Blog
Zamnesia's Top 10 Favoriete Geschenken Van €50 Of Minder
4 min

Zamnesia's Top 10 Favoriete Geschenken Van €50 Of Minder

4 min
Headshop Top Lists

Er is geen betere tijd om te beginnen met winkelen voor cadeautjes dan nu. Maar je hoeft niet bij een bank in te breken. We hebben namelijk een lijstje gemaakt van onze favoriete Zamnesia geschenken onder de 50 euro.

Het is weer de tijd van het jaar om geschenken te geven aan geliefden! Rond deze periode valt het niet mee om geld over te houden in je portemonnee. Je moet niet alleen kerstcadeautjes kopen voor vrienden en familie, maar ook nieuwjaarsdag komt eraan. Dat betekent dat je al je favoriete strains, alcoholische drankjes, eten en nog veel meer, op voorraad moet hebben. We snappen het helemaal.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met tien van onze favoriete Zamnesia geschenken, die allemaal slechts €50 of minder kosten! Van grinders tot hoogwaardig glaswerk, we hebben voor elk wat wils. En als je een nog krapper budget hebt, bekijk dan onze andere blog met wietvriendelijke geschenken: "Zamnesia’s Top 10 Geschenken Onder De €10". Hier vind je nog beter betaalbare ideeën!

VIDEO: Top 10 Favoriete Geschenken Van €50 Of Minder

1. SOLINDER METALEN GRINDER, €49

Solinder Grinder

Heb je een kwaliteitsgrinder nodig die nooit kapot gaat? Zo ja, trakteer je ogen dan op de 4-delige Solinder Grinder van After Grow. Hij wordt geleverd met een pollenzeef en een handig lepeltje, zodat het verzamelen van kief een eitje wordt. Het maakt niet uit hoe plakkerig de toppen zijn, de Solinder Grinder, die is gemaakt van hoogwaardig CNC-aluminium, kan het heel makkelijk verpulveren. En wat nog beter is, het deksel van de Solinder Grinder is magnetisch, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je kostbare kruiden eruit vallen. En als kers op de taart is hij leverbaar in meerdere kleuren en zit hij in een handig hoesje voor extra bescherming.

2. EHLE GLAZEN BONG MARY JANE INTOXICATOR, €39,95

Mary Jane Intoxicator (EHLE)

Een stoner kan nooit te veel glaswerk hebben, vooral niet als het gaat om betrouwbare exemplaren. Ook al is de glazen bong Mary Jane Intoxicator van Ehle slechts 22cm hoog, ze werkt als een tierelier. En ze beneemt je zo ongeveer de adem; op een goede manier natuurlijk. Met haar eenvoudige doch strakke ontwerp, heb je bij elke trek goed zicht op de melkachtige rookwolken. Onderschat deze beauty niet; ze is net zo krachtig als apparaten die twee keer zo groot zijn.

3. MYSTIQUE CRYSTAL PIPE - FLUORITE, €49,95

Mystique Crystal Pipe – Fluorite

Dit prachtige fluoriet kristal is in de verste verte geen gewone pijp. Naast haar prachtige schakering van paarse, blauwe en groene tinten, wordt er beweerd dat ze speciale krachten heeft. Niet alleen stimuleert ze spirituele volmaaktheid, maar ook vrede, bescherming en ontwikkeling. Hierdoor is ze het perfecte gezelschap bij meditatie.

Daarnaast schijnt het zo te zijn dat fluoriet kristallen ook heel erg goed zijn in het verslaan van ongewenste energieën en chaotische vibraties. Dus of je nu meer positiviteit wilt in je leven of gewoon iets zoekt dat heel spectaculair is om naar te kijken tijdens het blazen, deze Mystique Crystal Pipe is precies wat je nodig hebt. Ze wordt geleverd in een ultra luxe verpakking zodat je haar veilig kunt opbergen als ze niet wordt gebruikt.

4. BREWBARREL, €29,99

Brewbarrel

Als we het dan toch over de feestdagen hebben; is er een betere tijd om je eigen brouwsel te maken dan deze periode van het jaar? Natuurlijk is het veel minder werk om langs de lokale supermarkt te gaan om daar een sixpack bier te kopen. Maar waarom zou je dat doen als je zelf, gewoon thuis, iets kunt brouwen dat veel indrukwekkender is? En het is niet eens zo moeilijk als je denkt.

In feite hoef je maar een paar stappen te nemen en voilà; je hebt zelfgemaakte, smakelijke brandstof. Je kunt maar liefst vijf liter bier maken met deze BrewBarrel. En het is ook nog goedkoop, dus waarom geen indruk maken op je vrienden met iets dat net wat anders is dan wat ze gewoonlijk drinken?

