Killer Purps (Bomb Seeds) feminized

Killer Purps is veredeld door het kruisen van een zeldzaam, paars fenotype van Buzz Bomb met een vermaarde en bekroonde Sour Diesel. Bewonder aan het eind van de bloeiperiode de schitterend paarsachtige tinten. Maar niet alleen haar schoonheid is verpletterend. Ze is met een THC-gehalte van 19-21% ook behoorlijk krachtig. Ondanks de wat langere bloeiperiode van 10-11 weken is het een toprokertje!

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 35.00
 • Aantal zaden: 5 € 35.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

BOMB SEEDS - KILLER PURPS: DE SATIVA-DOMINANTE SLUIPMOORDENAAR MET 21% THC

Bomb Seeds heeft een paars fenotype van Buzz Bomb geselecteerd en gekruist met Sour Diesel. Het resultaat is waanzinnig. Er zijn veel purple variëteiten op de markt, maar Killer Purps is een klasse apart. Zelfs veeleisende cannabis connaisseurs zijn bijzonder van haar gecharmeerd. Wil je eens wat kleurrijke toppen en inspirerende sativa effecten kweken, schakel dan Killer Purps in.

Het betreft hier een sativa-dominante purple variëteit die een flinke tik uitdeelt. Ze bereikt een hoogte van 90-140cm en is daarmee een gemiddeld hoge soort. Een belangrijk kenmerk is dat de langgerekte en stevige zijtakken vaak compleet afgeladen zijn met zware toppen. Grote delen van de steel zijn niet meer te zien door de sterke groei van stevige cola's. Dat is bijzonder voordelig voor kwekers die zich richten op een oogst van 400–450g/m². Het duurt 10-11 weken voordat de toppen volledig gerijpt zijn. Maar Killer Purps is makkelijk te managen en reageert goed op diverse trainingstechnieken (low stress). Het eindproduct is een moorddadig rokertje van de sterkste soort!

Liefhebbers van zowel sativa variëteiten als grote hoeveelheden hars genieten zeker als ze Killer Purps roken. Sour Diesel draagt veel bij aan de kracht en helpt het THC-gehalte op te stuwen tot 19-21%. Reken op inspirerende sativa effecten, gekarakteriseerd door een gevoel van euforie dat langzaam overgaat in een aangename fysieke stone. De kwaliteit is van de bovenste plank en de toppen zien er aantrekkelijk uit. De smaak is ietwat zoetig, met een redelijke hoeveelheid Skunk en een citroenfrisse nasmaak.

Het is altijd een feest om een purple variëteit in je tent of tuintje te kweken. Je raakt snel afgeleid als je de magnifieke toppen, die op alle zijtakken van de plant verschijnen, nauwkeurig aan een inspectie onderwerpt. Killer Purps klaart de klus, zo simpel is het!

Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 10-11 weeks
THC 19-21%
Opbrengst Indoor 400-450 g/m2
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 90 - 140cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Killer Purps (Bomb Seeds) feminized
Killer Purps (Bomb Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.