Edam Bomb (Bomb Seeds) feminized

(1)

Cheese-strains zijn altijd favoriet geweest onder cannabisenthousiastelingen die een excellente smaak en een algeheel zeer bevredigende smoke willen. Bomb Seeds nam een oldschool Cheese-strain uit het VK die nog steeds ongerepte genen heeft en gaf haar de bombehandeling voor nog grotere opbrengsten en productie. Resultaat is een excellente Cheese-variant waar Cheese-fans dolblij mee zullen zijn!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Edam Bomb: Super Cheese-Aroma Nu Met “Explosieve” Opbrengsten

Cheese-strains zijn de afgelopen jaren een van de populairste cannabissoorten geworden. Breng een bezoekje aan een van Amsterdams coffeeshops en je ziet de Cheese-strains tussen de soorten waar altijd veel vraag naar is. De reden waarom cannabisenthousiastelingen zo dol zijn op deze strains, is natuurlijk de unieke maar superieure smaak van de Cheese, samen met andere kwaliteiten zoals hun fenomenale high.

Met Edam Bom(voorheen Cheese Bomb) presenteert Bomb Seeds ons een fantastische Cheese-variant. Ze namen een van de originele Cheese-klonen uit het VK die nog steeds pure en onaangetaste genen hadden en kruisten dit met hun beroemd Bomb#1 en Bomb#3. Resultaat is een werkelijk “bombastische” 60% Indica die alles bevat waar we dol op zijn aan Cheeses, maar waarvan de mannen van Bomb Seeds erin geslaagd zijn om de oogsten en potentie enorm te verbeteren.

Het kweken van Edam Bomb verloopt waarschijnlijk zonder problemen. Dit is een strain die zowel binnen als buiten zonder al te veel gedoe groeit. De plant blijft op een handige korte/gemiddelde hoogte en zal meestal maximaal 90-140cm bereiken. Binnenshuis blijft ze meestal een vrij korte en compacte plant, wat haar ideaal kan maken als ruimte een probleem is.

De bloeitijd van Edam Bomb is slechts 6-8 weken, waarna ze je zal belonen met goede oogsten van tot 400-550g/m2 dikke eersteklas Cheese-buds.

Edam Bomb van Bomb Seeds blinkt uit met de klassieke Cheese-smaakt die voor een rookervaring zorgt waarvan het water je in de mond loopt. Met tot 15% THC biedt ze een gemiddeld krachtige high die een fijne stone en diepe ontspanning mixt met een opbeurende euforie.

Met Edam Bomb is Bomb Seeds er alweer in geslaagd om een nieuwe explosieve strain te creëren. De aromatische Cheese-smaak, goede productie en oogsten en ook nog eens haar geweldige high maken Edam Bomb in elk opzicht een excellente keuze om te kweken!

Edam Bomb (Bomb Seeds) feminized Product Informatie
Merk Bomb Seeds
Ouders UK Cheese x (Bomb 1 x Bomb 3)
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 15%
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    25/Jun/2021

    Mega
    der erste samen ist nicht gekeimt. der zweite hat paar tage gedauert bis es gekeimt ist und hing die ersten 4 wochen den anderen ( Monter zkittles) (Critical) und (Cash express) sehr nach. aber ab der 3 woche der Blüte hat sie einem Riesen sprung gemacht und hat schöne blütenstände mit einem strengen cheese geruch erzeugt, das High war mega gut mit lachkicks, kann ich nur sehr weiter empfehlen wenn man mit freunden ein Lustigen abend erleben möchte. Bis jetzt einer meiner Lieblingssorten !

    F. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Edam Bomb (Bomb Seeds) feminized
Edam Bomb (Bomb Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.