Blog
Trippy video van de dag: Bioluminescent Forest
0 min

Trippy video van de dag: Bioluminescent Forest

0 min

We hebben weer een nieuwe video voor je en het is een waar meesterwerk.

De artiesten van het bioluminescent-forest project hebben een reeds ontzettend prachtig bos genomen en subtiele bioluminescerende projecties aangebracht, waarin de nadruk wordt gelegd op het leven en de energie die door deze natuurlijke omgeving stromen.

De clip begint zowel spookachtig als sereen, waarmee de sfeer gezet wordt in dit vredige bos. Als de avond valt, komt het bos tot leven met een trippy energie die meeslepend en hypnotiserend is. Kijk door en kalmeer je ziel.

Wat dit allemaal nog indrukwekkender maakt, is dat het lichtgevende effect op lokatie werd gemaakt met behulp van een projector. Het is er dus niet na de productie ingezet. De artiesten hebben ook een korte, en net zo artistieke, video gemaakt waarin je een kijkje achter de schermen krijgt.

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Kunst Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken