Moby-D XXL Auto (BSF Seeds) feminized

(3)

Moby-D XXL Auto zet de Moby Dick traditie voort. Ditmaal met een superproductieve, ongelofelijk snelle autoflowering hybride. Deze bevat een sterke dosis klassieke Haze. De high duurt urenlang met een extra lading energie. De intensiteit is precies wat je verwacht van een krachtige 80% sativa. De toppen zijn extra groot en zitten boordevol hars, met een geur van dennen en Lemon Haze.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Moby-D XXL Auto: Snelle Haze, Perfect Voor Beginners

Om Moby-D XXL Auto te maken, was BSF Seeds bereid die extra stap te zetten en combineerden ze twee uitzonderlijke derde generatie hybrides. Namelijk hun eigen Moby-D Auto en een geweldig presterende Haze Auto. Hierdoor werd het algehele formaat van de planten groter en, belangrijker nog, ook de omvang van de toppen. De opbrengst overtreft elke fotoperiodieke versie van zowel Haze als Moby Dick.

Moby-D XXL Auto bevat alle kracht van de beruchte soort waar ze naar is vernoemd, maar de planten weerspiegelen overwegend Haze. De toppenkwaliteit is grandioos. Daarbij zwellen enorme kelken op met aromatische hars in de 77 tot 80 dagen vanaf zaad. Tegen de oogsttijd worden je minimale inspanningen royaal beloond. Zo oogst je wel 600g/m² aan toppen met geuren van dennen en Lemon Haze. En ze worden alleen maar beter als ze verder rijpen tijdens het curen.

EPISCHE HAZE HIGHS GECOMBINEERD MET GROTE OPBRENGSTEN NA EEN SIMPELE TEELT

Deze volledig autobloeiende zaden leveren niet alleen hoge opbrengsten op, maar zijn ook bijzonder sterk. Na een paar hijsjes is je tong volledig gehuld in rijke Haze rook, voor de epische Moby-D XXL Auto high inslaat. Je zweeft op een donzige wolk van euforie, waarbij je geest en lichaam een elektrische stoot energie voelen. Bewaar dit kruid voor overdag, tenzij je een hele nacht wilt doorhalen!

De Moby-D XXL Auto zaden zijn vanaf de ontkieming krachtig en zijn veredeld om een verrassend groot formaat te bereiken. Geef ze meer ruimte dan je voor standaard automatische planten zou reserveren. Mocht dit een probleem zijn, schakel dan rond dag 14 je lichten over van 24 naar 18 uur. Los daarvan is deze Moby Dick/Haze hybride extreem snel en gemakkelijk te telen. Als je altijd al een sativa hebt willen kweken, maar daar nooit aan toe bent gekomen, dan is dit een geweldig startpunt!

Moby-D XXL Auto (BSF Seeds) feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders Moby-D Auto x Haze Auto
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 250g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    07/Nov/2021

    Top
    Top incroyable qualite

    A. M.
    16/Jun/2020

    MobyDick
    Alle die zum Keimen vorbereitet wurden sind auch gekeimt, sie ist wunderschön und hat outdoor eine Größe von 1.60m. Noch nicht in der Blüte. Ich freue mich aufs Ergebnis

    F. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moby-D XXL Auto (BSF Seeds) feminized
Moby-D XXL Auto (BSF Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.