Lemon Haze (BSB Genetics) Feminized

(1)

BSB Genetics’ Lemon Haze is een spectaculaire kruising tussen twee van de meest populaire Europese strains. De onwijs krachtige Amnesia Haze en de smakelijke Lemon Skunk komen samen in een soort met een watertandend aroma. Ook biedt ze een krachtige opwekkende sativa high. Door de korte bloeiperiode, hoef je niet lang te wachten op een royale en smakelijke oogst!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSB Genetics - Lemon Haze: Een Sativa Met Uitmuntende Smaken En Effecten

BSB Genetics heeft met twee van de meest gewaardeerde Europese strains hun Lemon Haze gemaakt: de onwijs krachtige Amnesia Haze en de Lemon Skunk. Dit zorgt voor een indrukwekkende Sativa-dominante hybride soort, die niet alleen superkrachtig is. Ze smaakt namelijk ook ongelooflijk. De kwekers van BSB Genetics hebben er daarnaast voor gezorgd dat de bloeiperiode verkort is. Dat is iets wat zelden voorkomt onder top Hazes.

Dankzij de snelle Amnesia Haze moeder en de zelfs nog snellere Lemon Skunk, is de bloeitijd voor deze dame tot een absoluut minimum beperkt. Vooral als je bedenkt dat ze overwegend uit Sativa bestaat (70%). Lemon Haze heeft een bloeiperiode van slechts acht weken! Kweek je haar binnenshuis onder een kweeklamp van 600W? Dan geeft ze een redelijk goede opbrengst van 500g/m² onder ideale omstandigheden.

Haar sappige toppen hebben de geur van pure, versgeperste citroenen. Daar ga je al van watertanden nog voordat je de heerlijke plant hebt opgestoken. Zoals je daarnaast zou verwachten, is het roken van Lemon Haze een unieke ervaring. Net als haar geweldige geur, is haar smaak verfrissend zoet met ondertonen van sinaasappel en citroen. Dit wordt gecombineerd met een vleugje ananas. Dat maakt de soort een waar genot voor de zintuigen.

Lemon Haze bevat tot wel 20% THC en dat betekent dat ze een uitzonderlijk krachtige plant is. Hierbij wordt het effect snel teweeggebracht. Stel je in op een geweldige, energieke rookervaring die je in een opwekkende stemming brengt en je energie geeft! Het Sativa-effect maakt dat de Lemon Haze een goede keuze is voor overdag. Daarbij tovert ze binnen de kortste keren een lach op je gezicht. Lemon Haze is met haar vrolijke en sociale high ook goed om te delen met vrienden.

Lemon Haze van BSB Genetics is een geweldige Haze die alles in huis heeft. De heerlijke citrussmaken en het overweldigende Sativa-effect zorgen ervoor dat ze een topkeuze is om te kweken. En dat geldt niet alleen voor Haze-liefhebbers!

Lemon Haze (BSB Genetics) Feminized Product Informatie
Merk BSB Genetics
Ouders Amnesia Haze x Lemon Skunk
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    06/Jul/2020

    Very very very nice
    Very nice

    F. #.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Haze (BSB Genetics) Feminized
Lemon Haze (BSB Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.