Blog
Video: Daders gooier balen marihuana uit de auto, tijdens een politieachtervolgi
0 min

Video: Daders Gooier Balen Marihuana Uit De Auto, Tijdens Een Politieachtervolgi

0 min
Business News
We zien niet graag dat goede wiet wordt verspild, maar deze video, over een achtervolging, waarbij de daders balen cannabis uit de auto gooien, is echt hilarisch.

Hoewel cannabis hervormingen in volle gang zijn in de VS, is het in veel staten nog steeds illegaal, zeker wanneer op industrieel niveau wordt gekweekt. Wanneer een aantal wietboeren, die voor de zwarte markt kweken, betrokken raken bij een politieachtervolging op hoge snelheid, is het geen verrassing dat ze proberen het bewijs te vernietigen. We zagen echter niet aankomen dat ze dit op hilarische wijze deden, waarbij ze hele balen cannabis uit hun auto smeten. Het lijkt op iets uit Mario Kart!

De achtervolging vond plaats in Arizona, waar de dienstdoende sheriff het hele gebeuren op de dash cam opnam. Volgens de politie, is gezien dat 21 balen marihuana uit de SUV werden gegooid. 17 Hiervan zijn weer gevonden, met een totaalgewicht van 169 kilo. Wat gebeurde met de overige 4 balen? Nou, ooggetuigen zagen andere weggebruikers stoppen om de balen op te pikken. Die hadden waarschijnlijk de dag van hun leven!

Je kan de video hieronder bekijken.


Read more about
Business News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken