Banana Bomb (Bomb Seeds) feminized

Banana Bomb is een indica-dominante kruising die een fysiek kalmerend, maar mentaal stimulerend effect heeft. Haar zoete en suikerachtige smaak maakt haar een ideale soort voor het bereiden van edibles. En dat allemaal met 7-9 weken bloei en opbrengsten van maximaal 550g/m²!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Banana Bomb: Een indica-high doordrenkt met fruitige tonen

Banana Bomb is een cultivar die aantrekkelijk is voor mensen met een voorkeur voor ontspannende indica-soorten. De strain beschikt over 80% indica- en slechts 20% sativagenen. Deze onevenwichtige balans is het resultaat van een veredelingsproject met de oudersoorten THC Bomb en Banana Kush. Samen hebben deze aromatische en productieve variëteiten een THC-rijk smaakfestijn voortgebracht.

HET KWEKEN VAN BANANA BOMB

Banana Bomb is een productieve soort. Je komt niet snel zonder fruitige toppen te zitten. Ze houdt zich aan een typisch indica-groeipatroon en bereikt een maximale hoogte van 90-140cm.

Je kunt Banana Bomb zowel binnen als buiten kweken en ze genereert een gemiddelde opbrengst van 550g/m². Ze heeft een korte bloeitijd van 7-9 weken. Buitenplanten kun je van begin september tot eind oktober oogsten.

HET EFFECT EN AROMA VAN BANANA BOMB

Met indica-dominante genen en een THC-niveau van zo'n 20% slaat Banana Bomb meteen toe met een kalmerend en ontspannend effect. Het lichaam voelt zwaar aan, de oogleden gaan hangen en de stemming verbetert.

Er is echter geen sprake van een volledige traditionele indica-high. Je ervaart ook een opvallende cerebrale roes die een opbeurend element toevoegt. Dit gaat de anders kalmerende effecten tegen en brengt de high in evenwicht. Hierdoor is Banana Bomb geschikt voor overdag. Wat teugjes zo nu en dan helpen taken makkelijker te maken.

In grotere hoeveelheden slaat Banana Bomb echt toe met magie. Wat bongs en joints later en het gaat er filosofisch aan toe met je vrienden.

Banana Bomb heeft haar naam niet voor niets gekregen. Het unieke terpeen-profiel in haar toppen genereert prominente smaken van tropisch fruit, waarbij je vooral banaan proeft. Met deze aangename smaak is Banana Bomb ook uitstekend voor cannabisrecepten. Haar fruitige smaken brengen edibles, zoals brownies en cakes, echt tot leven.

Banana Bomb (Bomb Seeds) feminized Product Informatie
Merk Bomb Seeds
Ouders Banana Kush x THC Bomb
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Banana Bomb (Bomb Seeds) feminized
Banana Bomb (Bomb Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.