Blog
Zamnesia Cadeautjes Onder €50,-
4 min

Nóg 10 Bijzondere Zamnesia Cadeautjes Van Onder De €50,-

4 min
Headshop Top Lists

Zamnesia biedt een geweldige hoeveelheid cadeautjes aan voor degenen met een budget. Zoek je iets speciaals voor minder dan €50,-? Dan wordt je overspoeld door de mogelijkheden. Kies een van onze producten om cadeau te doen aan een speciale vriend, of koop iets voor jezelf!

Zoek je iets voor een speciale gelegenheid of is er binnenkort iemand jarig? Heb je een excuus nodig om jezelf te verwennen? Zamnesia staat voor je klaar met een fantastisch aanbod cadeautjes. Als je je aan een budget te houden hebt, vind je hier een lijst met een aantal van onze beste producten onder de 50 euro. Houd er rekening mee dat dit geen cannabis cadeautjes zijn.

Buiten cannabis bestaat er tenslotte nog een hele wereld met geweldige producten. Dat gezegd hebbende, hebben we ook een aparte lijst samengesteld met onze Top 10 Cannabis-Gerelateerde Cadeaus. Kleinere presentjes zijn te vinden in onze Top 10 Cannabis Cadeaus Onder De €10,-.

GROW KIT CAMBODIAN GOLD

Grow Kit Cambodian Gold

De donkere, bruin/gouden kleur van de Psilocybe cubensis is onderdeel van het aantrekkelijke uiterlijk. Deze psychoactieve paddo's wekken een trip op die milder is dan een aantal van de meer extreme paddo's. Hierdoor zijn ze perfect voor een meer mellow ervaring. Zelf kweken is heel gemakkelijk, zodat je ze al snel zelf kunt proberen.

Onze kweekset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om binnen enkele weken je eigen voorraad te kweken. De resulterende dikke hoedjes zijn genetisch afkomstig van de Psilocybe cubensis Cambodian en de verrukkelijke Golden Teacher. De Psilocybe cubensis paddo familie is nog steeds erg krachtig en er kan al een mild effect worden opgewekt met minder dan een gram. Meer intense effecten worden bereikt als er meer dan 2,5g wordt geconsumeerd.

De effecten bestaan uit de legendarische visuele hallucinaties. De paddo's zijn ook nog eens gemakkelijk te kweken en groeien van nature in verschillende regenwouden. Dit is een van onze bestverkochte producten. Wakkeren deze paddo's je eetlust niet aan? Dan zijn er in onze Shroomshop nog veel meer uitmuntende soorten verkrijgbaar.

TRUFFLE KWEEKSET

Truffel Kweekset

Misschien wil je helemaal geen paddo's kweken, maar heb je liever krachtige truffles. Toevallig hebben we hier ook een fantastische kweekset voor! Soms wil je gewoon iets nieuws proberen om de subtiele verschillen te ontdekken. Het loont de moeite om de psilocybine in truffels te ervaren, evenals alle andere psychoactieve, chemische stoffen die erin zitten.

Met onze kit kun je drie verschillende soorten proberen: Mexicana, Tampanensis en Galindoi. Deze beïnvloeden je geest op zo'n manier dat je je meer verbonden voelt met het universum dan ooit tevoren. Dit is een van de meest geweldige cadeautjes die je aan jezelf of een ander kunt geven.

CRESTED SAN PEDRO

Crested San Pedro

Er valt veel te zeggen voor het kweken van planten in je eigen huis. Zelfs potplanten kunnen een positieve invloed hebben op je geestelijke gezondheid. Planten veranderen de atmosfeer van je kamer en (in een hele kleine mate) de planeet. Als je zoekt naar een sterke, betrouwbare plant die niet veel onderhoud vraagt, dan raden we de Crested San Pedro aan.

Deze San Pedro cactussoort heeft geen vast groeipunt en kan dus allerlei prachtige vormen ontwikkelen. Verwacht een plant van 10-15cm met een uniek en intrigerend uiterlijk.

ABSINT KIT

Absint Kit

Absint. Het woord alleen is al genoeg om de legendarische status ervan op te roepen. De vreemde, groene kleur van dit ontzettend krachtige drankje representeert het vervlogen Victoriaanse tijdperk. De unieke, alcoholische drank is niet alleen extreem bedwelmend, maar ook nog eens lastig te verkrijgen in de originele vorm. Waarom maak je het dus niet zelf?

Zamnesia biedt een kit aan met alles wat je nodig hebt om zelf goede absint te brouwen: alle kruiden, specerijen en parafernalia. Zodra je de alcohol toevoegt, drink je in no-time zelfgemaakte absint.

KRATOM

Kratom

De Kratom boom produceert zijn eigen speciale kruid. De bladeren hebben een sterk effect op mensen als ze worden gekauwd of geconsumeerd in thee. De effecten worden beschreven als kalmerend en aangenaam, terwijl ook energie wordt opgewekt. Ontdek de stimulerende sensaties zelf, en creëer je eigen "proefpakket op maat"!

