Blog
Zamnesia op het Tag Festival 2014!
1 min

Zamnesia op het Tag Festival 2014!

1 min
News Zamnesia
Kom feesten met Zamnesia, helemaal gratis! Bereid je voor op een aantal van de beste underground Techno en Acid geluiden!

We zijn trots te mogen aankondigen dan Zamnesia betrokken zal zijn bij de komende editie van het TAG:Festival in Son & Breugel, Nederland. Op 20 en 21 juni zullen de podia bol staan van de beste Detroit techno en acid artiesten die je zullen voorzien van non-stop sonic amusement; alles van Minimal tot Drum & Bass, AcidTechno en Schranz staat op het programma. En leukste is: Het festival is helemaal gratis! Om dit zo te houden, zal Zamnesia een podium beheren, waar je zeker in beweging zult komen!

Het festival is samengesteld door een aantal gevestigde party crews, namelijk de beruchte Zodiak commune, de techno organisatie Dommel Vallei, het Biki90/Nachtlampen team en nog veel meer. Iedereen is uitgenodigd om met een tent te komen kamperen op het gratis kampeerterrein. Alle gastronomische verlangens zullen worden bevredigd door een aantal kramen die een grote variatie vers eten zullen aanbieden.

Om in de stemming te komen, kan je hier de video bekijken van vorig jaar:

Meer informatie is te vinden op de website: www.tagfestival.nl of de Facebook pagina: https://www.facebook.com/tagfest

We zien je graag op de dansvloer!


Read more about
News Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken