Fast Ryder II (Bulldog Seeds) feminized

(1)

De feminized Fast Ryder II van Bulldog Seeds heeft extra Indica kracht en een ongelooflijk zoete smaak en een mangogeur. Fast Ryder I werd gepimpt door haar te kruisen met een speciale Afghaan en het resultaat is een verrukking voor iedere medicinale gebruiker met lichamelijke spanning of slaapstoornissen. Deze automatisch bloeiende variëteit ontwikkelt extra grote bloemkelken en compacte toppen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bulldog Seeds - Fast Ryder II: Extra grote calyxen en prachtige, compacte toppen

De feminized Fast Ryder II van Bulldog Seeds is het automatisch bloeiende resultaat van de kruising van Fast Ryder I (een blend van Ruderalis en Indica) met een speciale Afghaanse variëteit. De resulterende soort is een ware verrukking voor medicinale gebruikers die last hebben van lichamelijke spanningen of slaapstoornissen. Met de toegevoegde Afghaanse genen erbij wordt deze biker babe nu bijna volledig aangedreven door pure Indica kracht - 80%. Een stevige plant die zowel in de binnen- als in de buitenkweek kan groeien en die ook geen bezwaren heeft tegen een reisje naar de kas. Ze zal in iedere omgeving goede resultaten opleveren.

Deze uitstekende variëteit groeit zoals je van een door Indica gedomineerde plant zou verwachten. Mooi en strak, klein en bedekt met prachtige, compacte toppen. Toppen met extra grote bloemkelken, dikke en lange oranje stampers en een ongelooflijk zoete smaak en een mangogeur. Fast Ryder II doet haar naam eer aan en levert een overvloedige opbrengst op na slechts 7-8 bloeiweken; in de buitenkweek is ze tegen het einde van augustus klaar om geoogst te worden. De consumptie van het eindproduct veroorzaakt een langdurende en intense, lichamelijke ontspanning.

Fast Ryder II (Bulldog Seeds) feminized Product Informatie
Merk Bulldog Seeds
Ouders Fast Ryder 1 x Afghan
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 7-8 weken
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    08/Jul/2021

    Geen resultaat
    5/5 zaden niet uitgekomen.netjes gecompenseerd door zamnesia

    D. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fast Ryder II (Bulldog Seeds) feminized
Fast Ryder II (Bulldog Seeds) feminized
Fast Ryder II (Bulldog Seeds) feminized
Fast Ryder II (Bulldog Seeds) feminized
Fast Ryder II (Bulldog Seeds) feminized
Fast Ryder II (Bulldog Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.