste verkrijgbare producten die je helpen te ontspannen. Ze zijn niet alleen verzachtend voor het lichaam, maar tevens kalmerend voor de geest. Ben jij zo iemand die weinig tijd voor zichzelf vrijmaakt? Dan kun je veel voordeel hebben van deze producten. Of je nu iets wilt roken om te ontspannen, of wilt relaxen middels een capsule; deze handige lijst helpt je op weg. Je vindt er vast het product dat voldoet aan je behoeften en dat past bij je unieke levensstijl. Hier volgen de 6 beste middelen die je helpen ontspannen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Zamnesia.

1. LOUNGE-E

Lounge-E

Als je graag een comfortabele rustige avond thuis wilt doorbrengen, is Lounge-E echt wat voor jou. Elke capsule bevat Kratom (Mitragyna speciosa) extract. Dit is een psychoactief kruid uit Azië dat niet alleen kalmeert, maar tevens stimuleert. Lounge-E is bijzonder nuttig voor mensen die op zoek zijn naar vermindering van acute en aanhoudende stress. Behalve dat Lounge-E de geest verheft, word je er kalm, ontspannen en bedaard van. Neem slechts twee capsules in, en na 45 minuten verdwijnen al je zorgen als sneeuw voor de zon.

2. BLUE LOTUS

Blue Lotus

Gebruik je liever een tinctuur? Dan moet je Blue Lotus eens proberen. Blue Lotus is een mild kalmeringsmiddel, alsmede een afrodisiacum. Hoewel Blue Lotus oorspronkelijk uit Egypte komt, groeit het praktisch overal ter wereld. Er zijn mensen die beweren dat de effecten overeenkomen met die van ecstasy; anderen vinden het meer op de werking van cannabis lijken. Volgens personen die wel eens met Blue Lotus geëxperimenteerd hebben, word je er rustig en gelukkig van. Mensen die last hebben van slaapproblemen, kunnen dit product gebruiken om diep te slapen. Hierdoor sta je fris en fruitig weer op. Wat de dosis betreft, beveelt Zamnesia aan om tweemaal daags 6-10 druppels Blue Lotus in te nemen.

3. KATTENKRUID

Kattenkruid

Kattenkruid is niet alleen geschikt voor katten. Ook bij mensen werkt het als een mild kalmeringsmiddel. Kattenkruid is een bloeiende vaste plant die van oudsher voorkomt in Azië en Europa, en die het zelfs goed doet in een voedingsarme bodem. Je kunt er het beste thee van maken, die een sterke aangename smaak heeft. Zamnesia raadt aan om 25 gram aan één liter water toe te voegen en dat kort te koken. Daarna laat je het 15 minuten trekken voordat je het drinkt. Wil je er een beetje smaak aan toevoegen, roer er dan wat honing door.

4. LEONOTIS LEONURUS

Wild Dagga

Mensen die graag iets roken ter ontspanning zouden Leonotis leonurus kunnen proberen. In Afrika noemt men dit "wild dagga". Leonotis leonurus is een uitstekende vervanging voor cannabis, met name in Mexico en Californië. Elk pakje bevat 5 gram gedroogde kruiden. Mensen die weleens Leonotis leonurus gerookt hebben, zeggen dat je het goed kunt combineren met wiet en tabak. Het zou dan een verzachtende high veroorzaken.

5. KRATOM

Kratom

Kratom is een hoogwaardig extract dat zowel energieke als ontspannende effecten heeft. Er wordt echter van beweerd dat de ervaring rustiger is dan bij alternatieven. In Thailand en andere regio's in Zuidoost-Azië gebruikt men al langere tijd Kratom ter vervanging van opiaten en stimulerende middelen. Je kunt het beste rustig beginnen. Daarom beveelt Zamnesia aan om 0,5 gram Kratom aan een glas heet water of een sapje toe te voegen. Als je echter wat meer aankunt, kun je dat opvoeren tot 1-1,5 gram.

6. ZEN X

Zen X

Zen X is een heerlijke kruidenmix die je helpt om te gaan met stress. Het ontspant je lichaam en je geest. Voor de beste ervaring met Zen X zou je kunnen proberen te mediteren. Of ga lekker op de bank hangen, droom ontspannen weg en laat je meevoeren op een Zen-wolk. Wat de dosering betreft; neem 1-2 capsules in met een glas sap of water. Het duurt ongeveer 45 minuten voordat de effecten merkbaar zijn.

 

         
  Brittney  

Geschreven door: Brittney
Brittney, die stellig gelooft dat cannabis van groot belang nu kan zijn voor de samenleving, geniet er zelf al heel lang van. Deze liefde is terug te zien in haar schrijven, waarmee ze mensen via een liefde voor cannabis wil informeren, leren, en samenbrengen.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Smartshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken