Apple Sundae (Cannarado Genetics) feminized

Apple Sundae is een volfruitige en therapeutische strain van de veredelaars van Cannarado Genetics. Haar brede toppen trakteren je op een overvloed aan THC en geneeskrachtige terpenen.

79,95 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 79.95
  • Aantal zaden: 6 € 79.95
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cannarado Genetics - Apple Sundae: Beginnersvriendelijke fotoperiode strain

Apple Sundae is een gefeminiseerde kruising en is hoog boven het zeeoppervlak veredeld in de staat Colorado door Cannarado Genetics. De superfruitige en kleurrijke strain is afkomstig van de ouderplanten Apple Juice en Sundae Driver. Van beide ouders heeft Apple Sundae bepaalde eigenschappen geërfd, maar de overvloedige aanmaak van harsklieren en haar tropische terpenenprofiel zijn met name ingebracht door Sundae Driver.

Cannarado Genetics had bij het veredelen speciaal beginnende kwekers op het oog. De plant laat zich bijzonder makkelijk kweken en is redelijk vergevingsgezind. Ze schiet niet snel in de stress, is bestendig tegen meerdere kweekomstandigheden en heeft een goede weerstand tegen pestbeestjes en ziekten. Qua uiterlijk doet ze aan een sativa denken; de plant heeft lange tussenknoopstukken en smalvingerige fan leaves. Ze maakt niet al te langgerekte, compacte cola's aan, die druipen van de flonkerende lagen hars. Je mag na een bloeiperiode van 56-65 dagen rekenen op een flink oogstgewicht. Apple Sundae is makkelijk wat lager te houden met trainingstechnieken als mainlining, maar levert daardoor niets aan productiviteit in.

Apple Sundae is gezegend met een harmonieuze verhouding indica- en sativa-genen. De high is voornamelijk fysiek, maar gaat gepaard met spirituele effecten. De indica-dominante ouderplant Sundae Driver is van invloed op de fysieke high, waarbij spierspanningen en pijntjes snel wegvloeien. Ze is ook prima als avondrokertje en bevordert een verkwikkende nachtrust. De inhoofdige high treedt wat minder op de voorgrond, maar gaat harmonieus samen met de indica-elementen en zorgt ervoor dat je niet helemaal op apegapen ligt.

Apple Sundae heeft een terpenenprofiel dat eveneens de effecten beïnvloedt. De hoge concentratie bèta-caryofylleen stimuleert de CB2-receptor en een ontstekingsremmend effect. Dit terpeen is tevens verantwoordelijk voor de aangename smaken van specerijen en peper.

Merk Cannarado Genetics
Genetica Indica/Sativa
Ouders Apple Juice x Sundae Driver
Bloeitijd 56-65 Days
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Apple Sundae (Cannarado Genetics) feminized
Apple Sundae (Cannarado Genetics) feminized