Psycho XXL Auto MIX (BSF Seeds) feminized

(6)

Ga er even goed voor zitten en maak je klaar voor een verbazingwekkende ervaring met de Psycho XXL Auto MIX van BSF Seeds! Deze ongeëvenaarde mix van 4 van de krachtigste, rijkelijkst bloeiende, autoflowering sativa-variëteiten brengt je rechtstreeks in de stratosfeer. Een eersteklas assortiment cannabiszaden voor sativa-liefhebbers, die graag veel spectaculaire toppen willen oogsten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Psycho XXL Auto MIX: 4 topsativa's in één verpakking

De Psycho XXL Auto MIX van BSF Seeds is de ideale zadencollectie voor liefhebbers van sativa die niet lang op de oogst willen wachten. Het pakket bevat 4 van de beste sativa's die je compleet zullen verbazen. Niet alleen met hun stimulerende en soms zelfs psychedelische effecten, maar ook met hun geweldige smaak en grote opbrengst. Deze zaden zijn allemaal autoflowering en snel en makkelijk te kweken. Je oogst de eersteklas sativa-soorten dan ook in een mum van tijd. De Psycho XXL Auto MIX bevat 3 zaden per variëteit en in totaal 12 autoflowering gefeminiseerde cannabiszaden.

AMNESIA XXL AUTO

De eerste variëteit van de Psycho XXL Auto MIX is een klassieke sativa en een echte favoriet onder connaisseurs. Het is een autoflowering versie die extra veel opbrengt en gebaseerd is op de legendarische Amnesia. Amnesia XXL Auto is van gemiddeld formaat en heeft van nature een goede weerstand tegen plagen en ziekten. Ze ontwikkelt daarbij grote hoeveelheden compacte en zware toppen en een grote, centrale cola, plus diverse kleinere zijtakken. Haar opbrengst is aanzienlijk voor een autoflower; binnen oogst je maar liefst 500g/m². Kweek je haar buiten onder optimale omstandigheden? Reken dan op 250g/plant. Ze is klaar voor de oogst na ongeveer 75–90 dagen na de ontkieming.

Amnesia XXL Auto heeft het klassieke Haze-aroma, waarin noten van citroen vermengd zijn met den en vleugjes subtiele zoetheid. Haar effect gaat daarbij diep. Zoals je mag verwachten van een eersteklas sativa, is de high eerder cerebraal dan fysiek. Ze geeft daarbij veel energie en inspiratie.

AK XXL AUTO

AK XXL Auto van BSF Seeds is de verbeterde automatische versie van een andere welbekende sativasoort, de populaire AK-47. Deze 60% sativa is uitgegroeid tot een belangrijke strain voor indoorkwekers, waar ook ter wereld. Ze heeft daarbij geweldige kwaliteiten en biedt een fantastische toppenproductie. Met genetische wortels in Afghanistan, Thailand, Colombia en Mexico, groeit ze uit tot een plant van gemiddelde hoogte. Ze ontwikkelt daarbij stevig bepakte toppen met een goede harsproductie. Je mag rekenen op 350–450g/m² binnen en maar liefst 150g/plant buiten. Haar levenscyclus bedraagt slechts 70 dagen.

Het terpenen-profiel van AK XXL Auto is uitstekend. Ze geeft daarbij een intense citrusgeur af tijdens het groeien. Daarom is het belangrijk dat je binnen zorgt voor goede luchtfiltering. Haar smaak bestaat uit een verfrissende citrussmaak, houtige noten van den en zoete vleugjes. AK XXL Auto biedt een fabuleuze, stimulerende sativa-achtige high. Daarmee is de strain uitstekend voor mensen die overdag willen roken.

LEMON HAZE XXL AUTO

Sativa #3 van de Psycho XXL Auto MIX is Lemon Haze XXL Auto. Deze ultra-productieve autoflowering variant van de legendarische sativasoort, is een kruising tussen de beroemde Jack Herer en een Lemon Haze. De lange 80% sativa valt op door haar grote opbrengst van prachtige toppen. Ze is niet moeilijk te kweken, maar heeft wel voldoende ruimte nodig om haar wortelsysteem te ontwikkelen. Daarbij beloont ze je met grote en harsrijke toppen met een aroma van citroen/den. Sommige fenotypes neigen naar het klassieke Haze-aroma, wat de rook verrassend zoet maakt. Reken op een oogst van 350–550g/m² binnen en ongeveer 300g/plant buiten. Haar levenscyclus bestaat uit een redelijke 75 dagen.

Lemon Haze XXL Auto is krachtig en slaat snel toe. Haar effect houdt daarbij meerdere uren aan. Dankzij haar stimulerende cerebrale buzz is Lemon Haze XXL Auto een ideale strain om overdag te roken. Ze is bovendien uitermate geschikt om te delen met vrienden.

LONDON CHEESE XXL AUTO

Nummer 4 van de Psycho XXL Auto MIX is de bekroonde London Cheese XXL Auto. Dit is de fusie van een Cheese Auto met een speciale autoflowering mannelijke plant. Daarmee heeft ze het beroemde Cheese-achtige aroma van haar voorganger weten te behouden, maar scoort ze met een geweldige productie in weinig tijd. De 70% sativa is makkelijk te kweken en bereikt een gemiddelde hoogte. Sommige kwekers vergelijken haar met Skunk, omdat ze een grote, centrale cola ontwikkelt met meerdere zijtakken die ongeveer even hoog zijn. Voor optimale resultaten adviseren we je om deze dame tot aan de bloei ruimhartig van voedingsstoffen te voorzien. Daarna bouw je de hoeveelheid geleidelijk af. In slechts 70 dagen vanaf de ontkieming, beloont ze je met 350–500g/m² binnen en tot wel 200g/plant buiten.

Het cerebrale effect van London Cheese XXL Auto is krachtig en houdt lang aan. Ze vervult je met creativiteit en inspiratie en is dan ook fantastisch om te roken als je iets van je dag wilt maken. Ook haar smaak is fantastisch; ze voegt zoete en skunky noten toe aan het iconische aroma van belegen Cheese.

Houd je van snelle sativa's? Bestel snel de Psycho XXL Auto MIX van BSF Seeds en kweek je favorieten in een mum van tijd!

Psycho XXL Auto MIX (BSF Seeds) feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders AMNESIA AUTO × MACHO SELECCIONADO AUTO
Genetica Autoflowering Mix Pack
Bloei soort Autoflowering
THC 19%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    15/Jan/2021

    Auto-Mix
    Von den 12 Samen sind 11 gekeimt. Habe mit Autoflowering-Sorten noch keine Erfahrung, bis jetzt (ca. 1 Woche) erkenne ich keinen Unterschied zu herkömmlichen Sorten.

    D. S.
    18/Sep/2020

    6 out of 12
    de amnesia 0 op 3 , ak 1 op 3 , cheese 2 op 3 dit met een ontkiemset en de grootste zorg behandeld het lijkt wel oud zaad te zijn dat niet goed uit komt … dramatisch

    U. G.
    18/Sep/2020

    8 out of 12
    2 de haze y 2 de ak no han germinado, los puse con el smart start, tuve 7 mas de otros bancos y han salido todas. Ayer las puse en tierra, a ver como saldran.

    A. I.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Psycho XXL Auto MIX (BSF Seeds) feminized
Psycho XXL Auto MIX (BSF Seeds) feminized
Psycho XXL Auto MIX (BSF Seeds) feminized
Psycho XXL Auto MIX (BSF Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.