Blog
Kannabia Zadenbank
3 min

Kannabia: Zadenbank Van De Maand September 2017

3 min
Seedshop Zadenbank v/d Maand

Wil je de allerbeste cannabis kweken? Wij ook. Daarom richten we ons elke maand op een uitzonderlijke cannabiszadenbank die strains creëert die een plekje in je volgende kweekproject verdienen. Kannabia Seed Company blinkt uit op de Spaanse markt. Hun online winkel verzendt zaden van de meest exclusieve soorten naar locaties over de hele wereld.

Wij van Zamnesia waarderen de band met onze klanten en zadenbankpartners. Het kweken van je eigen planten is een fantastische hobby, maar het kweken van cannabis is pas echt iets speciaals. Het vereist zorg, geduld en je moet goed weten wat er nodig is. Het begint natuurlijk allemaal bij de zaadjes. Daarom lichten we graag zadenbanken uit die ongelooflijke producten en diensten bieden. Deze maand richten we ons op een sensatie uit de Spaanse bloeiende cannabiswereld: Kannabia Seed Company.

ZADENBANK VAN DE MAAND

Kannabia Seed Company is een trotse supporter van kwekers en neemt hun feedback zeer serieus. De zaadcatalogus van het bedrijf is voor zowel binnen- als buitenkwekers erg aantrekkelijk. Daarbij zijn alle zaadjes online te koop. De zadenbank heeft systemen opgezet om de ontwikkeling van verschillende autoflowering cannabissoorten te optimaliseren. Deze soorten zijn genetisch aangepast om te voldoen aan de behoeften van de kweker. De zadenbank heeft oog voor detail en biedt opkomende cannabiskwekers een geweldige klantenservice. Bovendien heeft Kannabia een aantal prijswinnende nieuwe soorten geïntroduceerd.

Kannabia heeft zich weten te onderscheiden in de competitieve Spaanse cannabismarkt waar het booming business is. Nu de zaden uit de indrukwekkende catalogus van Kannabia Seed Company internationaal bezorgd worden, heeft het succes van deze zadenbank zich verspreid tot buiten Spanje. Hier zijn vijf van de bijzonderste strains die er nu te koop zijn!

PURPLE KUSH

Kannabia Purple Kush

Een Californisch experiment met geweldige wiet leidde tot het kruisen van twee iconische krachtige strains. Hindu Kush en Purple Afghani zijn gecombineerd tot de krachtige Purple Kush. Dit wonderkind heeft zoete, aardse aroma’s en een THC-gehalte van 17-22%. De planten bloeien binnen twee maanden en bieden een langdurige euforie die pijn, stress en slapeloosheid verlicht. De felle paarse en groene kleuren zijn heel indrukwekkend.

MIKROMACHINE AUTO

Kannabia Mikromachine Auto

Mikromachine Auto, een sativa-dominante kruising, heeft deels dezelfde voorouders als Northern Lights, AK-47 en Critical. Ook heeft ze voorouders uit de vaak vergeten derde cannabisfamilie; de ruderalisplant. De groei van deze autoflowering plant loopt heel gesmeerd: van zaadje tot oogst binnen 75 dagen. Bij buitenkweek kun je een opbrengst van maximaal 250g per plant verwachten. Daarbij worden de planten onder ideale omstandigheden 1,5m hoog. Deze betrouwbare soort beloont je uiteindelijk met een heerlijke rookervaring vol kruidige en fruitige geuren.

MATARÓ BLUE

Kannabia Mataro Blue

Deze intrigerende indica-dominante kruising heeft de zoete smaak van bosbessen. Mataró Blue is ontstaan uit een Black Domina, Mazar I Sharif en Blue Monster. Met haar kalmerende kwaliteiten verricht ze medicinale wonderen bij spierpijn en rusteloosheid. Ze stamt dan ook af van soorten met een hoog CBD-gehalte. Mataro Blue kan bij buitenkweek binnen twee maanden een hoogte van 2 meter bereiken. De planten zijn bedekt met prachtige kristallen die een glimp geven van de diepe, zweverige high die ze opwekken.

KRITIKAL-K

Kannabia Kritikal-K

Kannabia Seed Company heeft vijf jaar onderzoek gedaan naar de veerkrachtigste strain met Critical eigenschappen. Kritikal-K, een indica-dominante krachtpatser, komt voort uit een zeer gestabiliseerde kruising tussen Critical en Northern Lights. Met Skunk en Afghan in haar genen biedt deze plant een heerlijke lichamelijke high. De autoflowering variant heeft maar 55 dagen nodig. Onder ideale omstandigheden kun je bij buitenkweek oogsten van maximaal 800 gram per plant bereiken. Ervaar de diepe kalmerende lichamelijke high van deze heerlijke strain met citrusgeur.

RUSSIAN DOLL

Kannabia Russian Doll

Deze sativa-dominante strain is een kruising tussen Northern Lights, AK-47 en Kuban Sativa. Kwekers uit het Russische Koebangebied zijn gek op hun soort. Het is nu onderdeel geworden van dit ongelooflijke zaadje dat dikke, harsrijke en gigantische toppen produceert. Zoals de naam beschrijft, zijn Kuban's eigenschappen verpakt in AK-47, waarvan de eigenschappen weer in Northern Lights verstopt zitten. Hierdoor wekken de kruidige houttonen van Russian Doll's rook zowel een cerebrale high als een ontspannende tinteling door het lichaam op. Na 58 dagen onder goede kweekomstandigheden kun je eind september oogsten.

OOGST WAT JE HEBT GEZAAID

Onze vrienden van Kannabia Seed Company hebben heerlijke, zeldzame zaadjes in de aanbieding. Stel je eens voor dat jij een van de exclusieve kwekers bent die deze ontdekkingen teelt. Je zult de visie van deze unieke zadenbank wel kunnen waarderen. Bestel vandaag nog en ga aan de slag.

WIN GRATIS GOODIES BIJ IEDERE NIEUWE “ZADENBANK VAN DE MAAND”!

Voorgaande Zadenbanken Van de Maand, evenals die waar je nu over leest, verdienen eeuwige roem van ons hier bij Zamnesia! Lees over eerdere en huidige winnaars en blijf onze blog bezoeken voor de toekomstige gedadigden. Elke maand wordt er een andere uitmuntende zaadbank in de spotlights gezet, waarbij we aftrappen met een nieuwe ronde fantastische kortingen en verrassingscadeautjes betreffende het specifieke merk. Dus ga je gang. Als je hier eenmaal klaar bent, bekijk dan voor deze maand de nieuwe Zadenbank Van De Maand en profiteer van de gratis goodies!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Zadenbank v/d Maand
Zoeken in categorieën
of
Zoeken