Magnum (Buddha Seeds) feminized

(6)

Magnum is een enorm productieve, autoflowering soort van Buddha Seeds. Het ontbreekt sommige autoflowering soorten aan productiepotentieel en effectiviteit, maar deze niet. Ze kan worden beschouwd als een upgrade van een pistool met klein kaliber naar een .357 Magnum, zoals de Desert Eagle onder de Spaanse autoflowering varianten. Meerdere takken, snelle groei, en bloei met penetrerende kracht!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Buddha Seeds - Magnum: Intimiderend en krachtig

De Spaanse kwekers bij Buddha Seeds creëerden wederom een autoflowering soort van groot kaliber. Volgens Buddha Seeds is ze de meest krachtige en productieve autoflowering variant aller tijden. Er zijn veel andere soorten die hetzelfde beweren, maar Magnum laat veel potentieel zien en kan deze belofte hoogstwaarschijnlijk waarmaken. Ze is een driewegkruising tussen verschillende soorten, met een ding gemeen: Productiviteit.

Magnum klaart de klus in ongeveer 75 dagen vanaf zaad, afhankelijk van de potmaat en kweekomstandigheden. Binnenkwekers zullen de beste resultaten behalen in kleinere potten om de groei en hoogte te beperken. Guerrilla- en buitenkwekers, die het volledige potentieel van Magnum willen zien, worden geadviseerd het wortelsysteem genoeg ruimte te geven om volledig te ontwikkelen, door direct in aarde of grote potten te planten. De planten zullen een paar extra dagen nodig hebben, maar zullen gigantisch worden en een oogst leveren waar je versteld van staat. Magnum heeft namelijk de neiging zeer sterke zijtakken te ontwikkelen, waardoor toppen van formaat in overvloed kunnen groeien.

Deze soort kan intimiderend zijn en niet alleen vanwege haar afmetingen. De high is verbazingwekkend sterk, explosief en misschien is dit voor beginners wel teveel. Magnum levert een cerebraal effect die maar blijft stijgen, totdat een volledige high is bereikt. De intensiteit resulteert wellicht in onbeheerst lachen.

Magnum is misschien niet de beste soort voor kwekers die een extreem korte levenscyclus wensen van 60 dagen of korter, maar een van 75 is misschien wel beter om die perfecte balans te bereiken tussen opbrengst en oogstmoment. Neem geen genoegen met autoflowering soorten van een klein kaliber als je Magnum kan kweken!

Magnum (Buddha Seeds) feminized Product Informatie
Merk Buddha Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
Hoogte (Indoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    13/Feb/2024

    Spitze
    9 von 10 haben sich zu schönen kleinen Pflanzen entwickelt.

    T. B.
    06/Oct/2023

    Magnum
    Einer der besten Auromatic plante obwohl mittlerweile sich viel getan hat in Auto.

    B. M.
    14/Sep/2022

    Herm
    Alle 10 stampvol pollenzakken, nooit of te nooit heb ik dit gezien. Af en toe is 1 ok nog maar deze zitten namelijk stamp en stamp vol. In tegenstelling tot jullie huismerk is dit echt waardeloos... Jammer

    P. R.
    02/Sep/2021

    top
    culture en intérieur : facile à cultiver grosse production qualité top !!

    B. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Magnum (Buddha Seeds) feminized
Magnum (Buddha Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.