5. DEATH STAR GRINDER, €14,95

Death Star Grinder

Speciaal voor de fans van Star Wars hebben we deze uitmuntende Death Star grinder. Hoewel de grinder je niet naar een sterrenstelsel ver, ver hiervandaan stuurt, vermaalt het apparaat wel alles wat groen is. Zo heb je perfect gemalen kruiden. Stop ze in een joint om te roken, als je er klaar voor bent om aan deze gestoorde wereld, die ze Aarde noemen, te ontsnappen. Je kunt er zelfs paddo's in gooien, als je echt een trip nodig hebt.

6. FUTUROLA KING SIZE ROLLER, €13,50

Futurola King Size Roller

We zijn er niet allemaal voor geboren om perfecte joints te draaien. Maar dat is niet erg; met de Futurola King Size Roller, heb je geen ervaring nodig om iets lijvigs te rollen. Zelfs als je een pro bent met vloeipapier, komt de Futurola nog steeds van pas. Zeker als je haast hebt en iets moet roken. En snel een beetje.

Van roze tot zwart, het gadget is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Maar als je bij ons bestelt, mag je niet kiezen. Wie houdt er nou niet van verrassingen? En als je het apparaat wilt meenemen naar de plek van jouw keuze, dan zit er ook nog een buideltje bij, waar je hem in kunt doen zodat je hem onderweg kunt dragen.

7. ROYAL QUEEN SEEDS STARTERS KIT, €39,95

Royal Queen Seeds Starters Kit

Het moeilijkste onderdeel van het kweken van cannabis is niet het planten van de zaadjes; het is het wachten op het ontspruiten van je plantjes. Niets is meer teleurstellend dan erop wachten dat je planten groeien, om vervolgens met lege handen achter te blijven. Ontkieming kan je ontzettend teleurstellen, maar het kan ook de meest lonende ervaring zijn.

Als je zeker wilt weten dat elk zaadje ontkiemt, koop dan voor jezelf een van onze Royal Queen Seeds Starters Kits. Alle benodigdheden zitten erbij, behalve water. Zelfs beginnende kwekers ontdekken dat het kweken van cannabis net zo simpel kan zijn als tot drie tellen. En je mag ook nog je eigen zaden kiezen.

8. HONEST MICRO TORCH AANSTEKER, €17,50

Micro Torch (Honest)

Een goede aansteker hebben, is een must als je je favoriete gewas wilt roken. Maar die goedkope exemplaren die je bij de benzinepomp koopt, doen het vaak niet zo lang als je zou willen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je soms minutenlang moet proberen voordat het ding überhaupt vuur geeft. Tegen de tijd dat je een vlammetje hebt, is je duim zo beurs dat het gewoon pijn doet als je hem blijft gebruiken.

Dat is reden te meer om te investeren in een van onze Micro Torch Aanstekers van Honest. Niet alleen perfect om bongs aan te steken, maar ook ideaal voor pijpen, barbecues en nog veel meer. En omdat hij werkt op butaangas, kun je hem gewoon bijvullen, zodat je er nog jarenlang plezier van hebt.

9. RAW BAMBOO BACKFLIP TRAY, €49,95

RAW Bamboo Backflip Tray

Alles wat RAW maakt, is voortreffelijk. Dus als je een hoogwaardige rolling tray zoekt, dan hoef je nu niet verder te zoeken. Niet alleen zorgt deze Bamboo Blackflip Tray er dankzij de vele compartimenten voor dat al je accessoires netjes zijn georganiseerd. Alles blijft ook nog eens netjes op de plek dankzij de bijgeleverde set van acht magneten. En als je in de stemming bent voor een spelletje, dan biedt dit accessoire zelfs een dubbele functie als draagbaar speelbord voor backgammon of schaken. Als je klaar bent met het spel en een jointje draait, draai je hem om en ruim je hem op. Of als je het discreet wilt houden, zet je hem naast je neer als een aktetas.

10. BREWFERM STARTER KIT BASIC, €35,95

Brewferm Starter Kit Basic

Hoewel de complete Brewferm Starter Kit iets meer dan €50 kost, is hij elke cent waard als je houdt van zelfgemaakte brouwsels. En hij is compatibel met de meeste biersets, van Brewferm tot Muntons. Als je toevallig geen bier lust, dan kun je desgewenst ook je eigen wijn of cider maken.

Elke Starter Kit bevat het volgende: een plastic 30l gistingsvat met tap en waterslot, een spatel en flessenborstel, een kroonkurkapparaat, 100 kroonkurken en een schoonmaakmiddel genaamd Chemipro® OXI. Misschien ziet het er in eerste instantie intimiderend uit, maar het is eigenlijk heel makkelijk. Het duurt maar zeven tot tien dagen om het bier te laten gisten. En daarna kun je het brouwsel maar liefst een jaar bewaren als het bier in de flessen zit (niet inbegrepen).

Brittney

Geschreven door: Brittney
Brittney, die stellig gelooft dat cannabis van groot belang nu kan zijn voor de samenleving, geniet er zelf al heel lang van. Deze liefde is terug te zien in haar schrijven, waarmee ze mensen via een liefde voor cannabis wil informeren, leren, en samenbrengen.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken