Pineapple Larry OG (BSF Seeds) feminized

(2)

Pineapple Larry OG is een kruising tussen Cinderella 99 en Super Lemon Larry OG. De tropische ananas smaken verrijken de prikkelende citroen en creëren een suikerzoete smaak die goed past bij de met kristallen bedekte, harsachtige toppen. De high doet de sativa genetica eer aan. Je bemerkt eerst een melige buzz, waarna je urenlang geniet van energieke, cerebrale euforie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds: Pineapple Larry OG - een vrolijke, stimulerende, roze sativa

Pineapple Larry OG is misschien wel de prachtigste blikvanger die we ooit hebben gezien. De glinsterende roze, gouden en paarse tinten onder een dikke laag ijzige trichomen toveren een lach op het gezicht van elke kweker. Deze grijns wordt alleen maar groter als de rook de tong verwent. Reken op zijdeachtige smaken van zoete citroen en weelderige ananas. En het kan nog beter! Je bemerkt onmiddellijk een melige rush die geleidelijk verschuift naar een grote, pluizige wolk stimulerende euforie. Dit is bijna nog lekkerder dan de onmiskenbare fruitsmaken.

Sativa soorten staan bekend om hun lange bloeiperiode en constante vraag om aandacht. Dit geldt niet voor Pineapple Larry OG van BSF Seeds. De bloeiperiode van deze ongecompliceerde soort bedraagt slechts 8-9 weken. Pineapple Larry OG is hongerig. Wees dus gul met de voedingsstoffen tijdens de vegetatieve fase en de bloeiperiode. Dit levert de hoogste opbrengst en de beste kwaliteit op. Deze 100% feminized soort beloont je binnen met tot wel 450g/m² aan toppen, voorzien van een zoete ananas en citroensmaak. Buiten is tot wel 700g/plant mogelijk.

STABIEL DANKZIJ EXPERT BREEDING - CONSISTENTE OPBRENGST, KRACHT EN HIGH

Pineapple Larry OG is ontzettend stabiel. Expert breeders hebben de beste genetica en technieken gebruikt; toch kom je soms twee soortgelijke fenotypen tegen. Het uiterlijk van je planten verschilt misschien, maar elke plant produceert keiharde, lange toppen, volledig bedekt met THC kristallen. Ook het effect, de kracht en verleidelijke smaken zijn precies gelijk.

Therapeutische gebruikers gebruiken Pineapple Larry OG om stress te verlichten en de stemming en eetlust te verbeteren. Deze soort is ook populair onder recreatieve consumenten die een goede ervaring zoeken, van zaad tot eindproduct. Waar wacht je nog op?

Pineapple Larry OG (BSF Seeds) feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders Cinderella 99 X SLL OG
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    09/Jun/2022

    aa
    Larryy my bird

    M. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pineapple Larry OG (BSF Seeds) feminized
Pineapple Larry OG (BSF Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.