LA Affie (Cali Connection) feminized

(1)

De feminized LA Affie door The Cali Connection is een van de donkerste en meest gewilde planten. Deze, bijna zwarte soort is een must voor elke liefhebber van legendarische wiet. Zij is de moeder van vele kampioenen en nu kan je zelf thuis deze hasj-achtige plant kweken in een mum van tijd. De bloeiperiode bedraagt 55-60 dagen en de hars productie is zeer hoog, een typische Indica.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (6)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - LA Affie: De moeder van vele kampioenen

De feminized LA Affie van The Cali Connection is de perfecte keuze voor aanhangers van Gothic en black metal... of zoiets. Hoe dan ook, ze is een van de meest gewilde soorten onder elke kenner van legendarische wiet. En nu is deze moeder der kampioenen verkrijgbaar voor je eigen thuiskwekerij.

LA Affie is zo Indica als ze maar zijn kan en heeft een zeer hasj-achtige, zoete geur zodra de plant het einde van haar bloeiperiode bereikt, ongeveer na 55-60 dagen. Op de juiste temperatuur behandeld en goed gevoed zal je eindigen met een zeer donkere, naar zwart neigende, plant met zeer brede bladeren en een extreme hars productie, die zelfs de grootste bladeren bereikt. Je wilde een zeer krachtige Indica? Jij vraagt, wij draaien! Wat nog rest is genieten van de zoete, hasj smaak; plof met je kont in een stoel, leun achterover en laat die dagelijkse stress maar los!

PS: Probeer niet te kopiëren wat niet kan worden gekopieerd: je zult nooit in staat zijn om de zeer geavanceerde genetische achtergrond van LA Affie te herscheppen. Toch proberen? Oké, neem wat exemplaren hiervan: Central Asian, North American en Canadian, Afghani, Kush soorten en een aantal medicinale soorten en je bent op de goede weg... die hoogstwaarschijnlijk nergens toe leidt.

LA Affie (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    17/Mar/2022

    Das ist Cali
    Die Farbe ist zwar nicht schwarz, sondern grün, aber die Wirkung, ist der einer Cali Pflanze würdig. Meine Freunde rauchen nur das echte aus Kalifornien und trotzdem hat sie meins richtig weggeballert. Pro Pflanze 50/60Gramm und alle sind gekeimt

    R. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (6)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
LA Affie (Cali Connection) feminized
LA Affie (Cali Connection) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.