Pre 98 Bubba (Cali Connection) feminized

(1)

De feminized Pre 98 Bubba van The Cali Connection is Swerve's succesvolle poging om een legendarische, door Indica gedomineerde hybride in een zaadje te vangen. We verdenken hem ervan San Fernando Vallay OG Kush te hebben gebruikt om Bubba te bestuiven, die voorheen alleen als kloon te krijgen was. Het resultaat is een nostalgische koffiegeur en een hasj- en muskusachtige smaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Pre 98 Bubba: De geur van koffiekoekjes en een hasjachtige en muskachtige smaak

De feminized Pre 98 Bubba van The Cali Connection is de herleving van een legendarische door Indica gedomineerde hybride, die voorheen alleen beschikbaar was als kloon. We gaan ervan uit dat Swerve zijn mannelijke San Fernando Valley OG Kush heeft gebruikt voor de bestuiving en tevens om later deze nostalgische soort te stabiliseren. De plant werd ooit gekweekt voor de 2010 High Times Amsterdam Cannabis Cup, maar hij had toen niet genoeg gedroogde toppen om mee te doen aan de competitie in de categorie Indica. Hij heeft toen echter wel succesvol een Californische legende doen herleven.

De feminized Pre 98 Bubba groeit vrijwel op dezelfde manier als de originele Bubba Kush, maar dan wel met enigszins variërende fenotypen. Na 8 bloeiweken ziet het merendeel van de toppen er zo ongeveer als een golfbal uit en dit brengt de Afghaanse/Pakistaanse wortels van deze variëteit in herinnering. Als je de vruchten van Pre 98 Bubba rookt, zal het je keel niet onberoerd laten, zonder overigens verstikkings- en hoestaanvallen los te maken - je smaakpapillen zullen overweldigd worden door de overwegende muskus- en hasjachtige smaak met een talmend vleugje koffie.

Pre 98 Bubba veroorzaakt een langzaam naderbij sluipende high, die gestaag je lichaam binnenkomt en je na een paar minuten een warm, tevreden en enigszins verdoofd gevoel geeft. Je spieren ontspannen zich, je geestelijke activiteit neemt af, maar nooit zo veel dat je je moe voelt of je werkzaamheid verliest. Het helpt je veeleer je pijn, angst en gebrek aan eetlust te overkomen.

Pre 98 Bubba (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pre 98 Bubba (Cali Connection) feminized
Pre 98 Bubba (Cali Connection) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.