Kies uit een keur aan kratomsoorten en creëer een kratomproeverij voor je beste maat, zodat hij of zij een persoonlijke favoriet kan vinden! Misschien gaat de voorkeur naar de stimulerende Kratom Bali of de opwekkende Kratom Malaysia. Of misschien toch Kratom Thai met haar verfrissende eigenschappen of Kratom Maeng Da, onze allersterkste soort. Wij stellen voor om een pakje Maeng Da, Thai, Malaysia en Bali in je winkelwagentje te droppen - bij elkaar opgeteld nog geen €37,00.

ZAMNESIA HOODIE MET RITS

Zamnesia Hoodie Met Rits

De winter komt eraan en na maanden van warmte, kan de kou een onaangename verrassing zijn. Geloof het of niet, maar er is een manier om warm te blijven, terwijl je meer naamsbekendheid geeft aan Zamnesia. Onze marineblauwe hoodies zijn comfortabel en stijlvol. Iedereen wil vast weten waar je de hoodie vandaan hebt.

De hoodie is gemaakt van 90% katoen en 10% polyester, waardoor hij lekker zacht en comfortabel aanvoelt. Blijf warm met iets wat lekker zit. Om je comfort te maximaliseren, kun je een maat groter bestellen dan normaal. Niets verwarmt ons hart meer dan te weten dat we je warm gehouden hebben tijdens een barre winter.

PLASMA AANSTEKERS

Plasma Aanstekers

Er is niets irritanter dan een aansteker die het begeeft als je hem nodig hebt. Een joint proberen aan te steken als het hard waait, is vooral frustrerend. Je bent zo dichtbij, maar zo ver weg. Onderschat nooit het gemak van een betrouwbare aansteker; één die de kracht van plasma benut, gaat jarenlang mee.

De Novi Plasma-aansteker is een volledig elektrische aansteker. Je hoeft de aansteker nooit te vullen en je hebt geen aanstekervloeistof nodig. Je laadt de aansteker op via een USB-kabel zodat je altijd een eersteklas aansteker bij de hand hebt.

DE PSILOCYBIN MUSHROOM BIBLE

De Psilocybin Mushroom Bible

Misschien kweek je graag je eigen paddo's. Hiervoor is aandacht, precisie en geduld nodig. De omstandigheden moeten perfect zijn om de beste resultaten te behalen uit je project. Gelukkig hebben we precies wat je nodig hebt: De Psilocybin Mushroom Bible.

Onze uitgebreide gids met verschillende paddo soorten (en hoe je ze het beste kunt kweken) is nu verkrijgbaar. Ze zeggen dat boeken de beste cadeautjes zijn. En we geloven toevallig dat dit boek je succesvol begeleidt tijdens de groei, oogst en opslag van je paddo's.

SALVIA

Salvia

Aan de zuidkust van Mexico groeit een muntachtige plant die krachtiger is dan je je kunt voorstellen. Salvia Divinorum is door de Mazateken gebruikt voor sjamanistische rituelen. De bereide bladeren zorgen voor "vision quests" vanwege hun krachtige, hallucinogene eigenschappen. Gebruik Salvia niet op feestjes, maar zoek een stille en veilige plaats op.

Minimaliseer geluid, afleiding en gevaarlijke objecten. Zorg dat je een nuchter persoon in de buurt hebt die je in de gaten houdt terwijl je experimenteert. Het is echt zo intens. Het samemstellen van een eigen "variety pack" bestaande uit verschillende salviasterktes is een goede manier om te ontdekken hoeveel power jij persoonlijk nodig hebt voor een prettige trip. Kies bijvoorbeeld voor een pakje gedroogde salviabladeren, een pakje 5x extract, en een pakje 10x extract. Bij elkaar ben je hiervoor nog geen €35,00 kwijt, maar je kunt verschillende combinaties uitproberen, afhankelijk van je te besteden bedrag.

ZAMNESIA CADEAUBON

Zamnesia Cadeaubon

Heb je op deze lijst niets gevonden dat geschikt is voor je situatie? Echt niet? Dan kun je altijd alle opties openhouden en je geliefde een cadeaubon geven. Hierdoor heeft de ontvanger de keuze zelf te snuffelen door onze collectie cannabis zaden en andere cadeautjes. Onze selectie kruiden en oliën, maar ook parafernalia, kunnen worden gekocht met een Zamnesia cadeaubon.

Door de voucher code in te voeren, kan jij of iemand anders helemaal los gaan in onze winkel. Als het gehele tegoed niet in één keer wordt gebruikt, ontvang je een nieuwe voucher code met het resterende bedrag. Geef dit seizoen kweek en experimenten cadeau met een Zamnesia cadeaubon.

https://www.zamnesia.nl/kratom/1030-thai.html

Val Watts

Geschreven door: Val Watts
Val Watts is niet zo getalenteerd om Reggie Watts te zijn en niet zo zen om Alan Watts te zijn. Maar hij doet wat hij kan door over cannabis te schrijven vanaf het smaragdgroene eiland dat Ierland heet. Hij hoopt dat het groene spul op een dag overal ter wereld geaccepteerd is. Hij onderzoekt en bezoekt dan ook met liefde de plekken waar dit zo is.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken