Fruit Tree (Cali Connection) feminized

(2)

Fruit Tree van Cali Connection is een geschenk uit de hemel. Deze dame heeft een fascinerend zoete en florale smaak waar je gulzig van wordt. Ze bevat de allerbeste genetica uit Californië. Ook laat ze zich goed tot extracten verwerken. De droom van cannabis connaisseurs!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Fruit Tree: Zoete Vruchten Vol Smaken

Cali Connection kan putten uit eigen unieke Californische genetica om kruisingen te veredelen. Voor Fruit Tree hebben ze gekozen voor de verrukkelijke Forbidden Fruit (Cherry Pie x Tangie). Deze hebben ze gekruist met Purple Punch. Dit is een zoete en sedatieve kruising van Larry OG en Granddaddy Purple.

Dankzij de solide genetica van deze schoonheid doet ze het zowel binnen als buiten erg goed. Haar structuur is geweldig en ze levert een overvloed aan vette toppen. Tegen het eind van de bloeiperiode vertoont ze prachtige kleurschakeringen. Ook af en toe toppen heeft positieve effecten op Fruit Tree. Ze groeit daardoor tot vol vermogen door en gaat beslist meer toppen produceren. De oogst valt met 300g/m² zeker niet tegen. Bovendien kun je van haar aromatische en harsrijke toppen puike concentraten maken. Haar bloeiperiode is met 65-69 dagen redelijk te noemen.

Fruit Tree is ontsproten uit twee welriekende Californische strains, dus dat wordt genieten als je haar rookt. Ze verwent je smaakpapillen met een zijdezachte florale melange van kersen en lavendeltonen. Ook proef je een heerlijk zoete hasjsmaak met in de verte een vleugje muskus.

Fruit Tree deelt dankzij haar THC-rijke ouders een fikse tik uit. Zoals te verwachten van een top indica met hoogwaardige ouders zijn de effecten direct merkbaar. Bovendien houdt haar uitwerking lang aan. Ze trakteert je op een diepe ontspanning terwijl je je joint nog niet eens hebt weggelegd. Ze zorgt echter niet alleen voor geestelijke en fysieke rust. Ook veroorzaakt ze een inspirerend vrolijk effect waar je binnenpret van krijgt!

Fruit Tree van Cali Connection heeft alles wat je graag in een goede indica terugziet. Kweek deze dame en ontdek zelf de uitgelezen melange van fantastische Californische genetica!

Fruit Tree (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Ouders Forbidden Fruit x Purple Punch
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Opbrengst Indoor Tot 300g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    24/Jan/2023

    Was soll ich sagen
    Also angesetzt wurden von mir drei und gekeimt sind Zur Blüte kann ich noch nichts sagen ausser das sie einen sehr guten machen und sehr schön aussehen..und wer wert auf Qualität legt ist hier genau richtig Also klare kauf Empfehlung Zamnesia bester Laden in der EU was das ganze drumherum angeht einfach top der Service 4TwentySteve

    S. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fruit Tree (Cali Connection) feminized
Fruit Tree (Cali Connection) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.