Amnesia Haze (BSB Genetics) feminized

Amnesia Haze is de bestverkochte cannabissoort in de Amsterdamse coffeeshops. Cannabis connaisseurs roemen haar om haar krachtige, opwekkende high en haar zoete, aangename aroma. Dit aroma is uniek onder sativa’s. Zorg dat je het rustig aan doet als je van deze schoonheid geniet. Ze is namelijk zeer sterk, waardoor je haar met het respect dat ze verdient, moet behandelen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSB Genetics - Amnesia Haze: Krachtige Sativa Bestseller

Amnesia Haze is een van de meest beruchte en gerenommeerde cannabissoorten aller tijden. Ze is nog altijd een stabiele favoriet in de coffeeshops van Amsterdam, ondanks haar leeftijd. Dit dankt ze aan haar pure kracht en kwaliteit. Deze ultra-krachtige sativa, een kruising tussen een superieure Haze en een Northern Lights, levert zulke krachtige rook dat er slechts een beetje van nodig is om je te laten vliegen. Doe het rustig aan als je dit indrukwekkende exemplaar nog niet hebt ontmoet!

Hoewel ze duidelijk sativa dominant (70% sativa) is, groeit Amnesia Haze van BSB Genetics als een indica. Dit is echter goed nieuws voor kwekers. In tegenstelling tot andere Hazes, wordt de variëteit namelijk niet lang en slungelig, waardoor ze zeer geschikt is voor binnenteelt. Ze produceert enorme oogsten aan grandioze toppen onder optimale omstandigheden. Binnen kun je opbrengsten van wel 600g/m² verwachten in een gebruikelijke kweekopstelling met verlichting van 600W.

Amnesia Haze van BSB Genetics is niet zo veeleisend als enkele andere Hazevariëteiten. Maar je moet wel zorgen voor goede EC-waarden, de juiste voeding en genoeg licht als je de oogst wilt maximaliseren. Sommige telers zeggen dat ze de beste resultaten krijgen als ze haar organisch kweken. Haar plakkerige en super harsrijke toppen hebben een extreem zoet aroma, zoeter dan de meeste andere Haze hybrides. Nog een eigenschap die Amnesia Haze zo uniek maakt.

Bereid je voor op een geweldige rookervaring. Haar zoetheid en klassieke cannabissmaken, denk aan bloemachtig en kruidig, gaan gepaard met citrusachtige ondertonen. Ze is dan ook regelrecht heerlijk rookwaar! Maar laat je niet verleiden door haar lekkere smaak en aroma. Deze schoonheid is namelijk behoorlijk krachtig, dus je kunt het beter rustig aan doen als je van haar geniet. Met tot wel 20% THC, levert ze een sterk cerebraal sativa effect. Dit is euforisch en opwekkend en kan lang aanhouden. Weet dat de soort met een goede reden Amnesia Haze is genoemd - je gedachten zweven al snel door de kosmos!

Amnesia Haze van BSB Genetics is een fantastische Haze hybride die haar beloften waarmaakt. Bereid je voor op enorme hoeveelheden hoogwaardige toppen. En geniet van een smaak van echte wereldklasse en een spectaculaire high!

Amnesia Haze (BSB Genetics) feminized Product Informatie
Merk BSB Genetics
Ouders Amnesia Haze x Amnesia HazeSativa / 30% Indica
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Haze (BSB Genetics) feminized
Amnesia Haze (BSB Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.