Killer Purps (Bomb Seeds) feminized

Killer Purps werd gemaakt door een zeldzaam paars fenotype van Buzz Bomb te kruisen met de beroemde en bekroonde Sour Diesel. Prachtige paarse tinten kunnen in de late bloei worden verwacht. Killer Purps draait echter niet alleen om schoonheid. De kracht is belachelijk hoog, met THC-niveaus van 19-21%. De bloeiperiode bedraagt 10-11 weken, maar de rook is geweldig!

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 35.00
  • Aantal zaden: 5 € 35.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Killer Purps: De sativa dominante killer met 21% THC

Bomb Seeds selecteerde een paars fenotype van Buzz Bomb en kruiste haar met Sour Diesel. Het resultaat is haar naam waardig. Er zijn veel paarse varianten op de markt, maar Killer Purps bezit de benodigde kwaliteiten om mee te kunnen spelen in de topklasse en zal cannabisliefhebbers met HIGH eisen echt overtuigen. Wanneer kleurrijke toppen en opwekkende Sativa effecten op het verlanglijstje staan, moet Killer Purps bovenaan prijken.

We hebben het hier over een Sativa dominante variant die hard inslaat. De gemiddelde hoogte van de planten bedraagt 90-140cm, wat deze soort gemiddeld hoog maakt. Een noemenswaardige eigenschap is dat de lange en sterke zijtakken gewoonlijk helemaal bedekt raken met zware toppen. Delen van de steel zullen onmogelijk te zien zijn vanwege de radicale productie van grote cola's. Dit kan zeer nuttig zijn voor kwekers die doelen op oogsten van 400-450g/m². Het kan 10-11 weken duren totdat de toppen de volwassenheid hebben bereikt. Killer Purps is eenvoudig te beheren en reageert positief op allerlei low stress training. Het eindproduct zal een ware killer zijn in de sterkst mogelijke vorm!

Zowel hars- als Sativa liefhebbers zullen genieten van de rook van Killer Purps. Sour Diesel heeft veel aan de kracht bijgedragen en heeft geholpen het THC-niveau te verhogen naar 19-21%. Verwacht opwekkende Sativa effecten en gevoelens van euforie die langzaam overgaan in een prettige stone. Ze is van de hoogste kwaliteit en de aantrekkelijkheid in het zakje is buitengewoon. De smaak is ietwat zoet, met een lekkere hoeveelheid Skunk en een verse, citrusachtige afwerking.

Een purple variant in je tent of tuintje is altijd iets speciaals. Het is moeilijk om niet afgeleid te raken als je de prachtige toppen van Killer Purps op alle zijtakken van de plant inspecteert. Killer Purps zal het klusje klaren, geen zorgen!

Merk Bomb Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 10-11 weeks
THC 19-21%
Opbrengst Indoor 400-450 g/m2
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 90 - 140cm
Oogst (Outdoor) Eind Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Killer Purps (Bomb Seeds) feminized
Killer Purps (Bomb Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.