Berry Bomb Auto (Bomb Seeds) feminized

(4)

Berry Bomb Auto is de automatisch bloeiende versie van Bomb Seeds' kruiskweek van een vrouwelijke Blueberry en een mannelijke Bomb #1, Berry Bomb. Dit is een geweldige keus voor kenners met weinig geduld; ze vereist slechts 70 dagen van ontkieming naar oogst en levert toppen met een uitzonderlijke smaak en kracht. Zoete bessensmaak en een mooi uitgebalanceerde Indica-/Sativahigh. 15-20% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Berry Bomb Auto: een zoete bessensmaak en -geur

Bomb Seeds veranderde Berry Bomb, hun kruiskweek van een vrouwelijke Blueberry en een mannelijke Bomb #1, in een automatische variëteit door Ruderalis aan de genetische samenstelling toe te voegen. De resulterende soort is een geweldige keus voor kenners met weinig geduld, want ze heeft maar 10 weken nodig tussen ontkieming en oogst en produceert toppen met een exceptionele smaak en kracht. Aangezien Berry Bomb Auto zeer goed bestand is tegen schimmel en goed kan omgaan met lagere temperaturen, is ze met zeer beginnersvriendelijk en geknipt voor de buitenkweek, maar ze gedijt ook goed in een ScrOG-opstelling. Buiten kun je tussen mei en oktober meerdere keren oogsten.

Berry Bomb is voor een automatisch bloeiende variëteit best een goede producent; in een kweekruimte bereikt ze een hoogte van 70-120 cm en heeft ze de potentie om 300-350 g/m² op te leveren. Later in de bloeiperiode kunnen de planten paars-zwarte vlekken krijgen. In de laatste twee bloeiweken kun je bijna zien hoe de harsproductie explodeert en hoe de toppen zich hullen in trichomen. Het toevoegen van Ruderalis deed niets af aan de zoete bessengeur en -smaak van het origineel, en de kracht van de toppen is gewoon geweldig. Met een THC-gehalte van 15-20% en een mooi uitgebalanceerde Indica-/Sativahigh kun je met Berry Bomb Auto niet de mist in gaan, zeker niet als je van een lekkere smaak gecombineerd met geweldige effecten houdt.

Berry Bomb Auto (Bomb Seeds) feminized Product Informatie
Merk Bomb Seeds
Ouders Berry Bomb x ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 350g/m²
Opbrengst Outdoor Laag
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    01/Nov/2022

    Berry Bomb
    Top

    F. B.
    15/Jun/2020

    Petite bolbe
    Une belle weed qui pousse parfaitement et vraiment canon!

    F. V.
    21/Oct/2015

    Berry Bomb bestellt und Berry Bomb Auto bekommen^^
    Sind alle auf gegangen und wachsen gut. Einzigstes Manko ist das die normale Sorte geordert wurde und leider Auto gekommen ist. Sonst echt Top,sehr Resistent und wachsen recht schnell. Bin auf das ergebniss gespannt

    P. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Berry Bomb Auto (Bomb Seeds) feminized
Berry Bomb Auto (Bomb Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.