De Strijd: Blue Monster Vs White Monster

Beroemde conflicten tussen broers en zussen kennen we wel uit de geschiedenis. Het zijn verhalen van jaloezie, strijd en felheid. Van Kaïn en Abel tot Thor en Loki, deze vetes zijn tijdloze vertellingen die elke luisteraar boeien. Deze verhalen over verwante aartsvijanden bestaan ook in de hedendaagse wereld. En één zo’n strijd is nu gaande.

Blue Monster cannabis strain vs White Monster cannabis strain

Dit is het verhaal van twee autoflowering cannabis strains. Deze cultivars zijn niet verwant; ze delen alleen een deel van hun naam. Beide giganten hebben unieke kenmerken die verschillende soorten mensen aanspreken. Kies jouw favoriet in de strijd tussen Blue Monster en White Monster! Ontdek welke strain bij jou past.


Maak Kennis Met Jouw Favoriet

Voordat je eeuwige trouw zweert aan een van de twee strains, is het belangrijk dat je weet waar beide voor staan. Zowel Blue Monster als White Monster hebben indrukwekkende genen, maar hun verschillen zijn groot genoeg om verdeeldheid te veroorzaken. Pas als je weet wie ze zijn, ben je in staat jouw favoriet te bepalen.

Blue Monster Automatic (Zamnesia Seeds)

BLUE MONSTER AUTOMATIC
(Zamnesia Seeds) Feminized

BEKIJK

Blue Monster

Blue Monster is een uitstekende plant die afstamt van bekroonde genen. Ze is de nakomeling van het krachtige en pittige duo Blueberry Automatic en Cheese Automatic. Blue Monster heeft de beste kenmerken van beide ouders geërfd. Ze is daarmee een snelle en veelzijdige strain. Haar glinsterende toppen geven daarbij een bijna overweldigende geur af. Je ruikt zoetigheid en vruchten, maar ook het ouderwetse Cheese-aroma.

Ze heeft een behoorlijk sterk effect voor een autoflower. Haar indica-dominante aard en THC-gehalte van 16% veroorzaken meteen een veranderde staat van bewustzijn. De kalmerende high verlicht daarbij mentale stress en fysieke spanning. En binnen de kortste keren heb je de munchies te pakken.

Binnenplanten halen met gemak een hoogte van 70cm en genereren een goede opbrengst van soms wel 375g/m². Planten die buiten staan, bereiken een maximale hoogte van 110cm en leveren een ruime oogst op van 110g/plant. Haar toppen zijn negen weken na de ontkieming al beschikbaar.

White Monster Automatic (Zamnesia Seeds)

WHITE MONSTER AUTOMATIC
(Zamnesia Seeds) Feminized

BEKIJK

White Monster

White Monster is een uitzonderlijk snelle en kalmerende cultivar. De kwekers van Zamnesia hebben deze strain ontwikkeld door eersteklas indica-genetica te kruisen met een ruderalis. White Monster is daarmee een heimelijke, skunky en therapeutische variëteit.

Ze genereert smalle en lange cola’s, vol met ijzige trichomen en plakkerige hars. Haar THC-gehalte van 12% heeft een merkbaar effect, zonder dat het te overweldigend is. De fysieke high geeft je lichaam een ontspannende sensatie, maar je hoofd blijft helder en scherp. Haar toppen verspreiden een heerlijk aroma van skunk, gecontrasteerd door vleugjes zoetigheid.

White Monster is super makkelijk te kweken en genereert toppen in slechts acht weken. Binnenplanten zijn klein te houden, op zo'n 50cm, en leveren een ruime opbrengst op van 325g/m². Planten die buiten staan, groeien uit tot 110cm en genereren vaak ongeveer 80g/plant.


Kies Jouw Team

Nu je deze giganten hebt leren kennen, is het bijna tijd om je klaar te maken en naar het front te trekken. Het is echter niet alleen belangrijk dat je je favoriet kent, maar ook je team. Wij van Zamnesia hebben de gave te weten welke strain past bij welke persoonlijkheid. Niet voor niets houden sommige mensen van kalmerende en fruitige strains en andere van stimulerende en aardse varianten. Wij zijn inmiddels experts in het uitzoeken daarvan. Hieronder vind je welke persoonlijkheidskenmerken passen bij welke gigant.

Blue Monster vs White Monster


Kies Partij