Blog
The Weezy CTIP
3 min

The Weezy: De Nieuwe Manier Om Cannabis Te Roken

3 min
Headshop Producten

The Weezy is een revolutionair cannabisproduct. Deze pijp werkt met voorgevulde cartridges met wiet of hasj die eenvoudig in het toestel te schuiven zijn. Ook heeft het mondstuk een koolstoffilter, voor schonere en gezondere trekjes.

De legalisering van cannabis in bepaalde regio’s heeft de poorten geopend naar een markt die barst van de innovatie en het ondernemerschap. De sterke, maar gezonde concurrentie resulteert daarbij in producten die het beeld van wiet en het gebruik ervan compleet veranderen. Innovaties als de vaporizer hebben bijvoorbeeld de ervaring geavanceerder, maar ook iets gezonder gemaakt. Ze bieden gebruikers nieuwe, spannende en eenvoudigere manieren om te blowen. Daarnaast dragen dergelijke uitvindingen bij aan een wat gematigder en beschaafder imago van cannabis voor de buitenwereld. Een mooie bijkomstigheid voor zowel de plant als de sector.

Slechts 10 jaar geleden was het roken van bongs en joints met gebleekte vloei nog de norm. Zulke vormen steken echter primitief af tegen wat de markt momenteel te bieden heeft. De meest recente ontwikkeling op het gebied van cannabisconsumptie is The Weezy. Dit toestel biedt een onmiddellijke en zuivere hijs cannabis met de bevrediging van een pijp. Maar dan met minimale verspilling en moeite.

THE WEEZY: DE VOLGENDE BAANBREKENDE STAP

The Weezy: De Volgende Baanbrekende Stap

Er ontbreekt al een tijd iets op de cannabismarkt. De opties voor cannabisconsumenten zijn inderdaad ruim. Old-school mannen en vrouwen geven daarbij de voorkeur aan het ritueel van een joint of blunt rollen of het stoppen van een pijp. Deze methodes zijn echter op zijn minst onpraktisch en vaak verspillend. Het rollen van joints en blunts is absoluut een therapeutische handeling, maar het tot de nok toe met wiet vullen van een vloeitje, het uiteinde likken en het draaien om een kegel te vormen, is ook tijdrovend. Wanneer je onderweg bent of op het punt staat om je huis te verlaten, is dit simpelweg niet de beste optie.

De vaporizer lijkt voor dit probleem de oplossing. Inmiddels zijn deze apparaten er in talloze vormen en maten. Ze zijn daarbij geschikt voor gedroogde kruiden, extracten of beide. Vaporizers bieden dan ook absoluut een oplossing in het geval van tijdgebrek. Daarbij zijn ze vrijwel overal en altijd gemakkelijk te gebruiken. Pen-vaporizers zijn bovendien bijzonder discreet en stellen gebruikers in staat het gebruik onopvallend te houden, zowel in het openbaar als thuis.

Gerelateerd artikel

Waarom Vaporizen: De 5 Belangrijkste Voordelen

Hoewel vaporizers een grandioze uitvinding zijn, hebben toch veel cannabisgebruikers het gevoel dat er iets ontbreekt. De smaak is geweldig en de trekjes zijn mild, maar er is geen sprake van de sensatie van rook die door de longen gaat. En daar komt The Weezy om de hoek kijken. Deze revolutionaire pijp biedt een bevredigend hijsje dat je zeker voelt in de keel en longen, maar door een actief koolstoffilter gaat. Dit voegt een zachter en zuiverder element toe aan het product.

DE ANATOMIE VAN THE WEEZY

De Anatomie Van The Weezy

The Weezy is het geesteskind van Amsterdam Genetics en E-njoint en begeeft zich in het niemandsland tussen roken en vapen. Het toestel is slechts 9,2cm lang en weegt maar 63 gram. Daardoor past hij bijzonder gemakkelijk in je zak of een kleine tas. De pijp heeft daarbij een gepatenteerd kegelvormig ontwerp dat comfortabel en makkelijk in de hand ligt. Daarnaast heeft het toestel een mondstuk waarin vervangbare koolstoffilters passen. Deze halen wat van de nare chemicaliën uit de rook en dragen zo bij aan een gezonder trekje.

The Weezy is ook in zijn eigen Travel Tube mee te nemen. Deze maak je bijvoorbeeld aan een sleutelhanger vast en beschermt tijdens transport. Ook blijven de zaken op deze manier discreet. De Travel Tube is gemaakt van stevig aluminium en voorkomt dat geuren ontsnappen.

GEBRUIKSGEMAK: DE ESPRESSOMACHINE VAN DE WIETWERELD

Wat The Weezy met name uniek maakt, is het geweldige gebruiksgemak. De dagen dat je overal op tafel wiet morst of vies bong-water op het tapijt laat vallen, zijn voorbij. The Weezy is de eerste cannabispijp die is voorzien van een pad-systeem, vergelijkbaar met de revolutionaire manier van koffiezetten: de instant espressomachine. Net zoals deze machine het gedoe van koffie malen en apart water koken weg heeft genomen, maakt The Weezy het roken van wiet ongelofelijk efficiënt. De pijp is daarbij ontworpen voor gebruik met voorgevulde “Jack-Pods”. Deze zijn gevuld met maximaal 0,2 gram wiet of hasj.

Fill-It 10 met Stash Box + 10 PodsBekijk Product

Jack-Pods zijn stevige aluminium hulsjes die gemakkelijk in het uiteinde van de pijp schuiven. Ze zijn tevens redelijk milieuvriendelijk. Zo hebben ze een afneembaar deksel en zijn ze ongeveer 100 keer te gebruiken voordat je ze weg moet gooien. The Weezy bevat ook een compartiment onder de Jack-Pod, de Boost-It-Pod. Dit kleine vakje is te vullen met terpenen of e-liquid om elk hijsje van extra smaak te voorzien.

Het prepareren van je eigen lading Jack-Pods is extreem eenvoudig met behulp van de Fill-It 10-kit. Deze kit bevat 10 Jack-Pods die meteen te vullen zijn. Bovendien dient het als opslag, nadat de pods zijn volgeladen met sterke wiet of hasj.

Vermaal simpelweg goede wiet of hasj en plaats de Jack-Pods in het groene frame. Leeg de inhoud van de grinder in het frame en gebruik de groene aanstamper om het materiaal gelijkmatig te verdelen. Zodra de pods gevuld zijn, druk je ze aan met de aanstamper. Plaats vervolgens het frame met 10 deksels op de pods en gebruik de aanstamper nogmaals om dit aan te drukken. Zo simpel is het!

HET OPSTEKEN VAN THE WEEZY

Het Opsteken Van The Weezy

Nu je Jack-Pods gevuld en afgesloten zijn, is het tijd om met het gebruik van The Weezy zelf bekend te raken. Gelukkig is dit supersimpel.

  1. Haal allereerst The Weezy uit de bewaarbuis. Knijp goed in de zijkanten totdat je een tikje hoort en schuif hem uit de buis. Schroef het dekseltje van The Weezy eraf en plaats een gevulde Jack-Pod in het uiteinde. Schroef dan het deksel er weer op.

  2. Zet The Weezy aan je mond, houd een vlam bij het uiteinde en inhaleer.

  3. Laat de Jack-Pod afkoelen nadat je een paar stevige en smaakvolle hijsjes hebt genomen. Verwijder deze vervolgens en plaats hem omgekeerd terug in The Weezy. Zo verbrandt alle inhoud en benut je het materiaal optimaal.

  4. Na maximaal 10 sessies, bevelen we je aan om het koolstoffilter in het mondstuk te vervangen. Zo verzeker je dat elk trekje zuiver en smaakvol blijft. Om dit te doen, schroef je simpelweg het mondstuk los en vervang je het filter door een nieuwe.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken