Blog
Zamnesia op de Spannabis 2014 - Update [Video]
1 min

Zamnesia op de Spannabis 2014 - Update [Video]

1 min
News Zamnesia

Onze stand is al lang ingepakt maar onze harten liggen nog in Spanje - we hebben een top tijd gehad in het zonnige Barcelona. Bekijk onze video om te zien wat we gedaan hebben.

Elk jaar heeft Barcelona de eer om de gastheer te zijn van een van de grootste internationale cannabis beurzen. Dit jaar zijn er meer dan 30.000 mensen naar de beurs gekomen om de nieuwste innovaties te bekijken in de wereld van de cannabis: nieuwe strains, rokers toebehoren, eten, grow apparatuur en natuurlijk het belangrijkste; veel schaars geklede meisjes.

Dit jaar was de eerste keer dat we deelnamen aan de Spannabis, maar zeker niet de laatste keer - we hebben het absoluut fantastisch gehad. Allereerst was het gewoon geweldig om zo veel van onze trouwe en liefhebbende klanten face to face te ontmoeten; we moeten zeggen dat we ontzettend onder de indruk waren van de respons die we kregen! We kunnen de mensen die onze stand bezocht hebben op de beurs niet genoeg bedanken voor hun steun. Het was super en het was een waar genoegen jullie te ontmoeten!

Het was ook de eerste keer dat we onze mascotte Zami tot leven hebben gebracht: aangespoord door de tribal drums heeft Zami gedanst en gedanst en nog eens gedanst alsof hij bezeten was door geesten... en misschien was dat ook wel zo! Voor al diegenen die het niet haalden dit jaar hebben we een video gemaakt van Zami's Spannabis avonturen:


Read more about
News Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken