Big Bomb (Bomb Seeds) feminized

(6)

Big Bomb maakt haar naam echt waar! Deze hybride is een bom als het op opbrengst aankomt! Het zal lastig zijn om een productievere variëteit te vinden, want deze levert 600-850 g/m² op! Zoals de naam al suggereert, is deze topbom het nageslacht van Big Bud - Bomb #1 is de vader. Buiten kan iedere plant meer dan 1,5 kg produceren! De droom van elke commerciële kweker...

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (2)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Big Bomb: Kan 600-850 g/m² opleveren

Zoals je waarschijnlijk al geraden had, is deze topbom het nageslacht van Big Bud - Bomb #1 is de vader. Als je een commerciële kweker bent, kun je niet de mist ingaan met Big Bud, want ze maakt haar naam echt waar. Je zult het nog lastig vinden om een productievere variëteit te vinden, want deze hybride is een bom als het op opbrengst aankomt!

Big Bomb is zeer makkelijk te kweken en behoudt een hanteerbare hoogte van 90-140 cm als je haar in een kweekruimte laat groeien. In een indooropstelling kan ze 600-850 g/m² opleveren na 8-10 bloeiweken! Als je haar buiten kweekt, zal ze eind september/begin oktober oogstklaar zijn en kan ze meer dan 1,5 kg produceren! Dit is voor een commerciële kweker een droom die uitkomt.

De toppen van Big Bomb zijn ongelooflijk groot en bespikkeld met een overvloed aan lange, zeer lichtgroene tot geelachtige en oranje stampers. De geur van de wiet is die van een Skunk en de kracht is niet mis, 10-15% van de oogst is pure THC. Het roken van Big Bomb veroorzaakt een mooi uitgebalanceerde high, die samengesteld is uit een aangename rit met een achtbaan en een ontspannend en pijnverlichtend effect. Dit is de perfecte keus voor ieder moment van de dag.

Big Bomb (Bomb Seeds) feminized Product Informatie
Merk Bomb Seeds
Ouders Big Bud x Bomb 1
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 17%
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 850g/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    11/Dec/2022

    Big Boooom
    Eine sehr schnell und ertragreiche pflanze.. Der Geschmack ist Bombe.. und der Geruch kommt schon explodierend entgegen.

    C. L.
    23/Mar/2021

    Germination au top
    Exelent produit et germination au top merci pour votre sérieux

    D. H.
    14/Jan/2021

    désappointé
    taux de germination 1/5 !!! sans commentaire !

    Y. V.
    08/Sep/2020

    big bomb
    alles super gut .) beste geschmacht collllllll

    L. P.
    17/Mar/2017

    Homegrow report
    Germination rate 4/5 They are currently at week 3 vegetationLST and do well. I m looking forward to see how they react to different grow techniqus. Update on topping, fimming and cropping soon At this moment I would recommend this breeder if your main focus is yield!

    A. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (2)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Big Bomb (Bomb Seeds) feminized
Big Bomb (Bomb Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.