Blog
Zamnesia Biedt Nu De 'Haal Je Pakket Af' Service Aan!
1 min

Zamnesia Biedt Nu De 'Haal Je Pakket Af' Service Aan!

1 min

Inderdaad, je hoeft niet langer zorgen te maken dat je de postbode misloopt of een discreet pakketje dat niet meer discreet is. Laat je spullen bij een afhaalpunt bezorgen zodat jij ze kunt ophalen wanneer jou dat uitkomt!

Onze ‘haal je pakketje af’ levermethode brengt gemak en discretie naar een totaal nieuw niveau, en we zijn er trots op te kunnen zeggen dat we deze methode in een groeiend aantal landen in de EU aanbieden.

Wat is het?

Om het eenvoudig te zeggen: je kunt nu ervoor kiezen om je pakketje te laten afleveren bij een lokaal afhaalpunt in plaats van thuis of op je werk. Op deze manier krijg je wat meer rust – je weet dat je de bezorging niet mis kunt lopen en er hoeft ook niemand anders thuis of op je werk te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. De verpakking die we gebruiken is al discreet, maar toch zorgt deze extra stap ervoor dat de discretie nog groter wordt.

Wat deze dienst nog beter maakt is dat je nooit ver verwijderd bent van een afhaalpunt – er zijn heel veel postkantoren, winkels en warenhuizen die in het ‘haal zelf je pakketje af’ netwerk zitten.

Hoe werkt het?

Deze nieuwe service is heel eenvoudig. Bestel gewoon zoals je normaal ook zou doen en ga naar de checkout en selecteer bij de levermethoden de optie ‘haal zelf je pakketje af’.

CYP_Button_V2

Je ziet vervolgens een map waar je jouw postcode kunt invullen, waarna je alle afhaalpunten bij jou in de buurt ziet.

CYP3_Map_V3

Als je eenmaal een keus hebt gemaakt en je bestelling compleet is, sturen we jouw discreet verpakte bestelling naar het door jou gekozen afhaalpunt. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarin staat wanneer jouw pakketje aankomt en klaar is om afgehaald te worden. Zorg er wel voor dat je je kunt identificeren, zo weet de baliemedewerker dat jij de eigenaar bent. Makkelijk toch?

Landen waar we momenteel deze service aanbieden

Deze dienst is momenteel beschikbaar in de volgende landen (hopelijk zijn dat er binnenkort meer!):

  • Frankrijk
  • Nederland
  • Spanje
  • België

Geen extra kosten

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze dienst.

We hopen dat je hier iets aan hebt! We proberen altijd nieuwe manieren te vinden om het leven van onze loyale fan en klant makkelijker te maken. Als je suggesties of feedback hebt, horen we dat graag van je!

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken