Berry Bomb (Bomb Seeds) feminized

(12)

Berry Bomb is het kind van Blueberry en Bomb #1, en ze haalt echt alles uit haar erfenis. Papa droeg zijn explosieve groei over en mama gaf haar prachtige kleurenspel en zoete bessensmaak en -geur door. Berry Bomb is geschikt voor de binnen- en buitenkweek en beginnende kwekers zullen blij zijn met haar goede resistentie tegen schimmel. Hoge opbrengsten en veel kracht.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (12)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Berry Bomb: Een uitstekende keus voor commerciële kwekers

Berry Bomb haalt echt alles uit haar erfenis die ze van haar moeder Blueberry en haar vader Bomb #1 heeft gekregen. Berry Bomb is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek, en niet alleen beginnende kwekers zullen blij zijn met haar goede resistentie tegen schimmel. Deze door Indica gedomineerde variëteit is de perfecte keus voor de ScrOG-methode, maar als je besluit om haar buiten te kweken zul je verrast worden - ze vertoont een explosieve groei en wordt een enorme plant, een eigenschap die ze aan haar vader dankt.

In een indooropstelling behoudt Berry Bomb een hanteerbare hoogte van 90-140 cm en vereist slechts 6-8 weken om zeer grote en superharsige bloemclusters te ontwikkelen. Buiten breekt de oogsttijd eind september/begin oktober aan - als je haar blootstelt aan lagere temperaturen, vertoont ze een prachtig kleurenspel waarbij de toppen roze/lila/paarse vlekken krijgen, een eigenschap die ze aan haar moeder dankt.

Berry Bomb is een uitstekende keus voor commerciële kwekers, want ze levert een oogst op van 500-600 g/m². Kenners zullen ook tevreden zijn, want ze pronkt met een geur en smaak van zoete bessen die het water in je mond doen lopen, en een hoge kracht - 15-20% van de geoogste vruchten zijn pure THC. Het roken van Berry Bomb veroorzaakt een mooi uitgebalanceerde high, je hersenen maken een ritje in een achtbaan van euforie en inspiratie terwijl je lichaam geniet van de bevrijding van spanning en pijn.

Berry Bomb (Bomb Seeds) feminized Product Informatie
Merk Bomb Seeds
Ouders Blueberry x Bomb 1
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (12)
    (12)
    Bekijk alle reviews
    25/Nov/2023

    amazing taste
    tasted really fantastic. the effects were so positive as well!

    N. H.
    21/Nov/2023

    Erster Grow
    Alles Samen aufgegangen. Das schlimmste ist das Warten aber das lohnt sich auf jeden Fall. Jederzeit wieder

    L. D.
    27/Sep/2023

    5 von5
    Alle gekeimt,keine Probleme bis zur Ernte.Supper Ertrag,aber das violette bekam ich nur über die Temperatur zustande,past eh ,steht so in der Beschreibung.Fazit:Problemlos,hoher Ertrag.

    M. S.
    18/Feb/2021

    Top Seeds
    Von 5 Samen sind alle 5 gekommen. Bin positiv überrascht

    S. K.
    24/Jul/2020

    berry bomb
    Pour l'instant ça pousse.4 sur 5 (forcement, j'en ai perdu une en ouvrant l'emballage...J'etais ouf!).

    R. M.
    09/Jun/2020

    Sehr gute Genetik
    5 von 5 Samen sind ohne Probleme gekeimt! Blattwachstum ist hervorragend! Sehr zufriedensstellend!!!

    B. D.
    09/Feb/2018

    une tuerie !
    C'est ma première culture et j'ai choisi ces graines là pour commencer, eh bien je dois dire que je ne suis pas déçu: un rendement un peu moindre par rapport à une autre graine que j'ai eu en cadeau (fast caramel pour la nommer), mais par contre quelle force de frappe !!! Des têtes bien résineuses au bon goût sucré avec un petit coté rose qui est mignon mais faut pas s'y fier, l'effet est puissant. Super graines que je recommande.

    A. S.
    04/Oct/2016

    Genial
    4von 5 sind aufgegangen und es sind 4 super schöne plants geworden ! Ertrag kann sich auch sehen lassen ! Geschmack ist sehr fruchtig :)

    E. D.
    06/Jan/2016

    great sruff
    100% germination 5-5.easy to grow for beginners .power and smell amazing.....

    D. P.
    22/Jun/2015

    Zeer Goed
    Dit is een zeer goede soort om te zetten , heel geschikt om te scroggen , mooie vertakkingen , ik schat tussen de 1 - 1.20 m hoog , top smaak , mooie dikke toppen , beetje white widow achtig effect met de smaak van bosbessen ( om een idee te geven smaak / effect ) als je nog nooit iets van bombseeds gezet hebt kan ik deze ten zeerste aanraden , in mijn ogen een 9/10 !

    M. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Berry Bomb (Bomb Seeds) feminized
Berry Bomb (Bomb Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.