Gorilla #4 (BSB Genetics) feminized

(11)

Gorilla #4 van BSB Genetics (voorheen GG #4) is een superpotente soort en veroorzaakt een intens sterke, vrolijke couch-lock high. De plant produceert overvloedig kleverige, harsrijke toppen met een stevig aroma. Ondanks de hoge kwaliteit van haar toppen is ze zowel binnen als buiten voor beginnende en ervaren kwekers eenvoudig te kweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (11)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (7)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSB Genetics - Gorilla 4: De Potente Legende

Gorilla #4 is de versie van de beroemde Gorilla  #4 van BSB Genetics. Ze is gecreëerd met behulp van een originele GG #4 kloon. Cannabisliefhebbers zijn verzot op de prijswinnende kruising, verkregen uit een Chem's Sister, een Sour Dub en Chocolate Diesel. Zo heeft ze een sterke high die euforie en diepe ontspanning veroorzaakt. Ook zink je volledig weg in de bank.

Gorilla #4 van BSB Genetics is een eenvoudig te kweken en te verzorgen kruising (63% indica/37% sativa) die iedereen kan telen. Ze is geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek. De bloeiperiode is kort met slechts zeven weken. Voor de beste resultaten raden we je echter aan een bloeifase van acht à negen weken aan te houden. De soort produceert bijzonder veel hars met de meest kleverige toppen die je ooit hebt gezien. Daarmee is ze een goede kandidate voor het maken van hasj en concentraten. Terwijl haar toppen compacter worden die vol met hars komen te zitten doe je er verstandig aan haar wat steun te bieden. Zo kan ze beter haar vracht dragen. Je kunt rekenen op een gemiddelde tot hoge opbrengst die kan oplopen tot 550g/m² onder optimale omstandigheden.

Gorilla #4 van BSB Genetics is niet echt een soort voor beginnende rokers. Haar THC-gehalte tikt gemiddeld een indrukwekkende 26% aan en sommige van haar fenotypes meer dan 30%. Deze jongedame levert superpotente rook. Je hebt niet meer dan een of twee trekjes nodig om aan de bank "vastgeplakt" te raken. Je wordt stoned als een aap in diepe ontspanning met een glimlach op je gezicht!

Net als haar sterke en verschrikkelijk ontspannende high zijn ook haar aroma en smaak van buitengewone klasse. Ze heeft een zeer intense geur die bestaat uit aardachtige tonen en verfrissende zure vleugjes. Dat maakt haar rook rijk, tevredenstellend en lekker.

De originele GG #4 heeft met recht een legendarische status verworven. Ze is namelijk een van de meest potente cannabissoorten die ooit veredeld zijn. De versie van BSB Genetics van deze mythische soort doet daar niet voor onder. Ook deze plant heeft fantastische effecten en smaken. Alleen daarom al zou je haar zelf eens moeten kweken!

Gorilla #4 (BSB Genetics) feminized Product Informatie
Merk BSB Genetics
Ouders Chem’s Sister x Chocolate Diesel
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 31%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (11)
    (11)
    Bekijk alle reviews
    15/Mar/2024

    Nichts für Anfänger
    Bombastisches Kraut das es in sich hat

    T. M.
    15/Feb/2023

    Super Samen
    Alle Samen sind gut Gekeimt , Pflanzen wachsen im guten Tempo .

    T. G.
    01/May/2021

    Mega!!!
    Ich bin mal so richtig begeistert‍. Das sind für mich die schönsten Pflanzen die ich je gesehen habe! Dicke und fette blüten in verschiedenen Farben von lila bis braun . Und dieser Geruch ist der Wahnsinn

    J. D.
    19/May/2020

    Tout simplement géniale
    Conforme à la description, des fleurs bien épaisses et résineuses :)

    F. D.
    06/May/2020

    Goede genen
    5 zaadjes = 5 planten waarvan 1 van iets mindere kwaliteit

    S. V.
    04/May/2020

    I love this plant
    They grow very fast

    M. V.
    27/Jan/2020

    Nice plant!
    Very nice genetics! One of my best smokes in years :)

    N. T.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (7)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla #4 (BSB Genetics) feminized
Gorilla #4 (BSB Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.