Glazen Kush Bong Zwart

(1)

De Glazen Bong “Asterion” van de Franse producent Kush Bong valt op door zijn compacte omvang. Maar laat je niet misleiden door het kleine formaat. De brede diameter en het grote mondstuk maken deze bong bij uitstek geschikt voor mega hits! Gemaakt van 5mm dik glas.

42,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kush Bong - Glazen Bong “Asterion”: Compacte Monster Hitter

Kush Bong is een Frans merk van unieke glazen bongs en waterpijpen. De bongs onderscheiden zich door de kleinere hoogte en bredere diameter van het mondstuk. Dit maakt ze visueel aantrekkelijk vergeleken met de gebruikelijke glazen bong. Ook zijn ze gemakkelijk en handig te gebruiken en mee te nemen. Altijd enorme hits, waar je ook bent!

Deze Glazen “Asterion” Bong is een van de populairste modellen glazen bongs van Kush Bong. Wat de waterpijp onderscheidt van je doorsnee apparaat, is de compactheid. De bong heeft een hoogte van slechts 21cm, maar compenseert dat met een bredere diameter en groter mondstuk. Het compacte formaat van de Asterion en de brede basis zorgen dat hij stabiel op tafel blijft staan. Weinig kans dus dat hij per ongeluk omvalt. De Asterion kan absoluut wat hebben dankzij het dikke 5mm glas. Dit is het zwarte model, voorzien van een zwarte basis en zwarte accenten. De glazen buis bovenop is wit en voorzien van het Kush Bong logo.

KUSH BONG ASTERION: SPECIFICATIES

 • Hoogte bong: 21cm
 • Diameter buis: 35mm
 • Diameter mondstuk: 14,5mm
 • Dikte glas: 5mm
 • Gewicht: 415g
 • Kleur: Zwart

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  18/Mar/2019

  aanrader
  fijne pijp. Ik vond hem redelijk goedkoop dus wist niet helemaal wat te verwachten. Maar het blijkt een goed doordacht degelijk ding, staat als een huis en rookt als een trein. Waar andere glazen bongs een losse kop en een losse downtube hebben zit de downtube hierin vastgelast wat hem minder breukgevoelig maakt. Onderin zit een serie kleine gaatjes waardoor je bubbels fijn verdeeld worden, de rook beter gezuiverd wordt en je houdt de buren niet wakker. Wel wat lastiger met schoonmaken die downtube maar oplosmiddelen doen wonderen, zeker op dit glas. Wel jammer van dat erop geprinte logo en dat onnodige handvat aan de kop.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen Kush Bong Zwart
Glazen Kush Bong Zwart