Moby-D (BSF Seeds) feminized

(3)

Moby Dick, sterk geliefd onder Haze-fanaten, is een sativa die een geweldig aroma en serieuze kracht bezit. De fantastische variant van BSF Seeds van deze legendarische soort, Moby-D, scoort op alle fronten. Ze levert daarbij enorme oogsten en bloeit indrukwekkend kort voor een sativa.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Moby-D: Supersterke Haze

Moby-D van BSF Seeds is genetisch samengesteld uit alleen eersteklas cannabissoorten. Om preciezer te zijn; de legendarische Jack Herer en immer populaire coffeeshopklassieker White Widow zijn geselecteerd voor dit genetische huwelijk. De uitkomst is een 80% sativa met een krachtig Haze-aroma en buitenaardse kracht. Bovendien zijn de opbrengsten van deze soort aanzienlijk en loopt het water je in de mond van de harsproductie.

Hoewel sativa’s niet de gemakkelijkste soorten zijn om te kweken, ervaar je met Moby-D niet veel problemen. Ze groeit krachtig, is behoorlijk flexibel en gedijt goed in zowel aarde als een hydrocultuur. Ook anders dan veel sativa’s van haar kaliber is het feit dat ze de kweker trakteert op een korte bloeiperiode van slechts 10 weken.

Naarmate ze de oogst nadert, puilt ze uit met een overvloed aan grote en sappige toppen. Ze beloont je met royale opbrengsten van 600g/m² bij binnenteelt in ideale omstandigheden. Kweek je haar buiten, waar ze zon krijgt? Dan mag je rekening houden met tot wel 1kg aan heerlijkheid per plant!

Ben je klaar om Moby-D te roken? Maak je borst dan maar nat. Deze dame is rijk aan THC. Zodoende is ze een van de sterkste sativa’s die er te bemachtigen zijn! Ze levert een zware en langdurige sativaroes die cerebraal, stimulerend, creatief en verkwikkend is. Dat maakt haar een ideale soort om overdag te roken. Naast haar krachtige high geniet je ook van een licht zurig aroma. Hierin is een citroenachtige Haze-smaak met vleugjes dennen gecombineerd, met op de achtergrond aroma's van bloemen en hout.

Moby-D van BSF Seeds is een uitstekende variant op een van de beste Hazes die er te kweken zijn. Plant je zaden en je ziet zelf waarom ze zo geliefd is onder Haze-fanaten!

Moby-D (BSF Seeds) feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders Jack Herer x White Widow
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 19%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    26/Nov/2023

    Top
    Très bonne

    G. V.
    12/Mar/2021

    Ok
    Dropped 2 Seeds in Plagron lightmix topped 1x then moved to Royalmix/Biobizz. #1 Pheno more on the Widow Side, stayed smaller & loved the topping and filled up very fast, good yield of average Quality. #2 was more lanky, taller plant with hard, small Buds like a Kush Strains. Both finished in 9 Weeks, easy to grow but not much to say. The Effect is more Hybrid than Sativa, but with only two plants there could be much nicer phenos around.

    R. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moby-D (BSF Seeds) feminized
Moby-D (BSF Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.