Blog
Zambeza Seeds: Zadenbank Van De Maand Oktober 2019
4 min

Zambeza Seeds: Zadenbank Van De Maand Oktober 2019

4 min
Seedshop Zadenbank v/d Maand

De titel zadenbank van de maand ontvang je van ons niet zomaar. Hiervoor moeten zadenbanken op diverse gebieden uitblinken. Ontdek hier waarom Zambeza Seeds de eer verdient.

Met veel enthousiasme roept Zamnesia Zambeza Seeds uit tot zadenbank van de maand oktober 2019. Deze bekroning is uitsluitend voor de meest indrukwekkende zadenbanken. Vanwege de enorme invloed op de Europese cannabisindustrie heeft Zambeza Seeds zich ruimschoots bewezen. Zambeza is een goed geoliede machine met jarenlange ervaring. Elk kweekseizoen biedt zij baanbrekende innovaties.

ZAMBEZA SEEDS: ZADENBANK VAN DE MAAND OKTOBER 2019

Zambeza Seeds is een van de snelstgroeiende, Europese zadenbanken. De onderneming geniet van een sterke positie binnen de wereldwijde cannabisindustrie en beroemt zich op ruim 15 jaar ervaring. De breeders hebben mettertijd een schat aan ervaring opgedaan en ze produceren een aantal van de meest bekende soorten van Nederlandse bodem.

Gerelateerd artikel

Nederwiet! Alles Over Nederlandse Wiet En De Top 3 Van In Nederland Ontwikkelde Cannabissoorten

Zambeza Seeds experimenteerde aanvankelijk onder de radar. Na de ontwikkeling van enkele buitengewone exemplaren is besloten de genetica met de wereld te delen. De zadenbank biedt hoogwaardige autoflowering en feminized zaden tegen aantrekkelijke prijzen.

WAT MAAKT ZAMBEZA SEEDS ZO SPECIAAL?

WAT MAAKT ZAMBEZA SEEDS ZO SPECIAAL?

Er bestaan talloze zadenbanken, dus waarom kies je voor Zambeza Seeds? Nou, deze vraag is vrij simpel: De zorgvuldig veredelde zaden bevatten namelijk genetica van de beste kwaliteit. De breeders benutten soorten als Haze en White Widow om nieuwe, hypermoderne soorten te ontwikkelen die je met gemak kweekt.

Zambeza Seeds trekt alles uit de kast om te verzekeren dat klanten de allerbeste producten ontvangen. Het team selecteert met de hand de meest gezonde zaden uit biologische moederplanten. Deze ondergaan vervolgens verschillende testen om de kiemkracht te garanderen. De zaden verpakt men daarna in weerbestendige, stevige blisterverpakkingen, zodat ze veilig hun eindbestemming bereiken.

Onze goede vrienden van Zambeza Seeds voeren een uitgebreid assortiment. De gebruikte genetica bestaan uit indica's, sativa's en ruderalisplanten. In februari 2019 is daar nog een Amerikaanse lijn aan toegevoegd. Voorbeelden zijn Misty Gorilla, Rocket Banana en Misty Gorilla Autoflowering.

Alle zaden zijn gegarandeerd feminized. Je vindt dus nooit mannelijke planten in je kweekruimte. Dit bespaart commerciële en hobbykwekers veel tijd en moeite. Mannelijke planten produceren namelijk geen toppen. Ook verminderen ze de eindopbrengst omdat ze de vrouwtjes bestuiven.

Zambeza Seeds gaat prat op de geproduceerde opbrengsten, aroma's en effecten van haar soorten. Maar beginnende kwekers behalen vaak geen topresultaten. Zambeza Seeds biedt echter graag hulp en advies.

NIET ZOMAAR EEN ZADENBANK

Zambeza: NIET ZOMAAR EEN ZADENBANK

Zambeza Seeds is uitgegroeid tot veel meer dan "zomaar" een zadenbank. Je vindt er ook een aantal van de beste CBD- en kweekproducten. Het aanbod kweekproducten bestaat onder andere uit geavanceerde voedingsstoffen, kiempotjes en micro-propagatoren. Daar plukken zowel beginnende als doorgewinterde kwekers de vruchten van.

Het uitgebreide aanbod CBD producten bestaat uit zuivere oliën zonder herbiciden, fungiciden, pesticiden of andere vervuilende chemicaliën. Deze zijn verkrijgbaar in de sterktes 2,5%, 4% en 10% CBD.

TOP 5 ZAMBEZA SEEDS CANNABISSOORTEN

Hieronder introduceren we vijf van onze favoriete cannabissoorten van Zambeza Seeds. Deze lopen uiteen van razendsnelle autoflowers tot heftige indica kruisingen en alles ertussenin.

1. MISTY GORILLA AUTOFLOWERING

Misty Gorilla Autoflowering (Zambeza Seeds)

Misty Gorilla Autoflowering is ontstaan na een ambitieus veredelingsproject. Zambeza Seeds stelde haar vaardigheden op de proef met een combinatie van genetica van Gorilla, Cookies en ruderalis. Het resultaat is een smakelijke, THC-rijke soort die een diepzinnige high opwekt.

Maak je klaar voor een diepgaande rooksessie met je vrienden. Het THC-percentage van 20% garandeert een razendsnelle high die direct opstijgt naar je bol. Haar zoete en romige terpenenprofiel is verantwoordelijk voor de tonen van ahornsiroop en aarde.

Misty Gorilla Auto haast zich van zaad tot oogst in slechts 7 weken. Binnen bereiken planten een hoogte van 120cm. De productie bedraagt ongeveer 400g/m². Ook buitenplanten blijven vrij klein, terwijl de opbrengst oploopt tot 170g/plant.

Bekijk Misty Gorilla Autoflowering

2. ROCKET BANANA

ROCKET BANANA (ZAMBEZA SEEDS)

Rocket Banana is hoogstwaarschijnlijk de meest verrukkelijke soort uit het assortiment van Zambeza Seeds. Deze zoetsappige kruising heeft haar betoverende smaak te danken aan de oudersoorten Banana en OG Kush. Dankzij deze samensmelting is ze gezegend met 70% indica en 30% sativa genen. Als de smaken langzaam wegebben, verwent een zware indica high je lichaam.

Het THC-percentage bedraagt 25%, wat een loeiharde, langdurige ervaring verzekert. De effecten genereren een gelukzalige toestand en prikkelen je zintuigen. Muziek klinkt beter en voedsel smaakt overheerlijk. Dankzij de sativa elementen blijft je geest geboeid, zodat je niet van de wereld bent.

Rocket Banana produceert een gulle buit met smakelijke toppen. Binnenplanten bereiken een hoogte van maximaal 140cm. De opbrengst bedraagt 350–400g/m² na een razendsnelle bloeiperiode van 7-8 weken. Buitenboeren zien grotere planten van ongeveer 200cm. Deze produceren tot 550g/plant en zijn klaar voor het hakblok in september.

Bekijk Rocket Banana

3. BIG BUD XXL AUTOFLOWERING

BIG BUD XXL AUTOFLOWERING (ZAMBEZA SEEDS)

3. Big Bud XXL Autoflowering is een van Zambeza's meest prachtige creaties. Veel kwekers associëren autoflowers met een matige opbrengst. Ze bloeien razendsnel, maar het compacte formaat beperkt de eindopbrengst.

Big Bud XXL Autoflowering brengt hier verandering in. Ze is net zo snel als de meeste auto's, maar de eindopbrengst ligt aanzienlijk hoger. Deze eigenschap is door de breeders van Zambeza Seeds ingebouwd door de legendarische OG Kush te kruisen met een ruderalis. De toppen bevatten 13% THC en een gemiddelde hoeveelheid CBD. Dit staat garant voor een subtiele, ontspannende high.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Strains Voor Relaxen

Big Bud XXL presteert zowel binnen als buiten erg goed. Binnenplanten produceren tot 450g/m², terwijl de maximale hoogte 110cm bedraagt. Buitenplanten tikken de 150cm aan en trakteren op 175g/plant. Deze soort haast zich van zaad tot oogst in slechts 55 dagen. Je hoeft dus niet lang te wachten om haar te roken.

4. CANDY CARAMELO AUTOFLOWERING

CANDY CARAMELO AUTOFLOWERING (ZAMBEZA SEEDS)

Candy Caramelo Autoflowering is een smaakkanon met een pijlsnelle bloeiperiode. Deze verrukkelijke dame stamt af van Cream Caramel, een beroemde Spaanse soort. Om het kweekgemak en de doorlooptijd te verbeteren, heeft Zambeza Seeds deze smakelijke genetica verrijkt met ruderalis.

Het compacte, indica-dominante resultaat bevat 15% THC. Dit vertaalt zich in een subtiele, fysieke stone. Het terpenenprofiel is verantwoordelijk voor vleugen zoetheid, pepermunt en karamel.

Candy Caramelo Autoflowering blijft binnen vrij compact. Dit maakt haar ideaal als discretie van belang is. De maximale hoogte bedraagt 90cm, maar desondanks verwent ze toch met 350g/m². Buiten zie je planten van ongeveer 120cm, terwijl de opbrengst oploopt tot 220g/plant. In 50-60 dagen na ontkieming, mag je deze toppen al oogsten.

Bekijk Candy Caramelo Autoflowering

5. PINEAPPLE EXPRESS

PINEAPPLE EXPRESS (ZAMBEZA SEEDS)

Veel gebruikers denken dat deze soort behoort tot de rekwisieten van de gelijknamige stoner film. Maar ze bestaat wel degelijk! Dankzij de kruising van de zoete Pineapple en de friszure Lemon Kush brengt Zambeza Seeds de mythe tot leven.

Pineapple Express is een indica-dominante sloopkogel die je niet moet onderschatten. Het THC-percentage van 19% is al snel merkbaar en zendt ontspannende golven door alle spieren. De aangename, tropische fruitsmaken geven deze soort een geheel eigen persoonlijkheid.

Pineapple Expres verwent zowel binnen als buiten met een aanzienlijke oogst. Binnen zie je planten van 100-130cm hoog. Na een bloeiperiode van 55 dagen loopt de buit op tot wel 550g/m². Buitenplanten worden 170cm hoog en genereren 450-550g/plant.

Bekijk Pineapple Express

KRIJG GRATIS GOODIES BIJ IEDERE NIEUWE “ZADENBANK VAN DE MAAND”!

Voorgaande Zadenbanken Van de Maand, evenals die waar je nu over leest, verdienen eeuwige roem van ons hier bij Zamnesia! Lees over eerdere en huidige winnaars en blijf onze blog bezoeken voor de toekomstige gegadigden. Elke maand wordt een andere uitmuntende zaadbank in de spotlights gezet, waarbij we aftrappen met een nieuwe ronde fantastische kortingen en verrassingscadeautjes betreffende het specifieke merk. Dus ga je gang. Als je hier eenmaal klaar bent, bekijk dan de huidige Zadenbank Van De Maand en profiteer van de gratis goodies!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Zadenbank v/d Maand
Zoeken in categorieën
of
Zoeken